web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Experts zeggen dat RSV (RS?)-jabs van de markt moeten worden gehaald na sterfgevallen en ernstige verwondingen

De onlangs goedgekeurde vaccins tegen het respiratoir syncytieel virus (RSV) zijn al in verband gebracht met sterfgevallen en ernstige verwondingen, maar Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen blijven ze aanbevelen als ‘veilig en effectief’.

 

Het is minder dan een jaar geleden dat de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) twee nieuwe vaccins tegen het respiratoir syncytieel virus (RSV) aanbeveelden, maar toch laten CDC-gegevens en het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) meldingen zien van 34 sterfgevallen, 302 ernstige bijwerkingen.

Onlangs zijn er berichten geweest over een mogelijk verband met het RSV-vaccin en een zeldzame en ernstige zenuwstelselaandoening Guillain-Barré-syndroom (GBS).


De Defender meldt: Gerapporteerde gevallen omvatten verschillende gevallen van ernstige bijwerkingen bij pasgeborenen, waaronder de dood van een 27 dagen oude baby die het vaccin ten onrechte had gekregen , en bij zwangere vrouwen en mensen in leeftijdsgroepen waarvoor de RSV-vaccins niet waren toegediend. goedgekeurd.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft de Abrysvo-vaccins van Pfizer en de Arexvy RSV-vaccins van GSK goedgekeurd voor volwassenen van 60 jaar en ouder – maar niet voor kinderen of baby’s.

Abrysvo is ook goedgekeurd voor zwangere vrouwen, gericht op RSV-preventie bij baby’s. De FDA keurde Abrysvo en Arexvy in mei 2023 goed.

Volgens gegevens van de CDC werden op 16 februari ongeveer 9,65 miljoen RSV-vaccindoses toegediend – 6,58 miljoen Arexvy-doses en 3,06 miljoen Abrysvo-doses.

Lees ook eens:  De mondiale elite wil zes miljard mensen uitroeien

Leden van de CDC’s Adviescommissie voor Immunisatiepraktijken (ACIP) presenteerden tijdens een bijeenkomst op 29 februari de gegevens over sterfgevallen en bijwerkingen gerelateerd aan de RSV-vaccins .

Toch concentreerden de ACIP – en de nieuwsmediaberichten – zich vooral op GBS-veiligheidssignalen , waarbij sterfgevallen en de toediening van de vaccins aan niet-geautoriseerde leeftijdsgroepen werden verdoezeld.

In plaats daarvan beweerden CDC-functionarissen dat het te vroeg is om te bepalen of de RSV-vaccins de bijwerkingen veroorzaakten en herhaalden zij dat de vaccinaties veilig zijn, aldus The Associated Press (AP).

Deskundigen die met The Defender spraken , betwistten de geruststellingen van de CDC. Brian Hooker, Ph.D., hoofd wetenschappelijk medewerker van Children’s Health Defense (CHD), zei: “34 sterfgevallen in 10 maanden zouden voldoende moeten zijn om de RSV-vaccins van de markt te halen. Maar de FDA zal dat niet doen – en er zal ook geen volledig onderzoek plaatsvinden naar deze sterfgevallen.”

“Ik maak mij grote zorgen over de overmatige toepassing van het RSV-vaccin”, zegt cardioloog dr. Peter McCullough . “We beginnen het topje van de ijsberg te zien in termen van ernstige bijwerkingen.”

Volgens de CDC-gegevens die tijdens de ACIP-bijeenkomst van 29 februari werden gepresenteerd, waren van de 34 sterfgevallen die op 16 februari werden gemeld na RSV-vaccinatie, er 22 gekoppeld aan Arexvy en negen aan Abrysvo. In drie gevallen vermeldde het rapport ‘geen merknaam’.

Lees ook eens:  De regering en BTW op fruit en groente

Toch zijn de discrepanties in de gegevens duidelijk, aangezien de openbare VAERS-database op 23 februari slechts 29 RSV-vaccingerelateerde sterfgevallen aangeeft . En volgens Albert Benavides , oprichter van VAERSAware.com , zijn er daarna nog drie “verborgen” sterfgevallen gemeld. RSV-vaccins worden vermeld in VAERS, maar de vaccinnaam is niet geëtiketteerd.

Benavides, die discrepanties en tegenstrijdigheden in VAERS-gegevens heeft geïdentificeerd en de aandacht heeft gevestigd op het bestaan ​​van twee parallelle VAERS-databases – één die publiekelijk toegankelijk is en één die dat niet is – zei: “Het is gewoon grof en verachtelijk dat de CDC en de FDA worden toegestaan om deze verduistering van gegevens af te doen als geneesmiddelenbewaking.”

Hij voegde eraan toe: “De VAERS-administratie publiceert eenvoudigweg niet alle ontvangen legitieme rapporten.”

Bron

Het lijkt erop dat wij dit het RS virus noemen… in Amerika heet het RSV blijkbaar.
Ik las vorige week ergens dat ze het vaccin hier al wilden geven aan baby’s!

Ik weet niet wat er aan de macht is momenteel maar blijkbaar gunnen ze mensen en hun kinderen ernstige ziekten ofzo?
Straks laat niemand zich nog vaccineren!
Goed bezig zo….

Eerst controleer je tot in den treure of een vaccin wel oké is!
Ze zouden farmaceuten broodarm moeten maken, gewoon werknemers en dan kijken of ze nog zo slecht opletten op hun zooi!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥