...

01 december 2021

 

11 Redenen waarom je vrouwen die zwart dragen totaal niet moet onderschatten

11 redenen waarom je vrouwen die zwart dragen totaal niet moet onderschatten

Pearls ...So beautiful....but they have to be real! .... I am in love with my pearls!:
We horen en passant tijdens het shoppen: ‘Oh nee, niet weer een zwart jurkje, ik heb er al tien!’. Toch moeten we zwart niet onderschatten. Uiteraard heeft er bijna niemand een garderobe bestaande uit enkel zwart, maar mocht je een fervent liefhebber zijn van deze outfitkleur, dan hebben wij goed nieuws: vrouwen die zwart dragen zijn namelijk eerlijk, gedreven en krachtige tantes en hebben nooit spijt van iets. HA!

Een ‘badass’ all over, so don’t mess with this woman! Sterker nog, we moeten haar totaal niet onderschatten. Daar zwart nog weleens wordt gezien als een manier om je achter te verschuilen, of ‘lekker makkelijk’, bewijzen wij je het tegendeel.

1. Vrouwen die zwart dragen leiden hele kleurrijke levens
Zoals we al zeiden: hardwerkende, gedreven vrouwen die het compleet onder controle hebben in hun donkere pakkie.

2. Deze studie zegt dat de vrouw gehuld in zwart als aantrekkelijker, succesvoller en zelfverzekerder wordt gezien
En ze houden van niet teveel poespas. Ook weleens lekker.

3. Nogmaals: don’t mess with the all black everything woman
Ze hebben een hele prettige mentaliteit: ze hebben de mening van anderen niet nodig (zelfverzekerd) en tegelijkertijd zullen ze wel laten blijken wat ze doen en waar ze voor staan. Een goede indruk achterlaten is namelijk wel belangrijk.

4. Klagen tegen deze vrouw? Doe maar niet…
Kom op, je leeft maar één keer, dus maak het jezelf zo comfortabel en prettig mogelijk. Niets geen gezeur of koffiedik kijken. Hup, trek iets leuks aan, we gaan! Zwart dus…

5. Ze zijn zichzelf
Trends? Neuh, daar doen ze niet aan mee. Ze weet wat haar staat en daar borduurt ze op voort. Zich comformeren met de meute is niets voor haar. Iedere vrouw die graag zwart draagt doet dat namelijk op een eigen manier.

6. Ze denken veel na
Ze analyseren een hoop, daarom willen ze het op bepaalde vlakken rustig houden. Daarbij zijn het vaak gevoelige die overal doorheen prikken. Ze hebben je intenties vaak al door voordat je het zelf in de gaten hebt.

7. Ze zijn recht voor hun raap
Ofwel: vraag je een mening, dan krijg je een mening. Ze zullen nooit zomaar zeggen wat jij wilt horen. Ook weleens fijn.

Lees ook:   Inside CELINE DIONS Illuminati Fashion, de toekomst van ons

8. Ze zijn elegant, maar ook…
Aardig intimiderend! Ai, wat een combinatie. Niets onvoorspelbaarder dan een elegante vrouw aan de buitenkant en een vuurbal van binnen.

9. Als iets niet werkt, dan werkt het niet
En dat hebben ze maar al te goed door. Of het nu om vriendschappen, relaties of banen gaat. Als het niet loopt zoals ze willen, dan gooien ze het roer om. Het leven is te kort om je vast te klampen aan je comfort zone. BADASS!

10. Ze trekken zich niets van anderen aan
Klikt het niet echt met deze persoon? Ach, het kan haar niet zoveel schelen eigenlijk. Ze hebben een aantal goede vrienden en voor de rest doet ze gewoon wat ze moet doen.

11. Het gaat er namelijk bij haar vooral om wat ze doet, meer dan hoe ze eruit ziet
Nee, ze zegt niet dat uiterlijk er niet toedoet, ze weet hoe ze zich moet kleden, maar het gaat haar er meer om wat ze voor de wereld kan doen. Ze heeft niet echt zin om teveel energie te stoppen in iets wat niet onwijs belangrijk is, dus zet ze haar antennes uit op focuspunten.

https://www.enfait.nl/11-redenen-waarom-je-vrouwen-die-zwart-dragen-totaal-niet-moet-onderschatten/

En dan dit ook nog
Mensen met groene ogen blijken dus ongelooflijk speciaal
Iedereen met groene ogen is het er volmondig mee eens als ik zeg dat de oogkleur prachtig en uniek is. Dit komt niet alleen omdat slechts 2 procent (!) van de wereldbevolking groene ogen heeft. Nee, er zijn meerdere redenen te bedenken waarom mensen met groene kijkers extra ‘speciaal’ zijn. Althans, zo stelt de wetenschap.

Lees ook: Beauty-alarm: hét geheim achter de perfecte wing
The Impulse Research Corporation uit Los Angeles (Amerika) heeft onderzocht wat het verband tussen oogkleur en verleiding is. Wat blijkt nu? Mensen met groene ogen zijn mysterieus én sexy! Whut? Naast sexy en mysterieus zijn mensen met groene ogen ook onafhankelijk. Bovendien zijn mensen met groene ogen onvoorspelbaar en worden ze niet snel boos. En, last but nog least, mensen met groene ogen zijn de creatiefste mensen op aarde! Leuk detail: de deelnemers werd gevraagd welke kleur ogen ze zouden willen, als ze hun oogkleur zouden kunnen veranderen. Ook op deze vraag werd de kleur groen veelvuldig als antwoord gegeven.

https://www.enfait.nl/mensen-met-groene-ogen-blijken-dus-ongelooflijk-speciaal/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten