...

08 december 2021

 

Enki’s laboratorium, Rh-negatief bloed, hoe een debunker te debunkeren en christelijke UFO-boekzwendel

“The Place Inside” aflevering # 9 “Enki’s laboratorium, Rh-negatief bloed, hoe een de-bunker te de-bunkeren” Enki’s laboratorium en stad zijn gevonden! Zacharia Stichen vertelde ons hierover in zijn boeken. In deze show leggen we uit waar het laboratorium is gevonden en wat Enki precies deed! Planetary Consciousness – Interviewing: Laurence Galian – 8 juni 2011 http://www.ustream.tv/recorded/15247885 Wie waren enkele van de grootste metafysische vrijheidsstrijders uit het verleden? Twijfel je of er echt een groep individuen was die terug vocht tegen de heersende elite? Hier noemen we er een paar van het verre verleden tot het heden: de zonen van de slang in Lemurië, de Lemurische vrouwen, de eva’s, Inana, Osiris, Shiva en Mu-Devi, de profeet David, Tibetaanse krijger monniken, Padmasambhava ( Guru Rinpoche), Yeshe Tsoygal, Profeet Jezus (“Ik zeg u zeer plechtig, wie in mij gelooft zal dezelfde werken verrichten als ikzelf, hij zal zelfs nog grotere werken doen, omdat ik naar de Vader ga,” John14:12), Ierse Hoge Koning Nuada, Koning Arthur, Gawain, The Bodlanders, Machetto van de Hopi Indianen, Nata van de Azteken, Deucalion van Griekenland, Manu en Satyravata van India, Babd – Koningin van de Tuatha de Danann, Khasistra van Perzië, Yima uit Iran, Dwyfan en Dwyfach uit Wales, Bergelmir uit Scandinavië, Coxcox uit Mexico, Sir Frances Bacon, Madame Helena Petrovna Blavatsky, Rudolf Joseph Lorenz Steiner en Gurdjieff.

Dit zijn slechts enkele van de individuen die een verschil hebben gemaakt in hun leven, individuen die een erfenis hebben nagelaten. Er is geen reden waarom u ook niet op deze lijst kunt staan! We zijn net terug van een tv-interviewhttp://www.planeta2013.tv/ Dit is een nieuw web-tv-station. Om het archief van het interview te bekijken (en ik maak ook wat muziek met twee van de hosts), bekijk de show “Planetary Consciousness”. Deze show wordt uitgezonden naar meer dan 50 landen, volledig in het Engels (de rest van de programmering is geweldig, maar het is in het Spaans), met Gerardo Said en twee fantastische muzikanten: Marie Mc Millan en Mario Rodríguez Venadito Azul. Kijk elke woensdag om 12.00 uur (Central Standard Time). U kunt de archieven op elk moment bekijken. Hoe reageer je op een scepticus / debunker? Hier geven we een aantal geweldige reacties die je nu kunt gaan gebruiken voor die mensen in je leven die je altijd minachting tonen door jou en je overtuigingen rondom contact met UFO’s en buitenaardse wezens te beledigen. Wat te zeggen als je onverwachts wordt geconfronteerd met een alien? Is het ooit bij u opgekomen dat u zeer waarschijnlijk in staat zult zijn om met de inzittenden van een vliegend vaartuig te spreken? Als je plotseling in de aanwezigheid van een buitenaards wezen bent, hoe ga je dan met jezelf om? Hoe ga je het respect van de buitenaardsen winnen? We geven je de * exacte * woorden die je moet zeggen. In dit programma hebben we het over een nieuwe christelijke zwendel die boeken produceert die eruitzien als geweldige UFO-boeken en oude mensheidboeken, maar die eigenlijk gewoon een excuus voor hen zijn om hun christelijke agenda uiteen te zetten. We leren je hoe je deze boeken kunt identificeren en hoe je niet door deze hypocrieten wordt opgelicht. Een paar favoriete citaten: “Besnijdenis is simpelweg de rituele verwijdering van menselijke aspecten ten gunste van de alien.” ~ Michael Tsarion “Sleutelaspecten van Herodotus ‘ geschriften bevatten beschrijvingen van geavanceerde wezens die op aarde leven en die begeleiding en richting geven aan de lokale bewoners. “~ Tony Bushby”. . . Molybdeen, een zeer zeldzaam metaal, speelt een belangrijke rol als sporenelement in de fysiologie van alle aardse wezens. Het is daarom verrassend dat een leven dat zo afhankelijk is van een zeldzaam metaal, zou ontstaan ​​in een molybdeenarme wereld als de onze “~

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Adam en Eva, de mythe van de schepping

Gerelateerde berichten