web analytics
11:11 Dubbele getallen
Buitenaards

Een telefoontje van een 3000 jaar oude alien die in een menselijk lichaam leeft

EEN TELEFOONTJE VAN EEN 3000 JAAR OUDE ALIEN DIE IN EEN MENSELIJK LICHAAM LEEFT

abducción extraterrestre - Google Zoeken

Er is een ongelooflijk verhaal gepubliceerd op nuforc.org over een buitenaards wezen dat al heel lang in het lichaam van een gewoon mens op aarde leeft, en volgens het buitenaardse wezen zelf was hij meer dan 3000 jaar oud, gerekend met de aardse kalender.

Het begon allemaal toen een journaliste werd gebeld door een vriendin die haar vertelde dat ze tijdens haar vakantie op de Filippijnen een buitenaards wezen had ontmoet. De journalist was ongelooflijk geïnteresseerd in dit feit en wilde meteen het buitenaards wezen persoonlijk ontmoeten. Ze belden de vreemdeling op en hij stemde in met een gesprek met de journalist.

Volgens de journalist was de stem van de alien niet anders dan de stem van een gewoon persoon, de alien noemde zichzelf Shimikus Etua, hij leeft in het lichaam van een gewone persoon genaamd Eugene Randall, en Eugene gaf zijn lichaam vrijwillig aan hem. Zijn stem klonk zelfverzekerd en kalm.

Volgens Shimikus arriveerde hij op onze planeet vanuit een planetenstelsel, niet ver van de poolster, gelegen in het sterrenbeeld Ursa Minor. De vlucht werd uitgevoerd op een enorm moederschip en Shimikus zelf werd precies tijdens de vlucht geboren. Tegenwoordig is hij iets meer dan 3000 jaar aardse jaren. Op de vraag of zijn soort in God of de Allerhoogste gelooft, was het antwoord ja.

Shimikus zei dat zijn soort aanvankelijk agressief was en veel andere beschavingen wist te vernietigen. Maar toen een plaatselijke priester een goede houding begon te belijden en de aliens leerde aardig te zijn, is zijn beschaving veel veranderd.

Lees ook:   Oude Sanskriettechnologie in India ... Dit tart volledig ALLES wat we weten

Tegenwoordig zijn deze aliens erg enthousiast over hoe mensen zichzelf proberen te vernietigen. Op de vraag hoe buitenaardse wezens zich tot mensen verhouden, antwoordde Shimikus dat ze als wilde mensen waren, primitieve stammen.

Tegenwoordig zijn er op aarde andere vertegenwoordigers van zijn soort die, net als hij, in de lichamen van gewone mensen leven. Nu gebruikt Shimikus het lichaam van Eugene en daarvoor leefde hij in het lichaam van een man die oorspronkelijk uit de Sovjet-Unie kwam.

Volgens Shimikus zijn er meer dan achtduizend van zijn familieleden op onze planeet. Bovendien zijn Shimikus en zijn soort erg bezorgd dat mensen kernenergie zijn gaan gebruiken en ontwikkelen, omdat het grote schade toebrengt aan alles rondom, inclusief de ruimte.

Niet alleen dat, Shimikus en zijn familieleden kunnen uitstekend seksueel contact hebben met mensen, ze kunnen gemakkelijk kinderen krijgen en Shimikus heeft er al heel wat.

Bovendien zijn er op onze planeet buitenaardse wezens van andere rassen, maar de meeste zijn erg vijandig tegenover mensen, ontvoeren ze en voeren verschillende experimenten uit. Zijn soort vecht actief tegen dergelijke buitenaardse wezens en probeert ze volledig van de aarde te verdrijven.

https://www.howandwhys.com/3000-years-old-alien/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥