web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsGeschiedenisRH Negatief - Anunnaki - Elohim - GeloofU.F.O

De rol van Soemerische buitenaardse wezens op de mensheid.

De rol van Soemerische buitenaardse wezens op de mensheid.

Of je nu fan bent van de televisieserie ”Ancient Aliens” of een liefhebber bent van vreemde theorieën over de oorsprong van de mens, je hebt vast wel gehoord van de Soemerische buitenaardse wezens .

Hun invloed op de mensheid is een onderwerp van grote controverse geweest, maar het is moeilijk om de bewijzen te negeren die in oude Soemerische teksten te vinden zijn.

Wie waren de Soemerische mensen, en wat deden de Soemerische buitenaardse wezens hier op aarde?

Mari, Upper Mesopotamia, Praying queen, 2470 b.C.

De Soemeriërs

Soemerische buitenaardse wezens

Smer, ook wel bekend als het ‘land van de beschaafde koningen’, was een bloeiende beschaving in het hedendaagse Irak (bekend als Mesopotamië in de oudheid) rond 4500 voor Christus. De Soemeriërs hadden een vrij geavanceerde beschaving met hun eigen, uitgebreide taal en schrijfsysteem. Ze hadden ook een zeer  uitgebreide kennis over ons zonnestelsel, astronomie, astrologie en wiskunde. We gebruiken nog steeds dezelfde wiskundige, tijd- en kalendersystemen die de Soemeriërs ooit hebben gebruikt. Naast de geavanceerde taal en het begrip van de kosmos, gebruikte de Soemerische beschaving ook geavanceerde landbouwtechnieken.

Net zoals hun uitgebreide taalsysteem, hadden de Soemeriërs ook een complex religieus systeem met honderden goden, kosmologie en riten. Volgens hun teksten werd elke stad in de beschaving bewaakt door haar eigen god. Mensen en goden leefden onder elkaar, en de mensen waren dienaren van deze goden. Het oude Soemerië was niet alleen de thuisbasis van deze goden, maar ook de thuisbasis van de Nephilim die in Genesis wordt beschreven.

Lees ook:   RH negatief bloedgroep kan geen aids of ebola krijgen?

The Sumerian king on the Standard of Ur

Een Soemerische koning

Er zijn verschillende kleitabletten verzameld uit oude Soemerische archeologische vindplaatsen, maar met name moet worden opgemerkt dat vanaf de aarde de 7e planeet Pluto is (Pluto telt dus mee). Hoe kon een beschaving van 6000 jaar geleden zelfs weten van Pluto’s bestaan? Velen zeggen dat ze deze kennis van de goden hebben opgedaan, en sommigen geloven dat deze goden eigenlijk buitenaardsen waren.

Wie waren de Soemerische buitenaardse wezens?

Anu

Sumerian-god-Anu
Soemerische God Anu
De Soemerische buitenaardse theorie is terug te voeren op een tablet in Nippur, een oude stad gesticht in 5000 voor Christus. Volgens de mythologie regeerden mensachtige buitenaardse wezens over de aarde.

Deze wezens werden goden genoemd en hadden de mogelijkheid om door de lucht te reizen. Op aarde bewoonden deze wezens de aarde  om het bewoonbaar te maken en om grondstoffen (goud) te verzamelen. Sommigen zeggen dat de Soemeriërs hier gewoon waren om te delven naar goud.

Volgens de tekst geloofde Anu (die de god van de goden was) dat de arbeid voor hen te zwaar was.

Enki, zijn zoon, stelde het idee voor om een ​​moderne mensheid te creëren om te helpen met het delven naar goud in mijnen. De mensen op aarde waren lichamelijk veel sterker nml.
Enki en zijn zus Ninki zouden samenwerken om dit idee tot leven te brengen – letterlijk. Om de mens te creëren, werd volgens de Sumeriërs een god geofferd.

Zijn lichaam en zijn bloed werden vermengd met klei (Goddelijk dna met aardse klei) om de eerste mens te scheppen – dit naar de gelijkenis van de goden. Het is interessant om op te merken dat de Soemeriërs geloofden dat de mens geschapen werd naar het beeld van God, net zoals de Bijbel zegt.

Lees ook:   Oude mysteries van klanklevitatie

ENLIL ( ELLIL) een complexe god die zichzelf op een krachtige en aggresieve wijze uitte in woeste stormen maar die ook zorgde voor de groei van gewassen

Enlil

Creator of mankind 'Enki'

Enki

Je hebt misschien van de term Annunaki gehoord, en  dat de god van de goden Anu was. De Annunaki waren de Soemerische goden, oftewel buitenaardse, mensachtige wezens.

De theorieën van het Annuaki wezen van buitenaardse oorsprong worden grotendeels toegeschreven aan Zecharia Sitchin en meningen over of deze theorieën waarheid bevatten of niet, zijn controversieel.

Sumerische buitenaardse rol op de mensheid

Volgens de Sumerische Aliens-theorie woonden buitenaardse wezens al lang voor de mens op deze aarde.

Men gelooft dat deze wezens geen bepaalde grondstoffen (mn goud) meer hadden op hun eigen planeet en naar de aarde reisden om de grondstoffen (met name het goud) te ontginnen om terug te brengen naar hun thuisplaneet.

Omdat mijnen  intensief werk waren, schiepen de goden de mens om te helpen.

Interessant is dat de eerste man werd geschapen in Eden, (Paradijs- Adam en Eva)die wordt beschreven als de tuin van de goden in het Gilgamesh-epos. Het wordt verondersteld ergens tussen de rivieren de Eufraat en de Tigris te liggen. De eerste mensen konden zich niet reproduceren en werden later door Ninki en Enki aangepast om reproductie mogelijk te maken. Dit zorgde voor een  woedende Enili, de broer van Enki, en er begon een conflict tussen de goden te ontstaan. Volgens Sumerische buitenaardse theoretici is dit conflict de reden waarom de Annunaki de aarde hebben verlaten en mensen hebben achtergelaten om voor zichzelf te zorgen.

three headed wife of enki called ninhursag, the three heads symbolically represent orion's belt where there are three stars

Vrouw van Enki met 3 hoofden (Siamese drieling? Of DNA proeven?)

De Soemeriërs waren niet de eerste beschavingen die spraken over wezens uit de hemel die naar de aarde kwamen. Veel culturen over de hele wereld hebben vergelijkbare verhalen, en vaak hebben deze wezens deze culturen onschatbare kennis gegeven.

Lees ook:   Het vreemde verhaal van de Chronovisor-machine die een foto van Jezus Christus maakte

Photo from the Uruk excavation in 1929/30 - Discovery of the statuette of a ‘high priest’ in a vessel. 3000-2000 BC [1200x850]

ancient sumerian symbols - Google Search

Annunaki -  Found In Genesis 25:32 Also known as Jedi, or Nephilim Who were the Annunaki? They were the Watchers, Watchmen ...

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken