web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

“We zeiden het je toch”-moment: Spanje geeft toe aan Chemtrails …

Een groot ‘we hebben het je gezegd’-moment: Spanje geeft toe aan Chemtrails …

Dit verhaal is een groot ‘we zeiden het je toch’-moment, omdat een grote wereldregering , heeft Spanje blijkbaar toegegeven de atmosfeer in zijn luchtruim te hebben besproeid met vernevelde zware metalen. Wat hier ook interessant is, is dat dit artikel, dat werd gedeeld door TM, een document of bulletin van het Spaanse ministerie van Binnenlandse Zaken uit 2020 bevat, dat op zijn beurt koninklijke besluiten uit hetzelfde jaar citeert: het

Spaanse Meteorologisch Agentschap heeft bekend dat Spanje wordt besproeid met looddioxide, zilverjodide en diatomiet.

Spanje was de eerste westerse regering die officieel ‘chemtrail’ in haar staatsblad opnam. Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid heeft de NBC-eenheden (nucleaire, biologische en chemische) van de strijdkrachten en ook de UME toestemming gegeven om biociden uit de lucht te gebruiken. Een maand nadat de alarmtoestand was ingesteld, rechtvaardigde de uitvoerende macht in de BOE dat … Het Spaanse Meteorologisch Agentschap heeft bekend dat Spanje wordt besproeid met looddioxide, zilverjodide en diatomiet. weiterlesen KOUDE

een wereld waar wetenschappers samen met Baal Gates zo ver zijn gegaan dat ze de zon willen uitwissen – wat kan er misgaan? – louter chemtrails lijken een beetje op de apocalyps van gisteren. We zijn zo graag helemaal zoals verder gegaan, zoals je weet?
Maar serieus, er is iets dat mijn aandacht trok in dit artikel, en ik vermoed eerder dat het ook de aandacht van TM trok, wat mogelijk de reden is waarom hij het naar mij stuurde. Het is dit:

Spanje was de eerste westerse regering die officieel ‘chemtrail’ in haar staatsblad opnam. Het Spaanse ministerie van Volksgezondheid heeft de NBC-eenheden (nucleaire, biologische en chemische) van de strijdkrachten en ook de UME toestemming gegeven om biociden uit de lucht te gebruiken.  Een maand nadat de alarmtoestand was ingesteld, rechtvaardigde de uitvoerende macht in de BOE dat deze techniek een van de “meest effectieve” is tegen het coronavirus, aangezien met “vernevelings-, thermonebulisatie- en microvernevelingstechnieken alle oppervlakken met snelheid worden bereikt”.
De Executive rechtvaardigde ook dat de bovengenoemde eenheden “de persoonlijke middelen, materialen, procedures en voldoende opleiding hebben om luchtdesinfectie uit te voeren, aangezien het operaties zijn die ze regelmatig uitvoeren, behalve dat ze in plaats van biociden te gebruiken met andere ontsmettende chemicaliën.
Op 19 mei 2015 kondigde Europarlementariër Ramon Tremosa i Balcells (ALDE) in het Europees Parlement aan dat vier werknemers van het Staatsmeteorologisch agentschap hadden bekend dat Spanje volledig wordt besproeid vanuit vliegtuigen die looddioxide in de atmosfeer verspreiden. , zilverjodide en diatomiet. Het doel zou volgens dezelfde Europarlementariër zijn om de regen weg te houden en de temperatuur te laten stijgen, wat een zomers klimaat voor het toerisme creëert en tegelijkertijd bedrijven in de agrarische sector helpt. Dit produceert op zijn beurt koude druppels van grote intensiteit. (nadruk toegevoegd)

En om er zeker van te zijn dat het punt niet wordt gemist, citeert het artikel eigenlijk het Bulletin van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat op zijn beurt een Koninklijk Besluit citeert:

Beschikking SND/351/2020 van 16 april, waarbij de NBC-eenheden van de strijdkrachten en de militaire noodeenheid worden gemachtigd om door het ministerie van Volksgezondheid geautoriseerde biociden te gebruiken bij desinfectietaken die moeten worden uitgevoerd in het licht van de gezondheidscrisis veroorzaakt door COVID- 19.
Koninklijk besluit 463/2020 van 14 maart, waarbij de alarmtoestand werd uitgeroepen voor het beheer van de gezondheidscrisis veroorzaakt door COVID-19, overweegt een reeks maatregelen ter bescherming van het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de burgers en de inperking van de progressie van de ziekte en de versterking van het volksgezondheidssysteem.
Artikel 4.2.d) van voornoemd Koninklijk Besluit 463/2020 van 14 maart bepaalt dat de minister van Volksgezondheid voor de uitoefening van de daarin voorziene functies en onder de hogere leiding van de president van de regering het statuut heeft gedelegeerd bevoegd gezag, zowel op het eigen verantwoordelijkheidsgebied als op andere gebieden die niet vallen onder de specifieke bevoegdheid van de andere diensthoofden die zijn aangewezen als gedelegeerd bevoegd gezag in de zin van voormeld koninklijk besluit.
Conform de bepalingen van artikel 4.3 van Koninklijk Besluit 463/2020 van 14 maart is de minister van Volksgezondheid bevoegd om de bevelen, resoluties, bepalingen en interpretatieve instructies uit te vaardigen die, binnen zijn werkingsgebied als gedelegeerde autoriteit, zijn noodzakelijk om de levering van alle diensten, gewone of buitengewone, te garanderen om mensen, goederen en plaatsen te beschermen, door de goedkeuring van een van de maatregelen voorzien in artikel elf van de organieke wet 4/1981 , van 1 juni van de staten van alarm, uitzondering en beleg.
Voor de effectieve uitvoering van deze maatregelen kunnen de gedelegeerde bevoegde autoriteiten het optreden van de strijdkrachten eisen, in overeenstemming met de bepalingen van artikel 15.3 van de organieke wet 5/2005 van 17 november betreffende de nationale defensie.
Op het gebied van het indammen van de uitbreiding van het coronavirus is speciale aandacht nodig voor desinfectie-acties in voorzieningen zoals woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere gezondheidscentra, gevangenissen, verkeerscentrales en vervoersknooppunten, taken die de krijgsmacht uitvoert als een van hun prioritaire taken.
Het ministerie van Volksgezondheid heeft de lijst met biociden gepubliceerd en bijgewerkt
te gebruiken tegen het nieuwe coronavirus, goedgekeurd en geregistreerd in Spanje in overeenstemming met de UNE-EN 14476-norm, die de virusdodende capaciteit van chemische antiseptica en desinfectiemiddelen evalueert. In het bijzonder worden, vanwege hun bijzondere doeltreffendheid, enkele biociden gespecificeerd die zijn opgenomen in hoofdgroep 1 van artikel 1.1 van Koninklijk Besluit 830/2010 van 25 juni, dat de regels vastlegt die de opleiding regelen om behandelingen met biociden uit te voeren.

Enzovoort.
Men moet de slimheid van Mr. Globaloney in “stapelfuncties” bewonderen, in dit geval zijn gefabriceerde klimaathysterie en zijn gefabriceerde plannencamdemic: chemtrails zijn nu een geaccepteerd middel om een ​​populatie te desinfecteren met “biociden”, en er is niets dat een populatie kan eraan doen. Volgende stap: vernevel de kwakzalvers, en dump ze  massaal  op mensen.
En wat een opluchting ook! Het sproeien van looddioxide en zilverjodide lijkt het perfecte tegengif om te sproeien om de bevolking van Spanje te inenten tegen Rusland=Slechte Mr. Poetin’s nucleaire oorlogsdreigingen. Begin gewoon wat jodium in de atmosfeer te sproeien samen met wat schildklierpillen in aerosolvorm en we zijn helemaal klaar, jongens.
Er is nog iets heel voor de hand liggends om op te merken, hoewel het een van die voor de hand liggende dingen is die je pas opmerkt als erop wordt gewezen. In het citaat hierboven wordt de zinsnede “Koninklijk Besluit” door mijn telling vijf keer genoemd, en dat zou iedereen moeten laten nadenken, omdat beslissingen over veel mensen worden genomen door weinig mensen, in dit geval bureaucraten en een monarch.
Waarom… als dit soort dingen doorgaat, zou je denken dat Spanje een monarchie was of zoiets, en dat koning Felipe VI lid was van het Huis van Windsor en de broer van Charles of zoiets…
Tot ziens aan de andere kant…

Lees ook eens:  413 kinderen toeslagen affaire overleden of is dit onzin?

https:/ /truthcomestolight.com/a-big-we-told-you-so-moment-spain-admits-to-chemtrail/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥