web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Honderden UFO’s in Brazilië veroorzaken paniek onder de burgers

Brazilianen in de gemeente Magé, net ten noorden van Rio de Janeiro,  meldden  woensdag mysterieuze lichtobjecten of UFO’s te zien in Brazilië aan de nachtelijke hemel .

Honderden UFO's in Brazilië veroorzaken paniek onder burgers - Infinity Explorers
Sociale netwerken waren gevuld met tientallen video’s van de vreemde objecten, die paniek veroorzaakten en allerlei reacties op de aanwezigheid van UFO’s.

Magé werd woensdagochtend trending op Twitter toen verschillende mensen video’s van felle lichten in de lucht begonnen te delen. De beelden toonden blauwe, rode en gele bollen die door de lucht bewogen, zelfs de lichten in een driehoekige formatie

Hoewel de video’s zelf echt indrukwekkend zijn, begon de echte controverse nadat  de berichten op onverklaarbare wijze verdwenen waren  , inclusief de hashtag #MageUFO. Aan de andere kant begonnen in de Reddit-categorie over UFO’s ook de publicaties van de Braziliaanse video’s te verdwijnen.
Gebruikers beschuldigden Twitter- en Reddit-moderators van censuur. Twitter weigerde ook enige uitleg te geven.

Terwijl de Braziliaanse pers meldt dat niemand deze voorwerpen aan de lokale autoriteiten heeft gemeld, waren er velen die  zeiden dat ze luide explosies en geweerschoten hadden gehoord , naast dat ze hadden gezien hoe het leger het gebied afsloot en iedereen arresteerde die probeerde de plaats te bereiken waar de   vreemde lichten verschenen.

De waarheid is dat er steeds meer UFO’s over de hele wereld worden gezien, maar de recente gebeurtenis is tot nu toe de meest raadselachtige. Er moet ook worden gezegd dat  Brazilië wordt beschouwd als een belangrijk punt voor  UFO-activiteiten  . 
In 1957 ontving journalist Ibrahim Sued een envelop met kleine stukjes metaal van een anonieme bron, waarin hij beweerde dat het overblijfselen waren van Ubatuba, in de Braziliaanse staat São Paulo, waar naar verluidt een UFO was neergestort. Hoewel ze van buitenaardse oorsprong waren, waren de fragmenten zeer zuiver magnesium.

Het is onduidelijk waar het metaal vandaan komt en het blijft een mysterie. De Colares ‘UFO Alert’ uit 1977  haalde de  krantenkoppen toen de inwoners van het eiland Colares vreemde voorwerpen in de lucht en mysterieuze verwondingen aan hun lichaam begonnen te melden. Volgens onderzoeker en informaticus Jacques Vallée hebben de op het eiland waargenomen objecten naar verluidt verschillende mensen gedood. Meldingen van straling en thermische brandwonden, evenals vreemde littekens, vulden het dossier van de Braziliaanse regering over het incident.

Lees ook:   Buitenaardse basis en vliegende objecten op de maan

Honderden UFO's in Brazilië veroorzaken paniek onder burgers - Infinity Explorers

De regering kwam na een officieel onderzoek tot de conclusie dat er geen aanwijzingen waren voor ongebruikelijke verschijnselen. Maar een van de vreemdste gevallen deed zich voor in 1996 toen  verschillende mensen beweerden getuige te zijn geweest van een vreemd buitenaards wezen dat door de straten van de stad Varginha dwaalde. Beschreven als de  “duivel” werd  het 1,5 meter lange, grote, bruine wezen voor het eerst gezien door drie vrouwen op een middag in januari. Verschillende andere waarnemingen werden gemeld en zelfs de US Wall Street Journal deed verslag van het verhaal.

Hoewel dit laatste UFO-incident uit Brazilië waarschijnlijk zal bijdragen aan de talloze mysteries die de hemel van Zuid-Amerika achtervolgen, zeggen sceptici dat de lichten op Magé gewoon parachutisten waren die waren uitgerust met vuurwerk, Chinese lantaarns of drones. Maar velen van ons zijn van mening dat er  ‘iets’  gaat gebeuren  , en de pandemie is gewoon een  ‘rookgordijn’.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken