...
Maatschappij & PsycheAngelWings

538-dj Igmar Felicia ontdekt op social media dat hij een halfzus heeft: ‘We delen dezelfde vader’

538-dj Igmar Felicia ontdekt op social media dat hij een halfzus heeft: ‘We delen dezelfde vader’

538-dj Igmar Felicia deelt vandaag een opmerkelijk verhaal op Instagram. De radiomaker heeft via social media zijn halfzus ontdekt. De onbekende vrouw stuurde hem een bericht met de tekst: ‘Hoi, ik ben je zus!’ Igmar: ‘Mijn moeder zei altijd: Het leven is als een box met chocolaatjes. Je weet nooit wat je krijgt.’

Afgelopen woensdag scrolde Igmar (29 jaar) door zijn privéberichten op social media en stuitte toen op een opvallend bericht. Iemand schrijft: ‘Hoi, ik ben je zus!’ Igmar: ‘Nou ben ik wel wat gekke dingen gewend inmiddels met die ouwe van mij.’ Toch heeft de presentator er in eerste instantie geen zin in. ‘Ik wil gewoon een keer normaal gaan slapen.’

Maar zijn nieuwsgierigheid wint het van zijn verlangen naar bedrust en hij opent het bericht. ‘We delen dezelfde vader, ik draag al jaren een foto van je bij me’, schrijft de onbekende vrouw. Het raakt Igmar en hij begint te huilen, schrijft hij. Hardop zegt hij: ‘Het is verdomme gewoon woensdag.’ Vervolgens raakt de radiomaker in gesprek met de vrouw. Ze stuurt hem een foto. ‘Maar dat is MIJN VADER, denk ik. Maar dus ook jouw vader.’

Vanaf dat moment wordt het Igmar allemaal even te veel. Hij laat het rusten voor die nacht. De volgende dag stuurt hij dat hij het heel bijzonder vindt dat ze een foto van hem bij zich draagt. ‘Dan kijken we daarna wel weer verder.’

Lees ook:   Mijn 2 chihuahua's zijn natuurlijk grappig

Wat er daarna verder is gebeurd, maakt hij niet bekend. Het was emotioneel zwaar voor Igmar. ‘Het kostte me bloed, zweet en tranen om dit te delen. Maar ik had het idee dat ik dat moest doen na deze bijzondere week.’

https://www.ad.nl/show/538-dj-igmar-felicia-ontdekt-op-social-media-dat-hij-een-halfzus-heeft-we-delen-dezelfde-vader~adb6e292/

Ik heb ook zo’n vader…
Ik heb drie halfbroers, idem allen bezig met dj’en.
Maar geen contact.

Ik heb niet gevraagd om zo’n vader.
Ik had graag broers willen hebben, maar die had ik wel ergens maar dus ook niet.
Hij wilde altijd graag een dochter, die hij had, maar niet wilde erkennen.
Ik lijk op hem en zijn zoons weer niet.

Ach ja, het kan verkeren.
Geboren worden op 5 mei wil niet zeggen dat je, je ziel kunt bevrijden uit een zelfgecreëerd gevang natuurlijk.
Het is jammer en alles had zo anders kunnen zijn, als mensen in die tijd maar volwassener waren geweest.
Beter hadden nagedacht ipv alles maar weg te stoppen, allemaal zo onnodig.
Ik had het liever anders gezien en heb hier niet om gevraagd.

Maar het is wel goed zo. Je moet roeien met de riemen die je hebt en die je niet hebt, daar valt ook niet mee te roeien.

Gerelateerde artikelen

Back to top button