web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

37-jarige man uit Oklahoma dood 2 dagen na vaccinatie tegen apenpokken

37-jarige man uit Oklahoma dood 2 dagen na vaccinatie tegen apenpokken – meer dan 2000 symptomen geregistreerd na vaccinatie, waaronder huidziekten

 

Bron

De laatste update van het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Amerikaanse regering vandaag (vrijdag 23 september 2022) vermeldt de dood van een 37-jarige man uit Oklahoma, twee dagen na ontvangst van het JYNNEOS/BAVARIAN NORDIC apenpokkenvaccin.

Hij werd op 7 september ingeënt en stierf twee dagen later op 9 september. ( Bron .)

Dit is de tweede recente dood die voor het publiek beschikbaar is gesteld sinds de vaccins slechts 3 maanden geleden beschikbaar werden gesteld (juni 2022).

De eerste dode was een make-upartiest uit Hollywood, die 9 dagen na het ontvangen van een apenpokkenvaccin stierf. ( Bron .)

Volgens de CDC zijn op 20 september 684.980 doses van het apenpokkenvaccin toegediend, waarvan het grootste deel in juli en augustus. ( Bron .)

Nu minder dan 0,1% van het publiek is gevaccineerd met het apenpokkenvaccin, zijn er 719 gevallen ingediend in VAERS, waaronder 1 overlijden, 1 blijvende invaliditeit, 3 levensbedreigende gebeurtenissen, 56 bezoeken aan de eerste hulp en 4 ziekenhuisopnames. ( Bron .)

Deze 719 gevallen hebben 2.212 symptomen geregistreerd, en met uitzondering van reacties op de injectieplaats en fouten bij het injecteren van het vaccin, lijken de meest voorkomende symptomen huidaandoeningen te zijn, waaronder:

Urticaria – zeer jeukende striemen (netelroos)
Jeuk – jeukende huid
Hyperhidrose – overmatig zweten
huiduitslag
Er waren 19 meldingen van “Bewustzijnsverlies”. ( Bron .)

De CDC heeft verklaard dat ze de injectie van mensen met het apenpokkenvaccin willen uitbreiden naar kinderen. Zien:

MonkeyPox-vaccin heeft HOGERE percentages van hartziekte-bijwerkingen dan COVID-vaccins en de CDC wil ze bij uw kinderen injecteren

Plaatsvervangend coördinator voor de respons op apenpokken van het Witte Huis, Dr. Demetre Daskalakis.

Voor het geval je het nog niet hebt gehoord, de dokter die het Witte Huis heeft aangesteld om de nationale reactie op de apenpokken-epidemie te leiden, is Dr. Demetre Daskalakis, die in eerdere openbare optredens duidelijk heeft gemaakt dat hij betrokken is bij satanisme en het occulte.

Lees ook:   Oude media verliest de controle!

Hier is een rapport dat The National Pulse eerder deze maand over Dr. Daskalakis publiceerde.

‘We’ll Steal Your Soul’ – Biden’s Monkeypox Spox heeft een voorliefde voor pentagrammen, occultisme en satanisme.
door RAHEEM J. KASSAM en K. CHRISTOPHER POWELL
The National Pulse

Op 2 augustus heeft president Biden Dr. Demetre Daskalakis aangesteld als plaatsvervangend coördinator voor de nationale apenpokkenbestrijding van het Witte Huis . Hij was ook de afdelingsdirecteur van de CDC voor hiv-preventie en was eerder werkzaam in de administratie van burgemeester Bill de Blasio op de gezondheidsafdeling van New York City.

Daskalakis staat bekend om zijn inspanningen in de wereld van hiv en andere ziekten die de LGBTQ+-gemeenschap aantasten. In een interview met The Atlantic in 2014 zei hij: “Ik heb mijn manier van slapen geleerd van de dragqueens van East Village.” Hij studeerde aan de Columbia University en was een ‘algemene en religieuze dubbele major’. Opgevoed door Grieks-orthodoxe immigranten in Arlington, Virginia, onthult een recensie van de aanwezigheid van Dr. Daskalakis op sociale media een voorliefde voor pentagrammen en andere satanische symboliek, kan The National Pulse onthullen.

DE SOCIALE-MEDIA-ACTIVITEIT VAN DE NIEUWE BENOEMDE VAN BIDEN WIJST OP VERSTOREND OCCULTISTISCH GEDRAG.
De aanwezigheid op de sociale media van Daskalakis is op zijn zachtst gezegd verontrustend. Samen met zijn partner Michael MacNeal lanceerde het paar een ‘goth’-sportschool in New York, die oorspronkelijk uit de spraakmakende Equinox-sportschoolketen liep, voordat ze uitgroeide tot een eigen merk in een voormalige homonachtclub die op zijn beurt het roer had overgenomen. een oude kerk in Manhattan : Monster Cycle.

DE SOCIALE MEDIA VAN MONSTER CYCLE STAAT VOL MET SATANISCH BEELD.
De sociale-mediapagina’s van Monster Cycle staan ​​vol met verwijzingen naar satanisme, de duivel, brandende kruisen en pentagrammen, en meer. Terwijl de sportschool in 2014 kruiperige berichtgeving kreeg van de New York Times (hieronder), maakte de recensie op “SweatConcierge” verwijzingen naar “alarmerende” beelden en “angstaanjagende” co-ed kleedkamers.

Lees ook:   'Ik leefde tussen rottende lichamen in Auschwitz en werd naakt onderzocht door dr. Mengele'

THE NEW YORK TIMES GEVEN GLOEIENDE DEKKING AAN DE SATANIC GYM.
“Er is zelfs licht in de duisternis”, vertelde MacNeal in hetzelfde jaar aan de New York Post – wat direct verband houdt met een citaat dat op de borst is getatoeëerd van Joe Bidens apenpokkencoördinator, zijn partner Dr. Daskalakis.

“IK HEB GELEERD DAT ER LICHT IS, ZELFS IN DE DONKERSTE PLAATSEN”, ZEGT DE TATTOO VAN DASKALAKIS.
“Ik heb geleerd dat er zelfs op de donkerste plaatsen licht is”, luidt de pentagram-tatoeage van Daskalakis. Hij heeft ook inkt die het lijk van een dood schepsel laat zien, evenals een slang, een hoofd met drie ogen, en wat lijkt op een heilige-achtige figuur of zelfs een afbeelding van Jezus Christus op zijn buik.

Het is niet de enige verwijzing naar Christus het paar – Daskalakis en MacNeal – in hun posts op sociale media. Een reeks afbeeldingen uit 2012 lijkt een seance of ouija-bordceremonie af te beelden met een verlicht kruisbeeld van Jezus Christus, liggend op een pentagram op tafel.

SATANISCHE BEELDVERHAAL IS ALGEMENE PLAATS MET DASKALAKIS.
Een andere afbeelding van dezelfde avond toont MacNeal met een bevriende producer, Bianca Grey, die het Ouija-bord met het kruisbeeld gebruikt. Een ander beeld, uit 2011, toont Daskalakis die lijkt te spotten met Christus in de afbeelding van het Laatste Avondmaal.

MACNEAL EN GRIJS MET HET OUIJA-BOARD.

BIDEN, DIE BEWEERT KATHOLIEK TE ZIJN, HEEFT DIT JAAR DASKALAKIS AAN ALS ZIJN MONKEYPOX-CORDINATOR.
De betreffende beeldtaal en associatie houdt daar nauwelijks op. Een afbeelding uit oktober 2011 toont de medewerker van het Witte Huis met een pentagramhelm met een omgekeerd kruis erboven. MacNeal, op de achtergrond, lijkt een doornenkroon te dragen.

Verdere pentagrambeelden zijn verspreid over de sociale-mediapagina’s van de Monster Cycle te zien met een van de twee of hun vrienden. In een bericht uit 2014 op Facebook staat: “We zullen je ziel stelen.”

Lees ook:   Mensen mogen niet van vloed festival terrein, EBOLA???!

Een van de accounts die Daskalakis volgt op Instagram is The Satanic Temple TV, die zijn missie als volgt beschrijft:

We zullen entertainen en uitdagen, plezier en afkeer. We zullen de artistieke, politieke en grensoverschrijdende wortels van het moderne satanisme onderzoeken. We zullen een stem geven aan onze diverse gemeenschappen als satanisten, atheïsten en activisten voor sociale rechtvaardigheid in een mondiale samenleving.

dr. DEMETRE VOLGT DE SATANISCHE TEMPEL.
Het paar – MacNeal en Daskalakis – lijkt ook te zijn “getrouwd” tijdens een donkere en occulte ceremonie in 2013. Voordat hij MacNeal ontmoette, had Daskalakis niet de overvloed aan occulte tatoeages die hij nu draagt.

Een jaar eerder zag het paar reality-dragster Sharon Needles in concert. Naalden bleek in dat jaar expliciet racistische beelden te gebruiken in uitvoeringen en het ‘n-woord’ vrijelijk in te zetten. Destijds werd een ontkenning afgegeven, maar anderen hebben sindsdien soortgelijke ervaringen met Needles geuit, waarbij ze 9/11 grappen beweerden , evenals veelvuldig gebruik van het woord n*gger.

In 2021 werd Needles beschuldigd van het blootstellen van een 15-jarige fan aan drugs en alcohol, evenals afbeeldingen van zijn penis en ongepaste aanrakingen. Zijn aanklager, Annecy, zei dat de drag queen “me wietgeweren me bijna een miljard keer op de mond heeft gekust”, later toevoegend: “bier is vies. Sharon liet me het proberen en ik spuugde het overal.”

MacNeal tagde zijn tweet over Needles, “#HellYeah”, wat ook een slogan is voor zijn occulte sportschool.

Het werk van Daskalakis is geprezen door het toonaangevende homoblad The Advocate, dat een andere Biden-huurling publiceerde – Sam Brinton – die een website verdedigde met de naam ‘Rent Boy’ die erom bekend stond oudere homoseksuele mannen met jongens in contact te brengen .

Tijdens het schrijven van dit artikel heeft Daskalakis zijn Instagram-pagina privé gehouden, hoewel The National Pulse veel van de inhoud heeft gearchiveerd .

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien