web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Wetenschappers zeggen mensen zijn buitenaardse wezens die duizenden jaren geleden naar de aarde zijn gebracht

Wat als mensen de buitenaardse wezens zijn waarnaar we vanaf het begin op zoek waren? Volgens deskundigen hebben mensen zich waarschijnlijk gekruist met een andere soort, misschien uit het Alpha Centauri-sterrenstelsel, dat in het verleden een van de dichtstbijzijnde zonnestelsels bij de aarde was, en het leven schonk aan moderne mensen. Vertel Al-Uhaymir het moderne Irak, waar vroeger de oude Sumerische stad Kish was, archeologen vonden een van de oudste documenten ter wereld, de Kish-tablet zou dateren uit 3500 voor Christus. Op de lijst met Sumerische koningen staat dat Kish de eerste stad was met koningen na de zondvloed, te beginnen met Jushur. De opvolger van Jushur heet Kullassina-bel, maar dit is echt een Akkadische zin die betekent “ze waren allemaal heren”. Daarom hebben sommige geleerden gesuggereerd dat dit mogelijk bedoeld was om de afwezigheid van een centrale autoriteit in het Kish een tijdlang aan te duiden.

 

Lees categorie Rh Negatief op deze website >>zie menu

Lees ook:   Atlantiërs waren zij Anunnaki?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien