web analytics

1200 doden in eerste 90 dagen

Deze aflevering bespreekt een eerder verborgen rapport van Pfizer aan de FDA over de eerste 90 dagen van ‘post-autorisatie’ vaccinveiligheidsgegevens. Een rechter beval de vrijlating en, misschien niet verrassend, heeft geen enkele grote nieuwszender het aangedurfd om het verhaal te vertellen. Binnen die eerste periode van 90 dagen werden meer dan 1.200 sterfgevallen gemeld, waarvan een aanzienlijk aantal binnen de eerste 24 uur na vaccinatie leek te gebeuren. We kunnen het niet met zekerheid zeggen omdat het rapport kritieke details mist die ons in staat zouden stellen de specifieke sterfgevallen af ​​te stemmen op de gerapporteerde observatie dat de mediane verstreken tijd tussen vaccinatie en de bijwerking “minder dan 24 uur” was voor veel soorten AE’s.

00:00 – Intro
02:17 – Pfizer veiligheidsgegevens “uitgelekt”
09:38 – Bekende beperkingen van SAE’s
12:59 – Problemen die direct zichtbaar zijn in tabel 1
21:32 – Veiligheid: Zwangerschap
24:08 – Kinderen – Gebruik zonder etiket
27:09 – Hartproblemen (bekend op 28 februari 2021)
31:15 – Immuun-gemedieerd
33:34 – Geïnformeerde toestemming
40:44 – Wat is “geïnformeerde toestemming” voor zwangerschap?
43:00 – Conclusies

Dit rapport is een ’tweede poging’ van Pfizer nadat het eerste rapport als volstrekt onvoldoende en weinig gedetailleerd werd beschouwd. Deze is eigenlijk niet zo veel beter, aangezien het volledig passief is (er wordt geen actieve gegevensverzameling ondernomen – het is volledig afhankelijk van “spontaan” gemelde gebeurtenissen, en geen onderzoek naar de bijwerkingen maakt deel uit van deze versie van het rapport), er is geen poging gedaan om de incidentie van gebeurtenissen te definiëren, en er is geen zichtbare inspanning geleverd om de niveaus van gebeurtenissen te vergelijken met een verwachte basislijn van dergelijke gebeurtenissen. Het is ook onmogelijk om de eerste versus de tweede vaccinatie-injecties te bepalen (niet gerapporteerd) en de leeftijdsgroepen zijn niet eens leeftijdsgroepen (“kind, volwassene en bejaarde”).

Lees ook:   Republikein vergelijkt Covid-passen met nazi-Duitsland

Naast de 1.223 spontaan gemelde sterfgevallen, is er een overweldigende neiging naar vrouwen die AE’s melden, vaak in de orde van 4x of meer. Geen van deze werd het waard geacht om de toediening van de vaccins of het verzamelen van nieuwe gegevens in meer bruikbare details te wijzigen. Verder, Ik spoor de feitelijke kennis op van wat wel en niet bekend is over zwangerschap en de vaccins om te ontdekken dat geen enkele zorgverlener op de een of andere manier kan zeggen of de vaccins veilig zijn. In de meest actuele taal die beschikbaar is voor vaccin- en zorgverleners, zegt Pfizer: “Beschikbare gegevens over COMIRNATY die aan zwangere vrouwen worden toegediend, zijn onvoldoende om vaccingerelateerde risico’s tijdens de zwangerschap te informeren.” Natuurlijk, zonder het werkelijke risico te kunnen verwoorden, is echte geïnformeerde toestemming niet mogelijk voor zwangere vrouwen die willen begrijpen wat de risico’s zijn voor hun ongeboren kind. Het enige dat naar waarheid kan worden gezegd, is “we weten het niet”. Als er robuustere gegevens bestaan, zijn deze nog niet openbaar gemaakt. Daar moeten we misschien wel 55 jaar op wachten.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button