web analytics
11:11

Paniek bij Duitsers om Nederlandse soldaten

Paniek bij Duitsers om Nederlandse soldaten

GELNHAUSEN –
Nederlandse militairen hebben bij een oefening in Duitsland wandelaars de stuipen op het lijf gejaagd. De militairen waren gehuld in uniformen met tulbanden op hun hoofd om een buitenlandse missie te simuleren. De autoriteiten in de Duitse deelstaat Hessen waren niet op de hoogte van de training en eisen opheldering.
“Ik sta geen geheime oefeningen van buitenlandse militairen toe”, zei regioburgemeester Eric Pipa van Main-Kinzig. De Duitse legerleiding had de Nederlanders toestemming gegeven voor een oefening in Beieren, maar de buitenlandse bezoekers waren zonder het te weten de grens met Hessen gepasseerd.
Volgens een zegsman van het Nederlandse ministerie van Defensie gaan de mariniers al vijf jaar op oefening op deze locatie. Net als voorgaande jaren is de oefening ook nu aangemeld en er is toestemming voor gegeven, aldus Defensie

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24635468/__Paniek_om_Nederlanders__.html

Echt schrikken hoor soldaten die pang pang moeten roepen als ze zg schieten…die tulbanden vind ik dan wel weer een beetje eng!
Vooral bij de NL soldaat hé?

Zijn die lui nu serieus bezig oid, of spelen ze Call of duty na?
Wat is hun IQ eigenlijk?
Het roept veel vragen op zo.

WTF waarom zou je een tulband om doen?
Warrghhhhhhhhhhhhh?

”De militairen waren gehuld in uniformen met tulbanden op hun hoofd om een buitenlandse missie te simuleren”.
¿¿¿¿¿¿

Dragen ze een tulband dan, op een buitenlandse missie?
JOH? Waarom?

 

Lees ook:   Een strak broekje een strakke buik?

Gerelateerde artikelen

Back to top button