web analytics
11:11 Dubbele getallen
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Corona – de waarheid in 7 minuten (Dutch version)

Wat ons is verteld en wat meer dan duizend onafhankelijke internationale wetenschappers ons aangeven dat er echt is gebeurd. De gegevens zijn medio juni 2020. Losjes geciteerde wetenschappers, onder andere maar niet beperkt tot: Professor John Ioannidis, Professor Dr. Knut Wittkowski, Professor Sunetra Gupta, Professor Dr. Klaus Püschel, Professor Dr. Michael Levitt, Professor Dr. Hendrick Streeck, Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dolores Cahill, Dr. Thomas Jefferson, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Anders Tegnell, Dr. Bodo Schiffmann, Professor Dr. Peter C. Gøtzsche, Professor Dr. Pietro Vernazza, Professor Dr. Didier Raoult en vele anderen.

 

Als het zou gaan over een echt gevaarlijk virus dan zijn de maatregelen prima…maar als blijkt dat het niet zo is moet men de maatregelen ook weer terugdraaien met excuses!

 

 

 

Lees ook:   Jij wilde graag een Tiny house, nou daar istie...
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥