...

04 december 2021

 

Volgens een nieuwe theorie komen mensen met Rh-Negative bloed niet van de aarde

Volgens een nieuwe theorie komen mensen met Rh-Negative bloed niet van de aarde

Alien Theory Explains the Difference in People with RH Negative Blood

Een bekende Amerikaanse onderzoeker van paranormale verschijnselen, Brad Steiger merkte een interessant kenmerk op: mensen met een negatief Rh-negatief bloed zijn niet heel gewoon. Het feit is dat we volgens de wetten van de genetica alleen die eigenschappen kunnen erven die onze voorouders bezaten, als we natuurlijk niet over een mutatie praten.

Dit betekent dat als een man en een aap afstammen van één voorouder, hun bloed compatibel moet zijn. Alle primaten hebben echter Rh-positief bloed. Er werd ook opgemerkt dat het hoogste percentage dragers van Rh-negatief bloed, ongeveer 30%, tot de Spaanse Basken behoort.

Hun oorsprong is trouwens nog steeds een mysterie. Ook Israëlische joden van oosterse afkomst, Samaritanen en Ethiopische zwarte joden behoren tot deze dertig procent. Het aantal van dergelijke mensen bereikt amper 1% onder andere landen. De meeste mediums, genezers, mensen met ongewone mentale vermogens hebben ook Rh-negatief bloed.

Zoals we weten, zijn er slechts 4 bloedgroepen. Ze verschillen allemaal in samenstelling, of meer precies in de aanwezigheid van verschillende eiwitten in bloedcellen die bacteriën in het lichaam bestrijden. De meeste mensen hebben deze eiwitten en ze zijn Rh-positief.

nephilim - The Children of Angels by Killion Slade  (image not from KS)

Waarom hebben sommige mensen dergelijke eiwitten niet? Dit is een mysterie! Wetenschappers geloven dat de eerste mensen op aarde met een negatieve Rh-factor 35.000 jaar geleden verschenen. Hoe? Niemand weet. De meest populaire theorie is precies de buitenaardse oorsprong van het DNA van deze mensen.

Hier zijn enkele algemene kenmerken voor mensen met Rh-negatief bloed:

Lees ook:   12.000 jaar oude Anunnaki-reuzen slapen in stilte opgegraven in Iran

– Ze hebben een hoger IQ dan Rh-Positive mensen; (Sorry hoor! 🙂 )

– Meestal hebben ze een lagere lichaamstemperatuur dan de rest;

– Mentaal en emotioneel zijn deze mensen veel stabieler;

– Ze hebben vaak rood -achtig- haar;

– Ze zijn erg gevoelig voor hitte en houden niet van de kou. (Ben dol op warmte en haat kou!!!!)

– Meestal hebben ze blauwe, groene of lichtbruine ogen.

Het is bekend dat het onmogelijk is om mensen te klonen met mn O-/Rh-negatief bloed. Bovendien, als een zwangere moeder Rh-negatief bloed heeft, zal het immuunsysteem van haar lichaam de foetus aanvallen en het als een vreemd lichaam beschouwen. Daarom wordt aan dergelijke vrouwen gevraagd om tijdens de zwangerschap speciale medicijnen te nemen, die de immuniteit onderdrukken.

Waarom valt hun eigen lichaam hun eigen kinderen aan? Waarom ziet het hen als vreemden? Deze puzzel heeft geen duidelijk antwoord, maar het werkt zeker in het voordeel van de theorie van de buitenaardse oorsprong van dergelijke mensen.

Lees verder bij de categorie RH Negatief-Anunnaki

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten