web analytics

Zanger ‘I’m Too Sexy’ heeft corona, maar weigert vaccinatie

Zanger ‘I’m Too Sexy’ zwaar ziek door corona, maar weigert vaccinatie: ‘Iedereen die het neemt is dwaas’

Richard Fairbrass (67), bekend van de hit I’m Too Sexy met zijn band Right Said Fred, werd vorige zaterdag onwel en moest per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Hij had zuurstof nodig, omdat hij moeite had met ademhalen. Uiteindelijk bleek de zanger positief te testen op Covid-19. Toch weigert hij gevaccineerd te worden, schrijven diverse Britse media.

De zanger lag eerder al onder vuur vanwege zijn uitspraken over het vaccin. In februari zei hij dat hij de prik niet wilde, omdat hij vreesde dat die niet ‘koosjer’ was.

Ook nu blijft Fairbrass het vaccin weigeren. Hij beweert onder meer dat de vaccinaties een ‘scam’ zijn, en dat ze alleen bedoeld zijn voor ‘experimenteel gebruik’. ,,Iedereen die het neemt is dwaas. Ik bekijk het op dezelfde manier als toen de mensen werd wijsgemaakt dat ze moesten blijven roken omdat het goed zou zijn voor de keel. Of toen ze zeiden dat asbest geweldig is, omdat het je boerderij schoon houdt.” Fairbrass voegde eraan toe dat hij ‘een jaar of twee’ zou wachten ‘tot het experiment over is’ voor hij eventueel alsnog een prik neemt.

https://www.ad.nl/show/zanger-im-too-sexy-zwaar-ziek-door-corona-maar-weigert-vaccinatie-iedereen-die-het-neemt-is-dwaas~a587c3e3/

Lees ook:   Ring waarbij je de hartslag van je geliefde dus voelt

Gerelateerde artikelen

Back to top button