web analytics

Pyramid of Giza Might Have Been a Giant Ancient Power Plant

Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Het is heel goed mogelijk dat De Grote Piramide van Gizeh een van de beste voorbeelden zou kunnen zijn van een superoude energiecentrale die het elektromagnetische veld van de aarde gebruikte.

Het was een enorme oude structuur die in staat was om de natuurlijke eigenschappen van de aarde te gebruiken om een ​​grote hoeveelheid energie te creëren of produceren. Deze energie wordt verondersteld te zijn gebruikt door de oude Egyptenaren en mogelijk andere oude culturen. Deze theorie is echter resoluut afgewezen door reguliere onderzoekers, maar dat betekent niet dat het niet waar is.

De Grote Piramide heeft geen van de kenmerken van regelmatig uitziende graven: inclusief extravagante artefacten, afbeeldingen op de muur, verzegelde ingangen, uitgebreide kisten of zelfs mummies zelf. Het was echter gebouwd met unieke materialen die tegenwoordig worden gebruikt voor elektrische geleiding.

Als we de geschiedenis van oude beschavingen vanuit een ander perspectief benaderen, zullen we tegenkomen dat oude beschavingen over de hele wereld in feite uiterst verfijnd waren en geavanceerde technologieën gebruikten duizenden jaren voordat reguliere wetenschap ze opnieuw uitvond.

Is het mogelijk dat de Grote Piramide van Giza werd gebouwd als een gigantische krachtcentrale?

Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Het idee dat beschavingen over de hele wereld zijn geëvolueerd van een primitieve staat naar een meer geavanceerde is iets dat reguliere geleerden hebben geprobeerd te implementeren en plaatsen als de ultieme waarheid in onze samenleving, scholen en geschiedenisboeken. Dit is echter niet het geval, zoals talloze onderzoekers over de hele wereld suggereren. In feite waren oude beschavingen veel geavanceerder dan we denken.

Kijkend naar de historische referenties die te vinden zijn in tal van oude beschavingen over de hele wereld, zullen we talloze patronen en details vinden die een ander verhaal vertellen dan het verhaal dat wordt opgelegd door reguliere geleerden.

Ken je deze man nog? Egyptoloog Zahi Hawass werd aangeklaagd wegens diefstal van Egyptische oudheden en wordt verondersteld de voorman te zijn van alle cover-ups in alle oude Egyptische ontdekkingen.

Deze geavanceerde technologieën waren aanwezig in het oude Egypte, het oude Griekenland, de oude Sumer en andere oude beschavingen. Elektriciteit , elektrochemie , elektromagnetische technologie , metallurgie , geavanceerde engineering , inclusief hydro-geologie , chemie , fysica en geavanceerde vormen van wiskunde en astronomie werden allemaal duizenden jaren geleden in grote mate gebruikt.

Veel onderzoekers zijn het erover eens dat elektriciteit in het verre verleden veel werd gebruikt in het land van de farao’s, waarbij de batterij van Bagdad een van de beste voorbeelden van dergelijke geavanceerde technologie is.

DE BAGDADAD BATTERIJ
Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

In 1934 werden in Irak drie artefacten samen gevonden: een keramische pot, een buis van koper en een ijzeren staaf die – in combinatie met een vloeibaar zuur – kan worden gebruikt om chemische reacties te creëren die een elektrische lading produceren. Bekend als de Baghdad-of Parthian-batterij, dateren deze materialen meer dan 2000 jaar geleden.

Door de zorgvuldige geschiedenis en details van de oude Egyptenaren te bestuderen, wordt onmiddellijk een andere waarheid onthuld waarin we zien dat geavanceerde verlichtingstechnieken werden gebruikt tijdens de bouw van piramides en andere gebouwen in het oude Egypte.

Terwijl reguliere wetenschappers het absoluut niet eens zijn met het idee dat oude Egyptenaren elektriciteit gebruikten om oude gebouwen te verlichten, geloven velen dat er voldoende bewijs is om dit idee te ondersteunen.

Ingewikkelde gravures tonen aan dat de oude Egyptenaren gebruik maakten van schijnbaar fakkels die niet werden verlicht door vuur en die net zo velen geloofden, aangedreven door middel van draadloze elektriciteit, duizenden jaren geleden.

Lees ook:   Mysterieuze heersers uit verloren beschavingen

Maar deze mysterieuze fakkels waren niet het enige voorbeeld in het oude Egypte. Er wordt aangenomen dat de oude vuurtoren in Alexandrië werd aangedreven door een ‘booglamp’ en is een ander cruciaal bewijsstuk dat suggereert dat elektriciteit duizenden jaren geleden in het oude Egypte werd gebruikt. Maar de elektriciteit die nodig is om dagelijks zulke ongelooflijke bouwwerken van energie te voorzien, kon alleen worden geleverd door een reguliere ‘enorme’ elektrische bron.

Dit is de reden waarom veel mensen geloven dat de Grote Piramide van Gizeh, waarvan het doel een mysterie blijft, wordt verondersteld te zijn gebruikt in het verre verleden, als een soort gigantische energiemachine, die werd gebruikt om tal van apparaten over Egypte aan te drijven.

Een van de 7 Grote Wereldwonderen, de Grote Piramide van Gizeh, wordt beschouwd als een oud meesterwerk van techniek en architectuur en een van de beste voorbeelden van oude bouwwerken.

Terwijl het idee dat de Grote Piramide van Egypte werd gebruikt als een gigantische krachtcentrale die gratis, draadloze energie genereert, stevig wordt afgewezen door reguliere wetenschappers, zou deze theorie talloze raadsels over de Piramide zelf en de verfijnde samenleving die zich in de Nijl bevond duizenden jaren geleden.

Materialen gebruikt voor het maken van de Grote Piramide van Gizeh
Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Interessant is dat de buitenmantel van de Grote Piramide van Giza bedekt was met ‘witte tufsteenkalksteen’, zodanig samengevoegd dat er niets tussen de stenen kon passen. Het is opmerkelijk om te vermelden dat de ‘witte tufsteenkalk’ die in de buitenmantel van de Grote Piramide van Giza wordt gebruikt, geen magnesium bevat en zeer hoge isolerende eigenschappen heeft.

De sneden gemaakt in deze reflecterende steen waren perfect gebogen, dus het zou een glad en vlak uiterlijk hebben gehad. Hierdoor zouden de gigantische structuren het licht van de zon fel reflecteren als een spiegel.

In 1303 n.Chr. Heeft een grote aardbeving de omhulsels verstoord, het enige dat overblijft is de binnenste kern van de piramide.

Men gaat ervan uit dat deze geavanceerde isolatieeigenschap de oude Egyptenaren in staat stelde om de vrijgave van energie vanuit de Piramide volledig te beheersen.

In aanvulling op de buitenste behuizing, werden de stenen blokken gebruikt in de binnenste delen van de Grote Piramide gemaakt van een andere vorm van kalksteen, die kleine hoeveelheden kristallen en metalen bevat waarvan wordt aangenomen dat ze twee belangrijke eigenschappen zijn die maximale krachtoverbrenging mogelijk maakten.

Nog interessanter is het feit dat de schachten gebouwd binnen de Grote piramide waren gemaakt van graniet en een enigszins radioactieve substantie is die de ionisatie van de lucht in de luchtschachten van de Grote Piramide mogelijk maakt, vergelijkbare kenmerken zijn te vinden in een geleidende isolatiekabel.

Graniet bevat grote hoeveelheden kwartskristal en metaal, een bekende geleider van piëzo-elektriciteit, piëzo-elektriciteit ontstaat als gevolg van spanning of druk op het kwarts.

Wanneer dergelijke elektronen de kans krijgen om secties van steen via een metaaldraad te omzeilen, kunnen vrij grote stromen stromen.

Hier is een weergave van warmtebeelden die worden gebruikt om verschillende temperaturen in de piramide te detecteren. Afbeelding: HIP Institute

Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Dolomiet werd gebruikt op de binnenste oppervlakken. Van dolomiet is bekend dat het de elektrische geleiding rechtstreeks verhoogt ten opzichte van de hoeveelheid druk erop: hoge druk zorgt voor meer elektrische stroom.

Kalksteen, dolomiet, graniet … zijn in feite enkele materialen die we gebruiken om elektrische draden te maken.

De oude bouwers van de Grote Piramide maakten gebruik van het water van de rivier de Nijl op het Giza-plateau.

Lees ook:   Middeleeuws manuscript beschrijft raketlancering in de ruimte in 1555

Interessant is dat het plateau van Giza waar de piramides zich bevinden, vol zit met ondergrondse waterkanalen. De piramides op het Gizeh-plateau steken uit boven de kalklagen onder de watervoerende lagen, en de ruimten ertussen zijn gevuld met grote hoeveelheden water en deze lagen gesteente kunnen energie naar boven overbrengen terwijl ze het ondergrondse water naar de grond dragen. oppervlakte.

Dit betekent dat de grote hoeveelheid water die door deze ondergrondse holtes stroomt in staat is om een ​​elektrische stroom te produceren; bekend als fysio-elektriciteit. Fysio-elektriciteit kan worden gedefinieerd als ‘Elektriciteit die wordt verkregen uit de natuurlijke fysieke bewegingen met behulp van bepaalde hulpmiddelen kan worden aangeduid als fysio-elektriciteit.

Bijvoorbeeld energie van wandelen, energie uit een stromende rivierstroom (de Nijl die door watervoerende lagen stroomt. ‘

Het is al bewezen dat duizenden jaren geleden de rivier de Nijl direct voorbijging waar de structuren nu staan. Natuurlijk debatteert dit over de ouderdom van de piramides zelf … samen met weersinvloeden op de nabijgelegen Sphynx, wat aangeeft dat ze enorme watererosie hebben doorstaan, en zou aangeven dat de monumenten mogelijk de dubbele leeftijd hebben die ze zouden zijn.

WATER
Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

De kamers gebouwd binnen de Grote Piramide van Gizeh worden beschouwd als granieten geleiders geïmplementeerd in het ontwerp, belast met ‘fysio-elektriciteit’. Dit betekent dat, gegeven de materiële en specifieke constructie van de Grote Piramide van Giza, het elektromagnetische veld dat zich helemaal onderaan de Piramide vormt, wordt overgebracht naar de bovenste lagen van de piramide.

Er wordt aangenomen dat in het verre verleden een apparaat met een uitstekende elektrische geleiding zich op de top van de piramide bevond, waar vandaag een lege ruimte overblijft en waarvan werd aangenomen dat deze uit goud is gemaakt. Goud zou een geleidend pad kunnen hebben gecreëerd om energie naar boven te richten – waardoor het hoog in de ionosfeer geleid wordt

De geografische locatie van de piramide vergroot de elektromagnetische krachten op de planeet, waar de Tellurische stroming het sterkst is. Elektromagnetisch veld op de bodem van de piramide zou naar de bovenste lagen stijgen. Interessant is dat sporen van deze lang verloren oude technologie in de jaren 1900 door de grote Nikola Tesla werden herontdekt.

NIKOLA TESLA
Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Was de Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnisch ingenieur, werktuigbouwkundig ingenieur, natuurkundige en futurist die het meest bekend is om zijn bijdragen aan het ontwerp van het moderne wisselstroomsysteem (wisselstroom). We weten ook dat Tesla niet erg geïnteresseerd was om winst te maken met zijn uitvindingen, maar leek meer bezorgd om de mensheid te dienen.

Tesla ontdekte hoe hij op natuurlijke wijze elektriciteit kon overbrengen om een ​​lamp die hij in zijn handen hield aan te steken. Hij beweerde dat hij de methode had geperfectioneerd om vrije, draadloze energie te benutten en uit te zenden met behulp van het elektromagnetische veld van de aarde. Gelegen aan de Wardenclyffe-toren die hij tussen 1901 en 1917 bouwde, paste Tesla een bijna identieke vorm toe van deze oude technologie die meer dan 4000 jaar geleden in Egypte werd gebruikt.

Tesla’s toren werd ook verondersteld te zijn gebouwd op watervoerende lagen, wat betekent dat de elektrische technologie die door Tesla wordt gebruikt bijna identiek is aan die toegepast in de constructie van de Grote Piramide. Zowel de Grote Piramide van Giza als de prachtige Wardenclyffe-toren van Tesla waren systemen die negatieve ionen genereerden en in staat waren ze over te brengen zonder de noodzaak van elektrische kabels, een volledig gratis en draadloze energie die andere elektrische componenten over grote afstanden van energie voorzag. Maar het lijkt erop dat de oude Egyptenaren niet de enigen waren die de voordelen van deze oude technologie begrepen hadden.

Lees ook:   Babylon in 3D

Een recente studie heeft aangetoond dat een natuurlijk sinkhole, ook wel bekend als ‘cenote’, zich onder de Piramide van Chichen Itza bevindt.

Deskundigen hebben ontdekt dat het verbonden is met andere grotten en meren in het gebied. Er wordt gedacht dat het water dat de grot vult van noord naar zuid loopt. Dit betekent dat de Piramide van Chichen Itza op een ondergrondse waterbron staat net zoals de Wardenclyffe-toren van Tesla en de Grote Piramide van Gizeh.

Leylijnen
Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale is

De Grote Piramide staat  op de aarde op de 5 e Chakra locatie en op kruisende Ley Lijnen.

Leylijnen zijn de lichtgevende energie strengen. Alle leylijnen leiden naar het planetaire raster, de primaire licht- en energiematrix. Het creëren, omhullen en onderhouden van de planeet Aarde.

Een leylijn is een rechte breuklijn in de tektonische platen van de aarde; dit is een wetenschappelijk feit. Door deze scheuren in de tektonische platen van de aarde zijn de vrijgekomen magnetische energieën inderdaad zeer krachtig. Onze voorouders wisten al duizenden jaren over deze lijnen.

Elke race en cultuur op deze planeet heeft van deze regels geweten, maar iedereen had verschillende namen voor deze regels. Alles wat we moeten doen is kijken naar de oude culturen van de aarde.

Neem de inheemse Indianen van de Verenigde Staten; ze noemden vroeger leylijnen geestlijnen en hun Shaman’s gebruikten de elektromagnetische energie in deze lijnen om hen te helpen contact te maken met de geesten. Hoe wisten ze van deze lijnen en de energieën die ze afgeven? Het antwoord is simpel: de hemelse Goden hebben het hun verteld.

In de loop van de geschiedenis zijn alle megalithische structuren strategisch gebouwd bovenop deze zogenaamde leylijnen. Van de piramides van Gizeh tot Stonehenge, de Notre Dame, de Tempel van Solomon, het Parthenon, het Orakel van Delphi, Rennes Le Chateau, Ziggurat, het Vaticaan, DC Capitol, Mekka, Agia Sophia, de Aztekenpiramides, de Bermudadriehoek, Coral Castle, het lab van Tesla in Shoreham NY, inclusief alle kerncentrales, militaire basis en stadions – die ook worden gebruikt om energieën te benutten – zoals gigantische batterijen!

Veel van de secties waar twee of meer leylijnen elkaar kruisen zijn gemarkeerd met een obelisk, zoals het monument van Washington DC, Vaticaanplein en Cleopatra’s Needle in Central Park. Deze elektromagnetische lijnen van de aarde zijn zijn aderen en ontvangen haar energieën van de zon die elk levend wezen op deze planeet verbindt en beïnvloedt.

We zijn elektrisch en onze atomen zijn omgeven door elektronen (elektriciteit).

Nieuw bewijs toont de grote piramide van Giza, misschien een gigantische oude energiecentrale

Waar haalt ons hart zijn elektrische capaciteit vandaan? We zijn verbonden met de elektromagnetische velden van de aarde en ons hart is onze batterij. Veel van onze oude spirituele figuren kenden deze verborgen kennis en mediteerden of baden op deze lijnen of megalithische centra.

Het lijkt zoveel geloofwaardiger dat deze piramides fungeerden als krachtcentrales met dezelfde principes en voorwaarden als de Wardenclyffe Tower van Tesla, die de elektromagnetische energie in de Ionosfeer leidde en leidde.

CONCLUSIE
We hebben lang geloofd dat de piramiden gewoon tombes waren – maar deze theorie roept meer vragen op dan het antwoordt: waarom hebben ze niets gemeen met andere graven? Waarom de unieke bouwmaterialen maken om het te bouwen – inclusief de materialen die nodig zijn voor het geleiden van stroom?

Gerelateerde artikelen

Back to top button