web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteU.F.O

Dingen waarvan ze niet willen dat je ze weet – Project Blue Beam | De valse buitenaardse invasie

https://youtu.be/Jo9Ukq0Xk-s

Project Blue Beam: samenzwering of feit? Het beruchte NASA Blue Beam Project heeft vier verschillende stappen om de new age-religie met de antichrist aan het hoofd te implementeren. We moeten niet vergeten dat de new age-religie de basis is voor de nieuwe wereldregering, zonder welke religie de dictatuur van de nieuwe wereldorde volledig onmogelijk is. Ik herhaal dat: zonder een universeel geloof in de new age-religie zal het succes van de nieuwe wereldorde onmogelijk zijn! Daarom is het Blue Beam Project zo belangrijk voor hen, maar is het tot nu toe zo goed verborgen gebleven.

 

Lees ook:   De overheid kan jou nergens toe dwingen
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥