web analytics

CDC pauzeert Johnson & Johnson-injectie onder vermelding van ‘zeldzame’ bloedstolsels, maar dit is wat u niet wordt verteld

medical equipment medicine syringe 7bee50ed5e65577204ce533d0c96481e via Angel-WingsLeven in de moderne matrix is ​​een dagelijkse oefening in het absurde geworden.

Aan de ene kant wordt ons verteld dat ten minste enkele van de vaccins voor “noodgebruik” die met spoed op de markt worden gebracht, bloedstolsels kunnen veroorzaken en ons kunnen doden. Hoewel deze incidenten naar verluidt “uiterst zeldzaam” zijn, kwam de CDC vandaag tussenbeide en adviseerde een pauze in de Johnson & Johnson-injectie . Het AstraZeneca-vaccin, zoals u zich herinnert, onderging hetzelfde lot om exact dezelfde reden, bloedstolsels, waarbij 20 landen, voornamelijk in Europa, op de pauzeknop drukten.

Aan de andere kant citeren de media voortdurend gezondheidsfunctionarissen die klagen over het feit dat er nog steeds een aanzienlijke populatie mensen is die lijdt aan “aarzelende vaccins “. Volgens dit verhaal, tenzij deze holdouts ervan overtuigd zijn om de prik te nemen, en binnenkort, is de hele wereld in groot gevaar.

Je kunt dit spul niet verzinnen.

Maar is er een methode voor hun waanzin?

Ik denk het wel.

Van de meer dan 4,8 miljoen J & J-shots die in de VS worden toegediend, meldt de CDC dat zes mensen bloedstolsels hebben gehad.

Ziet iemand anders de ironie hier in?

Zes mensen met bloedstolsels is genoeg om één vaccin ‘onderbroken’ te krijgen. Maar meer dan 2.000 gerapporteerde sterfgevallen als gevolg van andere vaccins gemaakt door Moderna en Pfizer is geen reden tot bezorgdheid?

Dit is wat ik denk dat er aan de hand is.

 

Het Johnson & Johnson-vaccin levert, net als het AstraZeneca-vaccin in Europa, een enkele dosis af en is niet gebaseerd op de mRNA-technologie. Beide vaccins zijn publiekelijk aangevallen door overheidsinstanties, AstraZeneca in Europa en nu J&J in de VS. Ook de media mogen kritiek op hen uitoefenen.

De twee andere grote vaccinproducenten, Moderna en Pfizer, baseren hun producten op de favoriete mRNA-technologie en hebben meerdere doses nodig – wat betekent dat mensen elke zes tot twaalf maanden een “update” moeten krijgen. Het is een continue behandeling gebaseerd op één mRNA- platform .

Herlees alstublieft mijn artikel van 4 februari, getiteld Staat u toe dat Big Pharma zijn ‘computerbesturingssysteem’ in uw lichaam installeert?

Let op de terminologie ‘computerbesturingssysteem ‘.

Dat zijn de woorden van Moderna. Niet van mij.

Ik citeer van de Moderna-website:

“Omdat we het brede potentieel van mRNA-wetenschap erkenden, wilden we een mRNA-technologieplatform creëren dat heel erg functioneert als een besturingssysteem op een computer. Het is zo ontworpen dat het uitwisselbaar kan worden aangesloten en afgespeeld met verschillende programma’s. In ons geval is het ‘programma’ of ‘app’ ons mRNA-medicijn – de unieke mRNA-sequentie die codeert voor een eiwit.

We hebben een toegewijd team van honderden wetenschappers en ingenieurs die uitsluitend gericht zijn op het bevorderen van de platformtechnologie van Moderna. Ze zijn georganiseerd rond sleuteldisciplines en werken op een geïntegreerde manier om kennis rond mRNA-wetenschap te vergroten en uitdagingen op te lossen die uniek zijn voor de ontwikkeling van mRNA-geneesmiddelen. Sommige van deze disciplines omvatten mRNA-biologie, chemie, formulering en levering, bio-informatica en proteïne-engineering. “

Plug en play … net als een computerbesturingssysteem . Voor het geval Moderna deze pagina naar beneden haalt, heb ik deze bewaard in een screenshot hieronder:

CDC pauzeert Johnson & Johnson-injectie onder vermelding van 'zeldzame' bloedstolsels, maar dit is wat u niet wordt verteld - Website: Angel-Wings

Ik suggereer niet dat de opnamen van J&J en AstraZeneca veilig zijn. De gevallen van bloedstolsels zijn zeker niet “uiterst zeldzaam” en iedereen die gelooft dat de taal van de CDC een rode pil nodig heeft. Neem het geval van Francisco Cosme, 52, uit New Jersey. De NY Post meldt dat hij “extatisch” was om het vaccin te krijgen, maar in kritieke toestand terechtkwam met COVID ongeveer vier weken nadat hij de J & J-injectie had gekregen. Hij zit nu op de IC en vecht voor zijn leven.

Lees ook:   Daklozen lunchen met politici
CDC pauzeert Johnson & Johnson-injectie onder vermelding van 'zeldzame' bloedstolsels, maar dit is wat u niet wordt verteld - Website: Angel-Wings

Net als cavia’s zijn we aangeboden en gedwongen om vier onveilige ‘vaccins’ te nemen, die allemaal met spoed naar de markt werden gebracht onder het mom van een ‘noodsituatie’, die sterk werd overdreven door wereldwijde gezondheidsbureaucraten, te beginnen bij de Wereldgezondheidsorganisatie en de CDC. De media hebben hun steentje bijgedragen om massahysterie te creëren door kritiekloos te rapporteren wat de corrupte WHO, CDC, Fauci, Gates, et al. Dagelijks zeiden. Nu worden twee van de vier vaccins onderbroken omdat de globalistische transhumanisten mensen naar de andere twee willen drijven.

De andere twee, de geprefereerde shots, dragen het mRNA-apparaat. Dit zijn de twee schoten waarmee de wereld zal blijven nadat AstraZeneca en J&J in diskrediet zijn gebracht, vergelijkbaar met de manier waarop Hydroxychlorequin en Ivermectine in diskrediet werden gebracht.

We zijn getuige van een eliminatiespel.

Creëer paniek onder de bevolking en elimineer vervolgens de concurrentie om de door paniek getroffen, door de geest beheerste mensen te behandelen die bang zijn om uit hun huis te komen. Je kunt de meest invloedrijke en machtige elites zien die allemaal achter deze strategie staan.

De bovenstaande machten werken samen met het kwaad door een groteske leugen te helpen promoten – dat je lichaam niet in staat is om met een virus om te gaan met een overlevingspercentage van 99,7 procent. Zelfs onder mensen van middelbare leeftijd van 50 tot 64 jaar is het overlevingspercentage 99,5 procent. Voor 70-plussers is het overlevingspercentage nog steeds meer dan 95 procent.

Donald Trump mag ook niet van de haak worden gelaten vanwege zijn rol in dit debacle.

Trump ziet er steeds meer uit als een man die vastzit in zijn eigen ego. In plaats van toe te geven dat hij een fout heeft gemaakt door deze experimentele gentherapieën te versnellen, blijft hij opscheppen over zijn beslissing om “Operation Warp Speed” te implementeren. Trump kan er niets aan doen. Hij verlangt er zo wanhopig naar als een held gezien te worden dat het zijn perceptie van de werkelijkheid vertroebelt. Misschien is zijn schot naar zijn hersenen gegaan?

In plaats van de waarheid te vertellen en de angsten van mensen te kalmeren door feiten te presenteren, kiezen alle bovengenoemde entiteiten – de religieuze leiders, de huidige en voormalige presidenten, de presidenten van de universiteit en de CEO’s van bedrijven – ervoor om de leugen te promoten. Door dit te doen, bestendigen ze de angst en paniek die nodig is om Klaus Schwabs Great Reset , ook bekend als New World Order, te implementeren.

Het schrijven is aan de muur. Degenen met door God gegeven onderscheidingsvermogen zullen binnenkort de punten met elkaar verbinden, als ze dat nog niet hebben gedaan. Grote bedrijven sluiten zich aan bij de grote regering en de grote religie om de mensen te misleiden.

We leven in een tijd waarin we goed opletten en om wijsheid bidden. Degenen die geen wijsheid hebben, lopen een risico dat veel gevaarlijker is dan een bloedstolsel.

Lees ook:   2005 CIA-rapport over coronavirus pandemie ontdekt

We kijken naar iets dat het potentieel heeft om ons fysieke lichaam, onze geest en mogelijk zelfs onze ziel permanent te veranderen. Zo niet bij de eerste opnames, dan zeker bij toekomstige opnames.

Onthoud dat Moderna opschept over het feit dat je verschillende mRNA-softwarecodes in je lichaam kunt “plug and play”, allemaal gebaseerd op hetzelfde basis “platform” of besturingssysteem.

Kunnen deze regelmatige vaccin-updates waarvan mensen denken dat ze nodig zijn om ze op een gegeven moment gezond te houden, nanodeeltjes omvatten, minuscule microchips die informatie over je lichaam, je hersengolven, misschien zelfs je gedachten kunnen sturen naar een gecentraliseerde database voor beoordeling door “autoriteiten?”

De wetenschappers van DARPA, een geheime eenheid binnen het Amerikaanse ministerie van Defensie, werken al aan een implanteerbare microchip die een coronavirus in de bloedbaan kan detecteren voordat de symptomen zich voordoen.

Ik citeer hieronder uit het in het VK gevestigde Daily Mail- rapport van 11 april 2021 :

Het team van het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) werkt al jaren aan het voorkomen en beëindigen van pandemieën.

Ze beoordelen de problemen en komen met ingenieuze oplossingen, die soms meer uit een sciencefictionroman lijken dan uit een werkend laboratorium.

Een van hun recente uitvindingen, zo vertelden ze  op zondagavond aan  60 Minutes , was een microchip die een COVID-infectie bij een individu detecteert voordat het een uitbraak kan worden.  

De microchip zal bij sommigen ongetwijfeld zorgen baren over een overheidsinstantie die een microchip in een burger implanteert.

Ambtenaren die met het 60 Minutes-team spraken, zeiden dat het Pentagon niet elke beweging wil volgen.

Een meer gedetailleerde uitleg werd niet gegeven. 

De gepensioneerde kolonel Matt Hepburn, een arts in het leger in infectieziekten die de reactie van DARPA op de pandemie leidde, toonde het 60 Minutes-team een ​​weefselachtige gel, ontworpen om continu uw bloed te testen.

COVID-tracking vaccinpaspoorten vertegenwoordigen een convergentie van technologie die uiteindelijk zal leiden tot transhumanisme, de versmelting van de mens met de microcomputerchip die draadloos is verbonden met internet.

Technocraten zijn geobsedeerd door het idee om alles in realtime te volgen, traceren, monitoren en meten. Voor de technocraten zijn mensen niets anders dan productie-eenheden die moeten worden bewaakt en beoordeeld op hun bruikbaarheid voor een sociaal ontwikkelde samenleving. Zodra mensen zijn uitgerust met deze chips, staat het technocratische systeem in volle bloei en kan het onze lichaamsfuncties 24/7 volgen. Dit is de toekomst volgens de Grote Reset en de Vierde Industriële Revolutie.

Afgezien van goddelijke tussenkomst, is het enige dat kan voorkomen dat het momentum van dit beestensysteem de totale macht overneemt, de mensheid opstaan ​​en zeggen: nee!

Winston Churchill zei dat moed de belangrijkste menselijke deugd is . Waarom? Omdat het de deugd is waarop alle andere deugden zijn gebouwd.

Mijn gevoel zegt me dat dit DE kwestie is die globalistische machtselites de komende jaren proberen op te dringen. Al het andere – wapenbeheersing, federalisering van de bestemmingsplannen, BLM en antifa-rellen, het openen van de grenzen, het inpakken van het Hooggerechtshof – is slechts window dressing. Hoewel al deze kwesties belangrijk zijn, verbleken ze in vergelijking met het belang van, zoals Bill Gates zei, “de wereld vaccineren”.

Zodra het systeem zijn computerbesturingssysteem in uw lichaam heeft geïnstalleerd, kunnen ze op elk moment besluiten de software bij te werken en nieuwe mRNA-codering te downloaden die op een dag misschien de mogelijkheid biedt om uw geest te beheersen. Ja, dit is de grote, de moeder van alle kwaad. Al het andere is een afleiding. Pas op. Luister. Leren. Zich verzetten. Zo niet nu, wanneer?

Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button