20 september 2020

 

Zijn UFO’s een tijdmachine uit de toekomst?

Mona Lisa AlienHet UFO-fenomeen heeft de aandacht getrokken van niet alleen gekken en aanhangers van vreemde theorieën, maar ook serieuze wetenschappers. Het lijkt erop dat antropologie en UFO’s weinig gemeen hebben.

Maar het nieuwe boek, geschreven door een beroemde antropoloog, onderzoekt de beschrijvingen van de lichamen en het gedrag van aliens en drukt een theorie uit over waarom ze zoveel gemeen met ons hebben.

De reden hiervoor is dat UFO’s eigenlijk tijdmachines uit de toekomst zijn en buitenaardse wezens zijn mensen die na vele jaren evolueren. (Told yah so!)

Dr. Michael Masters, hoogleraar antropologie van het Montana Institute of Technology, noemde zijn boek “Identifying Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon.” Met het doel van het schrijven, noemt hij zelf het begin van een nieuwe en beter geïnformeerde dialoog tussen sceptici en degenen die in UFO’s geloven.

Masters gelooft dat UFO’s tijdmachines kunnen zijn, waarop onze verre afstammelingen naar onze tijd komen, om hun verleden te bestuderen. Aliens worden steevast beschreven als rechtopstaand, tweevoetig, met twee ogen, een mond en een neus, en vijf vingers en tenen. In sommige gevallen beweren contactees dat de aliens met hen hebben gesproken.

Met behulp van moderne analysetechnieken liet een antropoloog, die zich gewoonlijk met het verleden bezighoudt, zichzelf in de toekomst kijken. Onze verre voorouders, moet worden opgemerkt, hebben een zeer verre gelijkenis met ons. Hoe dieper in het verleden, hoe minder zoals onze voorgangers. Hun studie stelt ons in staat om te kijken naar andere wezens die op mensen lijken, die we alleen kennen van beschrijvingen van talloze getuigen van hun uiterlijk. Buitenaardse wezens, en meestal worden deze wezens verondersteld vanuit de verre ruimte te zijn aangekomen, kunnen ongeveer dezelfde houding tegenover ons hebben als bij het soort “bekwame persoon” dat tweeënhalf miljoen jaar geleden leefde, meer naar onze mening meer als een aap dan als een modern persoon.

Lees ook:   Nephilim onder ons - The Goden van de Romeinen, Grieken, Noorse Mythology, en Astronomie

Masters geeft er de voorkeur aan om buitenaardse wezens geen  buitenaardse wezens te noemen. Hij stelt voor om de term in de tijd te gebruiken. Zijn kennis van antropologie en het werken aan archeologische opgravingen in Afrika, Frankrijk en de VS stelt hem in staat om concepten van evolutionaire geschiedenis te bouwen. Het hebben van de technologie van tijdreizen zou van onschatbare waarde zijn voor antropologen en archeologen.

Masters beschouwt ”buitenaardse wezens”  als hun toekomstige collega’s. Allerlei ontvoeringen en experimenten wijzen hem hierop. Tegelijkertijd hebben ze na verloop van tijd blijkbaar geen gelegenheid gevonden om het ‘vlindereffect’ te negeren en zijn ze niet bang om iets te veranderen in de toekomst met hun acties in het verleden. (Mandela effect?)

Masters merkt op dat dergelijke menselijke evolutionaire kenmerken, zoals rechtopstaand, veranderingen in hersengrootte en -vorm, evenals in gelaatstrekken, haaruitval en toenemende intelligentie, om nog te zwijgen van de ontwikkeling van ongelooflijk complexe gereedschappen en culturele fenomenen, aangeven in de toekomst zullen onze afstammelingen misschien wel lijken op nietige, kale, kleine bleke wezens met een grote kop en grote ogen.

Als de theorie van Masters klopt, dan kan ze niet anders dan hoop te geven. Dit zou tenslotte betekenen dat de mensheid het in de verre toekomst heeft overleefd en overleeft, zelfs als het zich heeft ontwikkeld tot wezens die van andere planeten lijken te komen.

Gerelateerde berichten