...

04 december 2021

 

Energie sliders- storen op electronica

Energie Sliders

 

life is energy ... people, animals, trees, flowers ... we're all equal, we have different experiences of life, and yet we're all the same, we are energy

We weten allemaal dat ALLES ENERGIE IS, toch?

Veel mensen realiseren zich niet dat hun super krachtige energie storingen in elektronische en elektrische apparaten kunnen veroorzaken. Werkelijk?
Ja!!! En ik wil toegeven dat ik ook één van die mensen ben.

Soms gebeuren er echt VREEMDE dingen wanneer ik bv. super enthousiast ben, opgeladen, geladen met veel energie, zelfs wanneer ik super blij of overstuur ben, wanneer ik slaap of in de aanwezigheid van mensen ben met ook een hoge energetische vibratie.

Maar het kan ook frustrerend zijn, het kan vervelend worden als dit soort energie lang duurt, dus het is een goede gewoonte om gecentreerd te raken, geaard , diep adem te halen, een gebed te zeggen en vrede te sluiten met deze energieën, dus dat jouw energieën geen  elektronische interferenties veroorzaken.

Ondanks de naam zijn de fenomenen van Sliders niet beperkt tot alleen straatverlichting. Vaak kunnen mensen die sliders zijn geen horloges dragen; ze zullen binnen een paar dagen stoppen met werken, ongeacht hoeveel nieuwe batterijen erin worden gestopt.

Ze hebben ook invloed op andere elektrische apparaten zoals koplampen en dynamo’s in auto’s, verlichting / gloeilampen en computers. Gloeilampen kunnen elke keer stukgaan als een “Slider” een lamp of een lichtschakelaar aanraakt. (Heb ik ook vaak meegemaakt, moest elke 2 maand wel nieuwe lampen kopen! Met de nieuwe – energie zuinige…!!!!?¿!) lampen heb ik dit gelukkig niet meer!!!)
Computers kunnen bevriezen (Hahaha oh ja…te vaak!) of andere problemen ondervinden. Cd-spelers kunnen opeens van track veranderen als een Slider in de buurt is. Magnetische verschijnselen kunnen zich ook manifesteren. Sliders kunnen bijvoorbeeld geen creditcards, bankpasjes gebruiken omdat de kaarten onleesbaar worden nadat zij ze bij zich dragen of vasthouden (Te vaak! 😛 ). Uw onregelmatige ECG is waarschijnlijk dankzij uw energie waardoor de apparatuur defect raakt.

"The truth is, in order to heal we need to tell our stories and have them witnessed. The story itself becomes a vessel that holds us up, that sustains, that allows us to order our jumbled experiences into meaning. As I told my stories of fear, awakening, struggle, and transformation and had them received, heard, and validated by other women, I found healing. I also needed to hear other women's stories in order to see and embrace my own. Sometimes another woman's story becomes a mirror that...

Degenen die deze ervaringen delen, zijn meestal opgelucht om te horen dat ze niet de enige zijn. De meesten hebben zich jaren afgevraagd wat er nu eigenlijk gebeurde, totdat ze er uiteindelijk van overtuigd waren dat er echt iets ongewoons aan de hand was. Net als u rapporteren allen onafhankelijk van elkaar, dat een hoge emotie een sleutelrol speelt in dergelijke ervaringen. Wanneer ze boos, enorm boos of gewoon heel opgewonden zijn, komen de verschijnselen pas echt duidelijk naar voren.

Super-opgeladen bio-energievelden (aura’s) lijken de oorzaak te zijn. Het menselijke zenuwstelsel is chemisch en elektrisch van aard. (Neurotransmitters zijn elektrische impulsen). Wanneer we emotioneel opgewonden zijn, dan lichten onze zenuwsystemen op, als een druk schakelbord. Hoewel dit bij de meeste mensen geen effect heeft op straatlantaarns, enz. Kan bij mensen die al zeer veel energie hebben, als ze opgefokt zijn of  worden, een niveau bereiken waarop ze de elektrische systemen om hen heen merkbaar beïnvloeden. Veel elektrische apparaten worden gemakkelijk beïnvloed of beschadigd door vonken van hoogspanningselektriciteit. We zouden kunnen zeggen dat energieke mensen die opgewonden zijn, “vonken” uitzenden.

Wat betreft de oorzaken hiervan, variëren de theorieën. Aan de onderkant van het spectrum suggereren theoretici dat deze verschijnselen volledig bio-energetisch te verklaren zijn, waarom sommige mensen meer energie lijken te hebben dan anderen, weet niemand. Zoals ik het zie, is alles gerelateerd, dus het is onmogelijk om iets uit te leggen op puur fysiek niveau.

Consciousness

Alles in het universum is energie. Alles dat solide lijkt te zijn, is in feite bijna helemaal een lege ruimte met patronen van energie die er doorheen loopt. Ons lichaam trilt met een frequentie van ongeveer 8 cycli per seconde, wat dezelfde frequentie is als het elektromagnetische veld van de aarde. Als onze frequentie abnormaal hoog of laag wordt, kunnen er ongebruikelijke dingen plaatsvinden.

Lees ook:   Wetenschappers zeggen dat we via onze dromen in parallelle universums zijn

Deze verschuiving in frequentie kan verschillende oorzaken hebben. Velen die bijna-doodervaringen hebben gehad, geven Slider-verschijnselen. Andere Sliders zijn getroffen door bliksem of hebben op een moment in het verleden een grote elektrische schok opgelopen. (klopt een flinke opmieter dus en wel vaker dan 1 x maar 1x was het heel heftig) Weer anderen beweren dat ze UFO- (idem ufo gezien) of buitenaardse ervaringen hebben gehad. Sommige theoretici beweren dat mensen die in voorgaande levens op andere planeten hebben geleefd, op aarde zullen worden geboren met verschillende energie en vaardigheden, inclusief wat je hier leest. Zoek voor meer informatie het sterrennet voor ‘Net for’, ” Indigo-kinderen ‘of’ Indigo-volwassenen ‘. In elk geval lijkt het erop dat iets de energetische frequenties van Sliders veranderde, waardoor ongewone elektrische verschijnselen worden veroorzaakt.

You are a star.......Yeah you pissed me off.......beach road.......but it didn't stop us from healing your 3 boys.......fixing energy. .....so your children can never be used to hurt you.........A GIFT FROM ADRIAN. .....see saw it.....the friction. ..unbalanced energy in your kids.......Cracked my core.....but all children like that ......we're put right.....energetically. .......they will never have to worry about negative or postive.......they will just be who they be.....beautiful beings....

Het is belangrijk om op te merken dat elektrische verschijnselen na de dood van een geliefde of na pogingen tot communicatie met geliefden in de andere wereld, vaak pogingen van geesten zijn om onze aandacht te trekken. Net zoals onze eigen energie van invloed kan zijn op elektrische systemen, kan ook de energie van geesten dit doen. In feite is het werken met niet-fysieke energie / elektriciteit de gemakkelijkste manier voor hen om de fysieke realiteit te beïnvloeden. Niet alle afwijkende elektrische manifestaties zijn Slider situaties.

Tegelijkertijd rapporteren veel ‘elektrische mensen’ ook een hoge mate van paranormale vermogens of gerelateerde ervaringen. Dit is alleen logisch, want ‘hoge energie’ betekent ‘hoge vibratie’, wat de basis is van paranormale ontwikkeling. Deze mensen “zenden” niet alleen hun eigen energie naar andere elektrische systemen, ze “ontvangen” ook energie van hen. Ze zijn erg gevoelig voor omgevingen met hoge energie en situaties, soms is dit erg pijnlijk. Ze kunnen bijvoorbeeld “ongemak” voelen als een TL-licht overal in een huis aanwezig is. Zoals Vick Noble het uitlegt in Shakti Woman, “Terwijl het lijkt alsof de huid de grens is van de persoon in de” normale “realiteit, wanneer diezelfde persoon psychisch opent, breidt de grens uit. De persoon voelt dat ze zich buiten het lichaam uitstrekt, meer ruimte inneemt, dingen op een buitenzintuiglijke manier voelt. Wat we als vanzelfsprekend beschouwden als een soort dichtheid in het fysieke rijk, wordt plotseling op elk niveau ter discussie gesteld. ”
RePin if you Agree! Click for more on . Blog: https://awakenmindset.com
Ik geloof dat spiritueel ‘ontwaken ‘ de ontwikkeling is van een verhoogd bewustzijn van alles wat er al is. De meeste mensen zijn in het leven aan het slaapwandelen en filteren alle behalve de meest voor de hand liggende stimuli eruit. Wanneer we ontwaken, worden we ons niet alleen meer bewust van de dichte fysieke werkelijkheid, maar ook van de subtielere energetische realiteit die ten grondslag ligt aan het fysieke (en creëert) het fysieke. Naarmate we ons gaan begeven naar dit hogere bewustzijnsniveau, worden we energetisch supergeladen en gevoelig.

Er zijn veel geschenken bij het hebben van een hogere vibratie. Onderzoek hoe je je ‘elektrische persoonlijkheid’ op behulpzame, positieve manieren kunt gebruiken.

"Energy cannot be created or destroyed, it can only be changed from one form to another." --- Albert Einstein

If you want to find the secrets of the Universe, think in terms of energy, frequency and vibration ... Tesla

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten