web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Nabeschouwing direct NA de Persconferentie!

Nabeschouwing direct NA de Persconferentie!

Nabeschouwing (livestream) direct na de Persconferentie! Analyses, interviews, duiding & troost in tijden van een morele crisis… Vanavond (2 november 2021) zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge ons weer de duimschroeven gaan aandraaien middels een persconferentie die om 19:00 uur start. De BLCKBX studio is nog in aanbouw dus we gaan vanaf de redactievloer met een select gezelschap de pijniging aan. We gaan kijken naar deze persconferentie op de tv’s in de redactieruimte en dat zal de nodige emotie oproepen. Maar we gaan ook stoom afblazen in de nabeschouwing die we liverstreamen vanaf de plek waar BLCKBX binnenkort haar dagelijks nieuws produceert. Veel gasten Samen met Sietske Bergsma doet programmamaker Flavio Pasquino de presentatie. “We verwachten veel interessante gasten; artsen, politici, rechtsfilosofen maar ook gewone burgers zoals jij en ik. We gaan napraten en proberen een beetje hoop te bieden in bange tijden want we zullen het toch met elkaar moeten doen”, aldus Pasquino die een morele plicht voelt om mensen die ontredderd zijn juist nu een beetje houvast te bieden. Waar kun je het zien? De nabeschouwing is live te volgen vanaf ons platform www.blckbx.tv maar ook direct op ons YouTube en Facebook kanaal. De stream zal doorgaan zolang de voorraad strekt ;-).

Zo reageert Nederland op de persconferentie: ‘Kabinet, wat doe je ons aan?’

https://www.ad.nl/dossier-coronavirus/zo-reageert-nederland-op-de-persconferentie-kabinet-wat-doe-je-ons-aan~ab11d1a7/

 

Het enige dat nodig is zijn meer IC Bedden!
Meer niet…

LINK video’s nu in Den Haag

https://www.facebook.com/revrouwlutie

 

Lees ook:   Fakeboek wil niet dat je dit soort dingen leest
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥