web analytics

Oude Sanskriettechnologie in India … Dit tart volledig ALLES wat we weten

Weet je dat het oude India een van de meest uitgebreide geschiedenis ter wereld heeft? Hun oudste teksten gaan over de Veda’s, die melding maken van ‘vliegende schepen’ die hun continent meer dan 6000 jaar geleden bezochten. (Blauw bloed of blauwe huid…!?)

De teksten zijn geschreven in het Vedische Sanskriet en worden beschouwd als de vroegste hindoegeschriften. Wat is de betekenis van deze oude teksten die door de reguliere geschiedenis zijn genegeerd? Betekent dit dat we niet de enige intelligente soort in het universum zijn? Na verloop van tijd lijkt het erop dat de oude Veda’s meer vragen zullen oproepen.

Lees ook:   Buitenaardsen in de middeleeuwen, waar wij weinig van weten

Gerelateerde artikelen

Back to top button