web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Covid-bestrijdende chemtrails boven Spanje?

c0e29c08a0dfd75b4670b6ce1506d2a8 AnGel-WinGs.nlEen zilveren randje van de oude wereldorde die om ons heen instort, is dat steeds meer mensen de leugens en bedrog van het reguliere verhaal kunnen doorzien. Dit is nog niet genoeg geweest om het tij tegen tirannie te keren; maar een bijproduct van bijna 2/3 van de mensen die de reguliere media niet vertrouwen, is de opkomst van onafhankelijke, burger- en alternatieve media. Een gevolg van dit fenomeen is dat de waarheid op grote schaal wordt onthuld over alles, van valse vlagterreur tot geo-engineering.

Maar we hebben het niet altijd goed. Een goed voorbeeld hiervan is het verhaal van grafeenoxide dat werd gevonden in een Pfizer – vaccin dat we in augustus hebben besproken . Toen het nieuws van dit verhaal naar buiten kwam, lichtten de alternatieve sferen op in de overtuiging dat ze bewijs hadden van wat velen geloven dat waar is: dat er iets snode is met deze zogenaamde vaccins en de druk om ze bij iedereen op de planeet te krijgen. Hoewel er zeker iets kwaadaardigs achter deze agenda zit, die we destijds bespraken, was het gewoon niet waar dat 99% van de Pfizer-vaccins uit grafeen bestonden, zoals werd gemeld in verschillende alternatieve verkooppunten. Soms, als we informatie van een alternatieve bron krijgen, rennen we ermee weg omdat we denken dat zolang het niet van de mainstream komt, het waar moet zijn.

Dit gebeurt opnieuw met een verhaal dat is opgepikt in de Engelstalige alternatieve pers over chemtrails boven Spanje. Eind september publiceerde Alerta Digital een stuk over regeringswerkers die de klok blazen over het plan van de regering om de lucht te besproeien om de zogenaamde pandemie te bestrijden. De door Google vertaalde Engelse versie werd snel gepubliceerd in een reeks alternatieve verkooppunten.

Lees ook:   Jensen-Klimaatwet

Het artikel is een warboel van verhalen en posts op sociale media die eerder in de zomer waren verspreid over de Spaanse regering die zogenaamd toestemming zou geven voor het spuiten van biociden vanuit de lucht om het coronavirus te bestrijden. Het stuk is getiteld “Vier arbeiders van het Staats Meteorologisch Agentschap hebben bekend dat vliegtuigen looddioxide, zilverjodide en diatomiet in heel Spanje verspreiden” en begint met een bewering dat de Spaanse regering chemtrails spuit tijdens de noodtoestand. Zonder enige overgang neemt het de lezer mee terug naar 2015 toen Ramon Tremosa, een Catalaanse politicus, aan het Europees Parlement schreef over geo-engineering, dat bedoeld is als bewijs dat wat er nu gebeurt waar is.

Wat Tremosa in 2015 schreef was dit:

“Vier medewerkers van het Spaanse Meteorologisch Agentschap hebben bekend dat Spanje over het hele land wordt besproeid door vliegtuigen die looddioxide, zilverjodide en diatomiet door de atmosfeer verspreiden. Het doel is om regen weg te houden en de temperatuur te laten stijgen, waardoor een zomers klimaat voor het toerisme ontstaat en bedrijven in de agrarische sector profiteren. Dit veroorzaakt op zijn beurt zeer ernstige gevallen van het extreme weerfenomeen dat in het Spaans bekend staat als ‘gota fría’ [koude regen].

De autonome gemeenschappen Murcia en Valencia en de provincie Almeria worden het zwaarst getroffen, in de mate dat er in meer dan zeven maanden geen druppel regen valt, catastrofale ‘gota fría’-stormen ontstaan ​​en ademhalingsaandoeningen worden veroorzaakt onder de bevolking als gevolg van tot het inademen van looddioxide en andere giftige stoffen. Deze vliegtuigen stijgen op vanaf de militaire luchthaven van San Javier in Murcia.”

Lees ook:   Provinciale Staten staan afschot damherten toe

Er wordt geen bron vermeld in het artikel om de claims van sproeien vanuit de lucht te documenteren. Waar de auteur echter hoogstwaarschijnlijk naar verwijst, is een Staatsblad (BOE) van de centrale regering van Spanje van 16 april 2020, dat de regering machtigt om biociden vanuit de lucht in te zetten door middel van verneveling (reduceren tot een fijne spray) en thermofogging ( verhitten en verstuiven in mistvorm).

Een woordvoerder van het Spaanse Ministerie van Defensie vertelde de door Facebook en Google gefinancierde factcheckers op maldita.es dat er geen “militaire vliegtuigen” worden gebruikt om biociden op het publiek te spuiten. Net zoals het Europees Parlement stelt dat er geen “militaire geo-engineering” plaatsvindt in Spanje, betekent niet dat er geen reguliere geo-engineering plaatsvindt, zo betekent het beweren dat geen enkel militair vliegtuig het publiek met biociden besproeit niet dat chemtrails van vliegtuigen dat wel zijn. t verschijnen over het Spaanse luchtruim of dat biociden niet worden gespoten op hen door andere middelen.

In datzelfde fact-check-stuk zegt het ministerie van Defensie dat biociden worden gebruikt in plaatsen zoals ziekenhuizen en dat hoewel militaire vliegtuigen niet worden gebruikt voor sproeien vanuit de lucht, het leger voor dat doel wel drones gebruikt. Dezelfde biociden die in Spanje worden gebruikt, zijn de schadelijke ingrediënten die worden aangetroffen in handontsmettingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen, die nog gebruikelijker zijn geworden sinds de massahysterie rond het coronavirus begon. Het is mogelijk dat deze drones worden gebruikt om de looddioxide-, zilverjodide- en diatomiet-chemtrails ( of misschien calciumcarbonaat ) te spuiten die in 2015 door Tremosa zijn onthuld.

Lees ook:   HPV Vaccin voor jongens (en meisjes) dit is manipulatie

De waarheid die aan dit alles ten grondslag ligt, is dat het milieu van het Spaanse volk wordt besmet door hun regering, en zoals elke waarheid moet er nauwkeurig over worden gesproken. Chemtrails worden zeer zeker over Spanje gespoten. De Spaanse regering gebruikt weliswaar biociden in wat zij de strijd tegen covid noemen. We moeten oppassen dat we deze twee kwesties niet door elkaar halen en toch moeten ze volledig tegengesteld worden.

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken