...

29 november 2021

 

De bacil van onsterfelijkheid Gevonden in Siberië

De bacil van onsterfelijkheid Gevonden in Siberië

03.02.2012 In de bergen permafrost in Mamontovaya, Yakutia (Siberië), Russische onderzoekers ontdekten een voorheen onbekende soort bacteriën. In de bergen permafrost in Mamontovaya, Yakutia (Siberië), Russische-onderzoekers ontdekten EEN-Voorheen Onbekende soort bacteriën. Muizen geïnjecteerd in het lichaam, met een oplossing met deze organismen, waren gezonder en leefden langer dan hun tegenhangers. De wetenschappers ontdekten het geheim van onsterfelijkheid?

De vreemde bacil gevonden in Mammoth Mountain in de Siberische Republiek Yakutia is drie miljoen jaar oud en lijkt een speciaal mechanisme te hebben die het mogelijk maken om in leven te blijven in de meest onherbergzame en-omstandigheden.

De Bacillus, Bacillus F, werd geïnjecteerd in muizen en een hogere levensverwachting, die een positieve invloed heeft op de kwaliteit van levens indicatoren van oudere exemplaren.

De wetenschappers die betrokken zijn bij het onderzoek vermoeden dat de Bacillus eigenschappen heeft die het mogelijk maken om te overleven en dat zij een specifiek immuunsysteem creëren, aldus de teamleider, hoofdonderzoeker van het Instituut voor Chemische Biologie en de fundamentele Academie voor Geneeskunde van Wetenschappen van Rusland, Nadezhda Mironovoa.

Bovendien zagen de onderzoekers dat de muizen die waren ingespoten met deze Bacillius F met MRI dat er twee soorten mediators waren die aanzienlijk hoger zijn, dit is glutamaat taurine, en deze hebben de eigenschappen van de  verlenging en immuunregulatie van  levensduur van de cel.

 

In dit geval is de eerste mediator “verantwoordelijk” voor psychische stimulatie en tweede – door de energetische processen. In dit  geval is de Eerste bemiddelaar “verantwoordelijk” voor psychische stimulatie en de tweede – door de energetische processen. Aldus werd het metabolisme van de gevaccineerde muizen versneld en indien berekend volgens leeftijd, in dieren geïnjecteerd met bacteriën, 20-30% hoger.

Lees ook:   Nikola Tesla was een visionair

Pravda.Ru

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten