web analytics
11:11 Dubbele getallen

STUDIE: ‘Derde golf’ van ziekte en dood zal worden gedomineerd door degenen die volledig zijn gevaccineerd

e2e62ef1812d763b3e55a1c9fdc1b5f2 AnGel-WinGs.nlDe volgende grote golf van COVID-infecties, die staten als Michigan al treft, zal worden gedomineerd door mensen die volledig zijn gevaccineerd.

Dit werd voorspeld door de auteurs van een wetenschappelijke studie gepubliceerd in een Brits medisch tijdschrift.

 

Volgens de studie Summary of Further Modelling of Easing Restrictions , gepubliceerd op 31 maart door de London School of Hygiene & Tropical Medicine, zal tussen 60 en 70 procent van de COVID-sterfgevallen en ziekenhuisopnames in de ‘derde golf’ afkomstig zijn van mensen die volledig zijn gevaccineerd .

Dit kan op zijn minst gedeeltelijk verklaren waarom ziekenhuizen in Detroit-gebied vollopen met COVID-patiënten.

Maar je zult van niemand in de reguliere media over deze invalshoek in het verhaal lezen. Ze rapporteren het verhaal gewoon als een nieuwe golf van COVID-ziekenhuisopnames en sterfgevallen veroorzaakt door een in het VK gevestigde variant van het virus die niets te maken heeft met het hoge aantal vaccinaties. [Zie Detroit News , 15 april 2021, Beaumont nadert de capaciteit van het COVID-ziekenhuis als experts waarschuwen voor ‘nieuwe pandemie ‘.]

Mainstream-nieuwsuitzendingen moeten nog het kleinste beetje nieuwsgierigheid uiten over waarom de grote piek in COVID plaatsvindt, zelfs nu grote percentages van het publiek zijn gevaccineerd [ Michigan is een van de meest gevaccineerde staten in het land met bijna 30 procent van Michiganders die de prik ontvangen ]. In feite geven gezondheidsfunctionarissen die in het bovengenoemde Detroit News- artikel worden aangehaald de schuld aan “aarzelende vaccins” voor de nieuwe golf, een duivelse vervalsing van wat er in Michigan gebeurt, bedoeld om meer druk uit te oefenen op de mensen die de onbewezen experimentele injectie weigeren.

Lees ook:   Als de hond wel denkt aan Valentijnsdag en pinterest

Blijkbaar hebben die gezondheidsfunctionarissen de nieuwe Britse studie niet gelezen, waarin staat:

“De heropleving van zowel ziekenhuisopnames als sterfgevallen wordt gedomineerd door degenen die twee doses van het vaccin hebben gekregen, die respectievelijk ongeveer 60% en 70% van de golf uitmaken. Dit kan worden toegeschreven aan de hoge opname in de meest risicovolle leeftijdsgroepen
, zodat het mislukken van immunisatie de oorzaak is van een ernstiger ziekte dan niet-gevaccineerde personen. ” ​

En wat zeggen de Britse wetenschappers die de studie hebben geschreven, het antwoord op dit dilemma van de volledig gevaccineerde COVID? Natuurlijk, meer vaccins en meer lockdowns!

En Big Pharma voldoet hier graag aan. Pfizer CEO Albert Bourla kondigde aan dat een “derde dosis” van zijn vaccin nodig zal zijn binnen 12 maanden na de tweede dosis en waarschijnlijk elk jaar daarna een nieuwe dosis . Zoals we hadden voorspeld, waren de globalisten al die tijd van plan om COVID te gebruiken om mensen bang te maken om jaarlijkse injecties te krijgen. Niemand weet wat er in deze injecties zit of hoe ze de menselijke gezondheid op middellange en lange termijn zullen beïnvloeden.

Het scenario dat vorm begint te krijgen, begint te lijken op het scenario waarvoor dr. Geert Vanden Bossche ons begin maart waarschuwde . Op basis van zijn jarenlange ervaring in de vaccinindustrie riep Vanden Bossche op tot stopzetting van de massale vaccinatieprogramma’s “midden in een pandemie”. Hij zei dat als de jabs niet zouden worden gestopt, ze zouden leiden tot de creatie van sterkere en sterkere varianten van het virus totdat een ‘supervirus’ de overhand krijgt en enorme aantallen mensen wegvaagt. [Zie Topvaccin-expert roept op tot wereldwijd moratorium op COVID-injecties , LeoHohmann.com, 17 maart 2021]

Lees ook:   Wijsheid van de dag!

In een gesprek met ChurchMilitant.com merkte de academische en geestelijke gezondheidsethicus Niall McCrae op dat “de voorspelling van het rapport dat 70% van de COVID-19-sterfgevallen zal zijn van dubbel gevaccineerde mensen, behoorlijk verrassend is.”

“Het is duidelijk dat deze pseudowetenschappelijke modelbouwers willen dat we tot in het oneindige worden opgesloten, maar weten ze iets dat regeringen en volksgezondheidsautoriteiten ons niet vertellen?” Vroeg Dr. McCrae.

De academicus veroordeelde de ‘Alice-in-Wonderland-logica’ van de studie en volgde de wetenschap ‘in een konijnenhol’ omdat ‘het rapport stelt:’ dit komt omdat de vaccinopname zo hoog is in de oudste leeftijdsgroepen ‘, en dat’ dit is niet het gevolg van het feit dat vaccins niet effectief zijn, maar dat de opname zo hoog is. ”

McCrae lichtte toe:

“We weten al dat bejaarden en kwetsbare mensen twee tot drie weken na de injectie een verhoogd risico lopen op ernstige luchtweginfecties als gevolg van een verminderde immuniteit. Daarom was er een stijging van het aantal sterfgevallen na het uitrollen van vaccinaties, met het meest uitgesproken bewijs in landen met de hoogste vaccinatiecijfers; zoals Hongarije, Israël, Servië, Gibraltar en de Verenigde Arabische Emiraten. “

Nog zorgwekkender is de waarschuwing in het rapport voor een risico op langere termijn voor gevaccineerden. Zullen ze vatbaarder zijn voor COVID-19-varianten of voor andere virussen, zoals Vanden Bossche suggereerde?

McCrae antwoordde als volgt:

“In de oude grap wanneer iemand een Ier om de weg vraagt ​​en hij zegt: ‘Ik zou niet vanaf hier beginnen’, vrees ik voor degenen die de prik namen en dachten dat de weg die voor ons lag veilig en ongecompliceerd zou zijn.”

Bron

Lees ook:   Putin en zijn moderne kernwapens
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button