web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

“Het niveau van domheid dat hier aan de gang is, is verbazingwekkend” – Nobelprijswinnaar voor wetenschap over Covid-19 Lockdown

“Het niveau van domheid dat hier aan de gang is, is verbazingwekkend” – Nobelprijswinnaar voor wetenschap over Covid-19 Lockdown

IN HET KORT

De feiten:

Michael Levitt, een biofysicus en hoogleraar structurele biologie aan de Stanford University, bekritiseert de WHO en Facebook voor het censureren van verschillende informatie en geïnformeerde perspectieven met betrekking tot het coronavirus.

Denk na over:Kunnen we blijven vertrouwen op wereldwijde organisaties zoals de WHO en onze federale gezondheidsinstanties om ons in tijden als deze te begeleiden? Werken ze in ons belang? Werken ze vanuit eerlijkheid en waarheid?

Zoals velen van u die dit lezen misschien al weten, zijn een aantal vooraanstaande wetenschappers over de hele wereld als het ware ‘gemuilkorfd’ als het gaat om hun standpunten over COVID-19. Hun YouTube-video’s zijn gecensureerd en ze hebben geen uitzendtijd gekregen op reguliere media. Dit heeft ervoor gezorgd dat slechts een paar perspectieven aan de massa worden uitgezonden. De reguliere media begonnen ook een spotcampagne tegen dit soort wetenschappers, terwijl organisaties als Facebook en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ervoor kozen om alles te censureren dat in tegenspraak is met het standpunt van de WHO.

Moeten we niet de gelegenheid hebben om onderzoek en meningen voor onszelf te onderzoeken om onze waarheid te bepalen? Waarom worden ze voor ons verborgen gehouden? Waarom vertrouwen we constant op grote organisaties met een trackrecord op het gebied van fraude en corruptie?

Veel onderwerpen zijn controversieel en experts die hun mening erover delen, moeten het recht hebben om hun gedachten te delen zonder dat ze als vals of onjuist worden bestempeld.

Tijdens COVID hebben we problemen gehad met factcheckers. Alleen het schrijven van dit soort artikelen met wetenschappelijk geïnformeerde meningen die over deze wetenschappers worden gedeeld, resulteert in ‘nepnieuws’-stakingen. We krijgen nooit de kans om te bespreken waarom iets niet klopt, we zijn gewoon sterk gewapend om onze inhoud te verwijderen. Dit specifieke artikel kan de komende dagen ook als vals worden gemarkeerd. Maar hoe komt dat? Hoe kan het delen van een mening en informatie van deskundigen op basis van wetenschappelijke gegevens “vals” zijn en strafbaar worden geacht? Dit is ook iets dat naar voren komt in de onderstaande video.

Lees ook:   Het is nu wereldwijd te vreemd en te wild geworden..

Hoewel deze censuur gek lijkt, heeft het ook een andere kant. Het maakt meer mensen bewust van een groot probleem dat tegenwoordig bestaat binnen wetenschap, politiek en media – dat is vaak niet wetenschappelijk, niet eerlijk en werkt om mensen te misleiden. De politisering van de wetenschap heeft ertoe geleid dat mensen denken dat producten zoals glyfosaat veilig zijn. We hebben dit in het verleden gezien met zaken als Agent Orange, DDT, Tobacco en meer. Producten waarvan wordt vastgesteld dat ze mensen schaden, ondergaan een periode van 15-20 jaar ontkenning voordat er opnames worden uitgebracht en niemand wordt verantwoordelijk gehouden. Wetenschap gaat vandaag niet over wetenschap, het gaat over wat de keuzes van grote bedrijven die het overheidsbeleid domineren, kan complimenteren. Wordt wetenschap in deze zin gebruikt om de mensheid te helpen gedijen? Of wordt het gebruikt om bepaalde mensen rijk te maken ten koste van de massa?

In de onderstaande video roept Michael Levitt, een biofysicus en hoogleraar structurele biologie aan de Stanford University, de WHO en Facebook op voor het censureren van informatie. Hij is ook een van de vele wetenschappers die de ernst van het nieuwe coronavirus ter discussie hebben gesteld, en hij heeft ook kritiek geuit op de lockdown-maatregelen die overal ter wereld zijn genomen, en legde uit hoe het veel onnodig lijden en schade heeft veroorzaakt.

Verder wijst hij op de politisering van de wetenschap en op de manier waarop we gedwongen worden om niet op data en wetenschap, maar op economie en politiek te bewegen.

Lees ook:   Ineens weer oversterfte, hoe kan dat...?

Toen Dr. Ron Paul een paar maanden geleden zijn mening deelde: “Mensen moeten zich afvragen of deze coronavirus” pandemie “een grote hoax kan zijn, met het werkelijke gevaar van de ziekte enorm overdreven door degenen die financieel of politiek willen profiteren – van de paniek die daaruit voortvloeide ”werd hij gecensureerd en gemarkeerd als vals nieuws, met een beperkte verspreiding van sociale media.

Dat wil niet zeggen dat de ziekte onschadelijk is. Zonder twijfel zullen mensen sterven aan het coronavirus. Degenen in kwetsbare categorieën moeten voorzorgsmaatregelen nemen om hun risico op blootstelling te beperken. Maar we hebben deze film eerder gezien. De regering overdrijft een bedreiging als excuus om meer van onze vrijheden te grijpen. Als de ‘dreiging’ voorbij is, geven ze ons echter nooit onze vrijheden terug. ( bron)

Het zijn niet alleen artsen en wetenschappers, maar ook veel onderzoekers en figuren zoals NSA-klokkenluider Edward Snowden .

Levitt werd een vrij populaire naam in heel China. Hij bood het Chinese publiek enige geruststelling tijdens de piek van de uitbraak daar, omdat hij na onderzoek en een aantal cijfers had vastgesteld dat het virus tot stilstand zou komen.

Waarom kunnen we deze dingen niet open en vrij bespreken? Waarom worden deze opvattingen streng gecensureerd, belachelijk gemaakt en ten onrechte als onwaar beschouwd?

Bijna alle wetenschap die we hoorden, zoals organisaties zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hadden het mis … Dit was een schandelijke situatie voor de wetenschap … Verslagen werden openlijk vrijgegeven, gedeeld via e-mail en alles wat ik terugkreeg was misbruik . En je zag dat alles wat ik zei in die eerste zes weken echt waar was en om politieke redenen lieten wij als wetenschappers onze opvattingen corrumperen. De gegevens hadden heel duidelijke dingen te zeggen. Niemand zei “laat me je nummers controleren”, ze zeiden allemaal “stop met zo te praten”. – Levitt

Lees ook:   130 Amerikaanse diplomaten kampen met hersenbeschadiging van mysterieuze ziekte

Vimeo https://vimeo.com/433350887

De afhaalmaaltijd
Uiteindelijk moeten we ons blijven afvragen of onze aangewezen regering en mondiale gezondheidsautoriteiten wel het beste met ons voor hebben. Zo niet, waarom blijven we het dan steunen?

Er zijn veel voorbeelden waaruit blijkt dat deze instellingen niet werken om de mensheid te laten gedijen, maar in plaats daarvan de mensheid onderdrukken. Als het bijvoorbeeld om de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) gaat, laat Wikileaks zien hoeveel ze worden beïnvloed door farmaceutische bedrijven. Vimeo heeft onlangs ook een documentaire volledig verbannen die hetzelfde onthulde. In die specifieke documentaire waren veel wetenschappers, artsen en zelfs ambtenaren van binnen de WHO te zien.

Het is voor velen vrij duidelijk dat de overheid niet echt de burgers plaatst die ze beweert te vertegenwoordigen, maar bedrijven en veel geld. Dus waarom luisteren we constant naar hun advies? Waarom vertrouwen we er voortdurend op voor waarheid en informatie? Waarom vertrouwen we op hen voor begeleiding? Zouden we niet beter zelf kunnen bepalen wat gepast is, vooral in het licht van zulke controversiële tijden waarin zoveel wordt onthuld?

Wordt het tijd dat de mensheid zelfbestuur wordt? Wordt het tijd dat we afstand nemen van de behoefte aan zulke ouderfiguren als de overheid? Het lijkt erop dat we dit momenteel aan het doen zijn, en velen van ons beginnen te ontwaken. Gezamenlijk zullen we een nieuwe wereld creëren, die past bij een bewustzijn van zelfbestuur, en de sleutel is om te opereren vanuit een plaats van eenheid en vrede binnenin, wat een reis is van ontwaken naar wie we werkelijk zijn, in tegenstelling tot wat ons is geleerd te denken. We bevinden ons in een tijd van een bewustzijnsrenaissance.

 

https://www.collective-evolution.com/2020/07/01/the-level-of-stupidity-going-on-here-is-amazing-nobel-laureate-for-science-on-covid-19-lockdown/

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥