22 januari 2021

 

Druivensap Dieet

Druivensap Dieet

Edgar Cayce-

Zwaarlijvigheidscijfers hebben epidemische proporties bereikt in de VS, met 58 miljoen Amerikanen met overgewicht, 40 miljoen zwaarlijvig en 3 miljoen morbide zwaarlijvig. Ook overgewicht bij kinderen loopt hoog op: in 1994 had 16 procent van de Amerikaanse kinderen overgewicht, vergeleken met 4 procent in 1982; in 2001 had 25 procent van de blanke kinderen en 33 procent van de Afrikaanse Amerikaanse en Spaanse kinderen overgewicht. Wat kan er gedaan worden om deze statistieken te verminderen?

Om de gewichtstoename te beheersen, suggereren meer dan honderd metingen “de druivensapmanier, in plaats van een bepaald dieet; [en] alleen maar eisen dat het lichaam afziet van teveel snoep en zetmeel. ”(Cayce) Wat houdt deze eenvoudige aanbeveling precies in?

Druivensap-inname
In plaats van een strikt dieet te volgen en specifiek voedsel weg te laten, benadrukken de metingen van Edgar Cayce een meer evenwichtige aanpak met reducties en enige eliminatie van voedselgroepen als onderdeel van iemands dieet. Om gewichtstoename te verminderen en de eetlust onder controle te houden, kan men bovendien verdund druivensap drinken, drie of vier keer per dag ingenomen, dertig minuten voor elke maaltijd (en opnieuw voor het slapengaan). Hoeveel sap in verhouding tot water varieert slechts licht van de ene meting tot de andere – meestal twee of drie ons druivensap tot een ons gewoon (niet koolzuurhoudend) water; of driekwart van een glas sap tot een vierde van een glas water; tweederde druivensap tot een derde water; of anderhalve ons sap tot een half ons water.

Uitzonderingen zijn het volgende: Voor één persoon was de hoeveelheid water groter dan de hoeveelheid sap: één ons sap tot anderhalve ons water (Cayce). Enkele metingen suggereerden een gelijke hoeveelheid, zoals “vier gram van een gelijke combinatie van druivensap en water.” (Cayce) Slechts één meting vermeldde het mengen van het sap met koolzuurhoudend water (Cayce).

Sommige mensen werd geadviseerd om het mengsel langzaam te drinken en er van te nippen. “Neem elke keer ongeveer vijf tot tien minuten om het sap te drinken, zie je?” (Cayce)

Voorbereiding
Wat voor soort druivensap bevelen de meetwaarden aan? Het antwoord is opgenomen in de volgende uitwisseling:
“(Q) Is het belangrijk om gewicht te verminderen?
Hoeveel en met welke middelen?
“(A) Het is belangrijker dat een gelijk evenwicht wordt gehandhaafd. Zoals we vinden, kan het gewicht wat worden verminderd zonder verstoring; en zoals we vinden, zou de betere manier zijn door het onthouden van brood of vetten, natuurlijk, en door het nemen van druivensap – bij voorkeur het sap van verse druiven, dit bereid op het moment dat het moet worden ingenomen, drie keer elke dag … een half uur voor elke maaltijd. Als het sap van verse druiven onpraktisch blijkt te zijn, neem dan het verse Welch’s Grape Juice. ”(Cayce)

Een andere persoon werd geadviseerd:
“Hoewel de maaltijd alleen uit een glas sinaasappelsap en een stuk toast of iets dergelijks kan bestaan, neem het druivensap dertig minuten van tevoren – en voor het slapengaan. Welch’s Grape Juice heeft de voorkeur, tenzij de verse druiven worden gebruikt – ongezoet. ”(Cayce)

Meer dan veertig metingen noemen Welch’s Grape Juice bij naam, waarvan er tien worden aangeduid als “de voorkeur” boven andere merken of als vers gemalen druiven niet beschikbaar zijn. Een aantekening gemaakt aan het einde van het lezen van 457-7 vat Cayce’s idee samen van “Welch’s Grape Juice als de zuiverste van de meer bekende variëteiten op de markt.” Aangezien het bereiden van vers geperst druivensap misschien niet praktisch is, werd het merk Welch aangeboden als een optie: “Tenzij het sap van verse druiven wordt gebruikt, heeft het Welch’s Grape Juice de voorkeur.” (Cayce) Waarom? Verschillende opmerkingen uit de lezingen volgen:

“De Welch’s… heeft meer van dezelfde elementen die helpen bij het verminderen van de koolhydraten in het systeem – en levert dus de voedselwaarden op een manier die overeenkomt met hetgeen is aangegeven als het doel om hetzelfde te nemen . ”(Cayce)

Het druivensap is ook “ongefermenteerd” (Cayce) en “zorgt voor betere assimilatie, betere eliminatie en betere omstandigheden in het hele systeem.” (Cayce)

Misschien wordt nog een goedkeurend knikje aangegeven door deze uitwisseling:
“(Q) Wordt het Welch druivensap bereid zonder benzoaat van frisdrank?
“(A) Bereid zonder benzoaat van soda. Puur druivensap. ”(Cayce)

Een korte geschiedenis van Welch’s
Volgens de online encyclopedie Wikipedia gaf een tandarts, Charles E. Welch, zijn praktijk op om zich fulltime te wijden aan de promotie van druivensap en richtte hij de Welch’s Grape Juice Company op in Westfield, Chautauqua County, in New York. De website voor de aantekeningen van Welch dat ze sinds 1869 in de druivenbranche zitten. Het sap is ‘gemaakt van vers gerijpte paarse Concord-druiven uit de eigen wijngaarden van Welch en bevat geen kunstmatige toevoegingen, conserveermiddelen of zoetstoffen. Het is ook vetvrij, cholesterolvrij en van nature rijk aan antioxidanten. ”(Antioxidanten helpen het hart en het immuunsysteem van het lichaam te ondersteunen.) Elk glas bevat twee porties fruit met 100 procent vitamine C.

Voordelen van druivensap
Een vierendertigjarige vrouw vroeg Cayce waarom haar het advies was gegeven om druivensap te nemen voor haar gewichtsprobleem. Hij antwoordde: “Om de suikers te leveren zonder zwaarder te worden of te worden.”
Ze volgde een andere vraag:
“Heeft het echt een direct effect op de gewichtsvermindering?” Zijn antwoord: “Als dat niet zo was, zou het wordt gegeven? ”(Cayce)

Lees ook:   Stabiliteit voor kind belangrijker dan twee ouders

De belangrijkste oorzaak van overgewicht is het eten van overtollig zetmeel, en de suikers die uit deze zetmelen komen, zijn verslavend, zelfs op cellulair niveau. Het vervangen van een suiker die niet bij de verslaving zit, zal deze onbalans helpen compenseren. Eén lezing beschrijft het op deze manier:
“… als het druivensap wordt ingenomen, levert het een suiker, het soort suiker dat echter met het systeem werkt – dat wat nodig is, zie je? en dan voorkomt dat het verlangen van het systeem naar teveel zetmeel en snoep. Niet dat deze helemaal niet moeten worden genomen, want ze leveren natuurlijk in grote mate de nodige warmte-eenheden voor het lichaam; maar omdat deze zouden worden geleverd door het nemen van het druivensap of het eten van de druiven (als ze als het normale dieet worden genomen, en niet alleen af ​​en toe), zou er alleen aan anderen worden deelgenomen omdat de eetlust hierom vraagt . Wanneer de eetlust wordt beheerst, regeert deze de nodige krachten in deze richtingen. ”(Cayce)

Naast het weghouden van vlees en het verminderen van zijn consumptie van gebak, werd een tweeënzestigjarige man verteld om het verdunde druivensap te drinken omdat “het de overtollige suiker zal verminderen. Hoewel dit suiker in het druivensap is, heeft het een ander karakter en zal het een betere reactie produceren via het spijsverteringskanaal. ”(Cayce)

In andere metingen wordt eenvoudig gezegd: “Hoewel dit druivensapdieet de activiteiten door de eetlust zal verminderen, levert het voldoende suikers zonder toevoeging van avoirdupois” (Cayce) en “zou het verlangen naar voedsel dat de neiging heeft vlees te produceren, wezenlijk verminderen.” ( Cayce) Wanneer het verlangen onder controle is, kan men een gezonder dieet volgen. Het verminderen van “het verlangen naar voedsel” (Cayce) wordt verschillende keren genoemd in verschillende metingen als een voordeel van het nemen van het druivensap.

Andere gezondheidseffecten werden opgemerkt in individuele metingen. “[Het druivensap] zal blijken gunstig te zijn voor eliminaties en het gebruik van of het verlangen naar zetmeel of snoep voorkomen; en geeft de neiging van het lichaam om een ​​normaal gewichtsevenwicht te behouden. ”(Cayce)“ Het nemen van het druivensap zal de neiging hebben om de suiker die levert, te verminderen en dus een betere lichaamsverhouding in het hele systeem te behouden. ”( Cayce) Het zal “kracht geven aan de vitaliteit van de weerstandskrachten in het lichaam” (Cayce) en “zal de neiging hebben om zoveel rijk voedsel te onthouden.” (Cayce)

Duur en aanvullende suggesties
Hoe lang duurt het voordat u resultaten ziet als u eenmaal per dag het druivensap begint te drinken? Net als andere dieetregimes, moet men zowel consistent als persistent zijn. Een vrouw vroeg: “Hoe lang moet het druivensap worden ingenomen?” Het antwoord: “Minstens een maand of zes weken. Laat het dan een tijdje uit en neem na twee tot drie weken nog een periode van zes weken. ”(Cayce) Aan een andere vrouw adviseerde Cayce:“ Neem dit regelmatig gedurende ongeveer vier weken per keer in. Laat het dan twee weken weg en herhaal. ”(Cayce) De opmerking van Gladys Davis stelde een individu voor om het dieet te volgen“ regelmatig gedurende enkele weken, laat dan een week of twee weg en herhaal. ”(Cayce) De meetresultaten lijken de voorkeur te geven aan applicaties die in cycli worden gedaan.

Druivensap op zichzelf kan natuurlijk niet op zichzelf staan ​​om het gewicht te verminderen. Verspreid over de lezingen van individuen zijn suggesties om osteopathische manipulaties, colonics en stoombaden te ontvangen [“om het gewicht te verminderen en gif te verwijderen” (Cayce)]. Oefening en voedingsadviezen zijn ook belangrijke toevoegingen aan een dieet. De lezing van een achttienjarige vrouw zei: “Eet alles wat je lekker vindt, bewaar aardappelen en wit brood.” (Cayce) Anderen kregen het advies: “Neem geen gebak of taarten, cake of dergelijke dingen, en heel weinig of geen snoepjes . ”(Cayce)“ Blijf uit de buurt van teveel zetmelen. Terwijl het nemen van het druivensap de neiging heeft om minder naar snoep te verlangen, pas dan op voor snoep – of iets dat een extra hoeveelheid suikers aan het lichaam toevoegt … “(Cayce)

Een man van zesenvijftig jaar kreeg te horen:
“… als het druivensap wordt ingenomen, zullen we merken dat het dieet zich aanpast.” (Cayce) Een ander werd verteld: “Neem druivensap … Wat betreft het dieet , het zal bijna voor zichzelf zorgen; en neem die dingen waar de eetlust om vraagt, behalve snoep, chocolade of iets dergelijks; geen grote hoeveelheden suikers, noch van gebak; maar alle andere voedingsmiddelen, groenten of vlees, op voorwaarde dat het geen vetten zijn, mogen worden ingenomen volgens de eetlust; maar we zullen merken dat de eetlust veel zal veranderen. ”(Cayce)

Het verminderen van de eetlust, zoals eerder vermeld, speelt een belangrijke rol bij het balanceren van het lichaamsgewicht. Dat dit eenvoudige druivensapdieet, dat regelmatig wordt ingenomen, kan bijdragen aan dit proces, kan een stimulans zijn voor diegenen die worstelen met deze onbalans om het aan hun normale dieet als voedsel toe te voegen, zou Cayce zeggen. De resultaten en voordelen kunnen de moeite waard zijn.

© True Health-nieuwsbrief

Dit is het druivensapdieet zoals vermeld in Bottom Line’s “Secret Food Cures”.

Gerelateerde berichten