web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Wat uw bloedgroep zegt over uw kosmische erfenis

0:37-bloedgroep O
4:44-bloedgroep A
7:41-bloedgroep B
10:47-bloedgroep AB
13:48-RH-negatieve bloedgroep

 

-Hallo spirituele zoekers, ik wil een aantal verwarring aanpakken en ophelderen die is ontstaan ​​met betrekking tot onze discussies over bloedgroepen en hun spirituele betekenis. Wanneer we in onze inhoud verwijzen naar bloedgroepen A, B, O en AB, omvatten we zowel de positieve als de negatieve Rh-factoren. Dit betekent dat de spirituele eigenschappen en inzichten die we onderzoeken op u van toepassing zijn, ongeacht of uw bloedgroep A+, A-, B+, B-, O+, O-, AB+ of AB- is.

Als we het hebben over RH Negatief, verdiepen we ons bovendien in extra eigenschappen die uniek zijn voor personen met negatieve Rh-factoren voor alle bloedgroepen (A, B, O en AB). Dit onderscheid is belangrijk omdat RH-negatieve bloedgroepen, vanwege hun zeldzaamheid, hun eigen unieke kenmerken en spirituele connotaties hebben. Ik hoop dat deze verduidelijking jullie allemaal, onze gewaardeerde gemeenschap van spirituele zoekers, helpt om beter in contact te komen met de spirituele verhalen die verband houden met jouw specifieke bloedgroep en deze te begrijpen.

Bedankt voor je voortdurende betrokkenheid en nieuwsgierigheid op deze fascinerende ontdekkingsreis. (Sommige mensen hebben gevraagd naar de bron van deze informatie. Deze is afkomstig van degenen die regressietherapie in vorige levens hebben ondergaan. Therapeuten hebben een terugkerend patroon opgemerkt waarbij talloze cliënten soortgelijke ervaringen of ‘reizen’ naar oude plaatsen zoals Atlantis, Egypte of buitenplaneten beschrijven. Het is intrigerend dat therapeuten een verband constateerden tussen deze ervaringen en de bloedgroep van de cliënt, wat een mogelijk verband tussen deze twee suggereerde.)-

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥