web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteMaatschappij & Psyche

Oostvaarders plassen en dierenleed

Greenpeace:

ik heb met mijn collega’s overlegd en om deze reden voeren wij hier geen campagne op: “Elke winter verhongeren dieren in de natuur. Zo ook in de Oostvaardersplassen, dat valt onder het beheer van de Provincie Flevoland en Staatsbosbeheer, en elk jaar roept dat sterke emoties op. Dat is begrijpelijk omdat dit plaatsvindt in een zichtbaar gebied en niet buiten het zicht in de vrije natuur. Meerdere dierenwelzijnorganisaties, zoals bijvoorbeeld de Dierenbescherming, zijn actief betrokken bij dit onderwerp en stellen het individuele welzijn van de dieren voorop. En geven aan dat als dieren de winter niet gaan overleven, moet worden voorkomen dat ze onnodig lijden. Daarmee heeft deze kwestie in onze ogen de aandacht van de juiste organisaties en ziet Greenpeace voor zichzelf geen aanvullende rol”.

Nou maar massaal lid af worden dan.

PVDD doen ook niets tot bizar weinig tegen dit leed, pluche zit wel lekker aan een warm doorvoed gat natuurlijk.
Dus daar stemt ook niemand nog op.
Dierenleed kan hun aan de reet roesten blijkbaar.

Mevrouw Ouwehand zegt t zelfs op facebook! Het is 1 groot misverstand dat de dieren er slecht aan toe zijn!!

Dus ja die dieren zijn heus niet zielig hoor…ze hebben ze zelfs wat hooi gegeven van de poelier!
Kende gij nagaan!

-Wat je verteld heb ik al eerder gehoord van de PVDD. Ze klagen dat ze verandering willen, maar dat ze door alle andere partijen worden tegengehouden.
(ja zielug)
Waarom reageren ze dan niet op de uitnodiging om zondag a.s. aanwezig te zijn. NU HEBBEN ZE DAN KANS OM WEL GEHOORD TE WORDEN. Met alle steun van ons dierenvrienden. 25.000 handtekeningen zijn er op 1 petitie.. 4500 op een andere petitie. Hoeveel steun moeten ze hebben.
En vind het heel nobel hoor wat je schrijft. Maar denk niet dat de PVDD door deze houding meer steun krijgt met de aankomende verkiezingen..
Wel als ze ons laten zien dat ze achter en samen met ons iets aan de OVP willen doen.

-Elke partij heeft mooie praatjes en beloofd van alles..maar jullie zijn partij vd DIEREN… dus is het logisch dat wij Dierenliefhebbers jullie hier meer op aankijken dan een andere partij..en nu kunnen jullie juist een statement maken samen met ons…

-ik schreef Groen Links (hoezo groen?) en ook daar geen antwoord ….

Waarom zitten die mensen in de regering eigenlijk?
Ze doen niets hoor…

Mensen die gingen bijvoeren:

De groep is vanavond gepakt!! Allemaal politie. Moesten alles weer terug laden. We moeten op verhoor. En dan gaat het naar de officier van justitie. We hebben een economisch delict gepleegd. Dus.. Ja. Afwachten maar. Nu terug naar de opslag alles weer lossen.

Ze gingen zelf ook bijvoeren, niemand die ergens hooi zag of mensen die dit brachten, was puur nieuws naar buiten brengen om de boel te sussen.

Veel kranten brengen nieuws dat niet klopt.
Mensen vertellen de standaard verhalen, nee niet bijvoeren, nee joh,… laat die dieren creperen…
Simpel toch, het is niet jouw leven, en pijn.

-Ik zat net Jinek te kijken waar dit onderwerp ter sprake kwam als volgt: Het ene “tietenmeisje”(Jinek) heeft het andere “tietenmeisje”( Dekker) (dom kind, om aan te geven net als bij de Occupy, waar men allerlei maffe mensen liet zien als in, kijk eens dat uitschot is dus occupy dus, ze waren al snel uitgepraat, zo werkt dat dus, men gaat asoccieren met…opzet)

uitgenodigd (al dan niet betaald) om de verantwoordelijke ambtenaar (Ad Meijers) gelijk te geven en dat doen ze zo: Eerst doet Dekkers net of ze het verschrikkelijk vindt dat die dieren lijden en zegt dat ze 3000 balen hooi gekocht heeft om de dieren te voeren. 3000 balen, weet je hoeveel vrachtwagens daarvoor nodig zijn? snel uitgerekend minstens 75.) en wat dat kost? Is ze plotseling miljonair geworden of zo? Ze liegt dat ze barst en dat blijkt even later ook wel: Na 10 woorden van de ambtenaar ziet Dekker ineens het licht en gaat die ambtenaar én z’n beleid de hemel inprijzen en verteld dat ze toch maar niet die balen hooi gaat voeren omdat die meneer Ad-Meijers-de-Oh-zo-slimme-ambtenaar toch heeeeeeeelemaaaaal gelijk heeft en dat de mensen die zondag de mishandelde dieren met voer willen gaan helpen dat voooooooraaaaaaal niet moeten doen omdat dat bij nader inzien heeeeeeel slecht kan zijn voor de dieren. En Jinek stuurt het allemaal in haar richting. De politiekcorrecte richting dus. Wat een duidelijk opzetje en wat een verschrikkelijk slecht toneelspel. Wie hier intrapt moet wel heel dom zijn. Dit is weer een overduidelijke poging van de overheid om met behulp van de NPO_STAATSOMROEP de mensen voor de gek te houden en de boel te belazeren. Met “tietenmeisje” bedoel ik vrouwen die bekend zijn geworden door hun uiterlijk en niet door talenten, zoals in dit geval Britt Dekker en dat arrogante JInek-kind.. Zal wel weer sexistisch worden genoemd maar daar lig ik niet wakker van.

– Idd de mensen zijn bang. Dat is toch niet te geloven. Het lijkt hier in Nederland de oude Sovjetunie wel. Ik kwam vroeger voor m’n werk regelmatig in het oude ‘oostblok” toen dat nog bestond en ik zie tegenwoordig dezelfde manier van reageren als ik toen daar zag: vol angst voor de overheid. Ik vind dat verschrikkelijk en kan niet begrijpen dat echte Nederlanders zich zo laten vernederen en intimideren.

Jinek is niets meer dan een opportunistische golddigger. Denk maar eens aan haar relatie met Bram Moscowitz. Toen hij financieel onderuit ging was ze plotseling bij hem verdwenen. Tekenend voor de mentaliteit van dat mens.

Zolang ik niet op tv de live beelden kan zien van vrachtwagens die uitgestort worden met hooi, waarbij ik uitgemergelde dieren kan zien eten, is dit voor mij niet voldoende.

Ik ben er zondag en ik ga heel vredelievend demonstreren en drop voer.

Staatsbosbeheer, ik stop pas wanneer deze dieren zelf weer kunnen grazen! Tot aan dat moment zullen we elkaar zeer zeker beter leren kennen. Tot snel, tot heeeeeel erg vaak!

volgens de telegraaf is er al op 7 plekken hooi neergelegd.

Jaja…. kuch…1 baaltje per plek? Bla

Nou ze komen toch wel zondag …dus ..

Tijdelijk zg wat voer neergooien, en niemand die weet waar dat dan zou zijn…niet op plekken waar het hoognodig is.

Ze haalden gisteren de gebrachte balen hooi weg, mocht niet!
Foei! Hoe gek ben je …dus mag niet dus dieren maar laten sterven….??????????? Echt niet normaal een staaltje totaal geindoctrineerde mensheid hier… ziek gewoon!
Geen enkele site, nieuws etc reageerd met een echt protest…alles is voor het standaard simpele dombo verhaaltje.

Je mag ze niet bijvoeren. Want: en dan volgen nonsens redenen.

Tzt zal diegene die dat zei geboren worden als een zwak kind en dan zeggen ze elke dag, niet bijvoeren hoor!
Vermagerd zal die mensch sterven van de honger en zelf zijn mond onder water stoppen in het badwater…de baby pleegde zelfmoord….

zie vorig artikel deze week over de Oostvaarderplassen…

-Er word al afgeschoten ,iemand poste net foto’s erbij dat ze al bezig zijn met opruimen van de dieren
De imbecielen voeren niet bij nee ze schieten ze af…net als men van plan is met de mensheid, overbevolking oh maak ze maar ziek, griepspuitje, pil drion en… maar niet denken aan geboortebeperking…een verbod op meer kids?
Nee lijden is goed?
Mensen verdriet laten hebben en laten verhongeren!
Prima casa…toch?

 

Ja de smeerkezen schieten dus dieren af, beter dan dat ze verhongeren, wat niet nodig was geweest als men zijn verantwoording nam, maar als sedert vele jaren neemt men die dus niet.

Men laat nodeloos dieren verhongeren en sterven aan een pijnlijke hongerdood.

 

WANT MEN MAG NIET BIJVOEREN WANT IES NATOERRRRRRRRRRRRR

Echt fuck die simpele mensen!!!!!!!!!!!

-ze ruimen iedere dag dieren. Punt is, dat dat het niet zo lekker staat, een wei met lijken. Maar het had niet zo ver hoeven komen. Had bijgevoerd, had een fokprogramma gehanteerd, had dieren afgeschoten voor ze zo verzwakt waren.

Vind het nogal een heldendaad, dieren schieten die niet meer kunnen lopen. Wat ben je dan een held zeg…. laat ze dan vriendelijk inslapen. Er lopen toch dierenartsen? Oh nee, das alleen wanneer zon euthanasie spuit geld oplevert. Die eed werkt alleen als er euro’s worden afgetikt. Op de ovp kan een dierenarts zijn jagers hobby vrijelijk uitoefenen.

En daarna roepen hoe geweldig lievend ze zijn. Zal je man zijn… schaam je je toch kapot?

Ze kapten zelfs geen water open voor de dieren!
Zo diervriendelijk zijn deze monsters dus.

Hier nog een debieltje!

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/03/01/dwaze-bijvoerders-a1594112

Kop zegt al genoeg. Draadnagel, inteeltgebroed.

-Schijnheilige smeerlap,
En dat eten vooral gewoon dumpen waar in de wijde omtrek geen dier te zien is en ook niet meer kan komen aangezien ze daar de kracht niet meer voor hebben.
Het is te hopen dat deze held ooit zo’n honger mag krijgen en dat het eten aan een touwtje voor zn snufferd gehouden wordt, en steeds weggetrokken wordt!!

-Op de plekken waar gevoerd word eten de beesten wel. Maar de daadwerkelijke magere en stervende dieren laten ze niet zien. En die kerel die daar touwtjes uit de balen stond te trekken haalde gisteren onze balen gelijk weer.weg. dit is een mooi plaatje maar deugd van geen kant..

-Waarschijnlijk liggen jullie balen nu ook daar ergens. Mooi goedkoop en goede reclame voor sbb (Hm gelden die zij krijgen geven ze dus niet uit aan die dieren maar aan zichzelf!) Fraude dus!

-Nou dat word tijd nu net doen of ze zo geweldig zijn. Nou ze zijn goed uitgehongerd en niet alleen nu maar al paar jaar!

Dus aub mensen!
Help mee om die arme dieren te redden van een intens pijnlijke dood….
Honger.

Dood gaan ze toch wel tzt, op het bord van de elite…

Helaasch, was het niet omdat het gevaar oplevert op de wegen, zou ik zeggen haal die omheiningen weg!

het liefst zie ik die dieren verdwijnen in de grote bossen van Duitsland of Rusland…

wat zal Putin doen met dit leed?

 

En al die stichtingen zg tegen dierenleed ze doen niets!

Wat zit hier nu achter?

Wilde dieren laten verhongeren,… staatsbosbeheer

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥