web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsU.F.O

Er vliegen ufo’s uit een vulkaan

Je verstaat er niets van, maar goed,… of zijn het drones oid?

Is het een vloot UFO’s? Werd door duizenden gebruikers op sociale netwerken gevraagd, waarna Webcams uit Mexico deelden over een vreemde waarneming van een groep ongebruikelijke lichten die uit Popocatépetl komen en die veel vragen hebben achtergelaten over deze freak. Dit gebeurde op 24 augustus rond 20.33 uur in de gemeente Tianguismanalco, Puebla; Op de beelden zie je hoe eerst een licht naar buiten komt en even later, ongelooflijk, een rij lichten tevoorschijn komt die uit de krater van het grote gevaarte lijken te komen.

Lees ook:   Mummie met grijs buitenaards gezicht ontdekt in Egypte
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien