...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofGeschiedenis

Gevallen engelen en hun geheime kennis

De wachters en het boek van Henoch – gevallen engelen en hun geheime kennis

De profeet Henoch wordt beschouwd als een van de eerste contactpersonen in de geschiedenis. Hij onderhield de communicatie en ontving instructies van enkele goden die een ongelooflijke technologische ontwikkeling lieten zien, en zijn avonturen werden weerspiegeld in vier boeken die zelfs zijn interstellaire reis in een van de schepen van deze “hemelse entiteiten” beschrijven. Deze Wachters traden op als ware hoeders van de mensheid en manipuleerden onze voorouders. Sommigen van hen kwamen echter in opstand tegen hun bazen en kozen partij voor mensen …

Ze namen me mee naar een plaats waar de inwoners als brandend vuur zijn, maar wanneer ze dat willen, verschijnen ze als mensen ”, lezen we in Boek 1 van Henoch. Die welke wezens buitenaardse wezens zijn, zij verschenen voor de menselijke soort onder het masker van goddelijkheid, en bovendien doken we in de afstammingslijn van de eerste menselijke exemplaren (die we nu kennen als Adam en Eva), we vinden een sleutelfiguur in dit manipulatieplan, dat zogenaamd de auteur is van een van de oudste en meest onthullende werken ter wereld: The Book of Enoch. Als we begonnen met Adam, zou Henoch de vrucht zijn van de zevende generatie en daarom de vader van Methusalah en overgrootvader van Noach.

Lees ook:   Toen de Goden naar de aarde kwamen

Gerelateerde artikelen

Back to top button