18 september 2020

 

Tieners krijgen bescherming na mishandeling vrouw

Omgekeerde wereld hé?
Ja joh die arme jongeren toch… foei nooit meer doen hoor!
Snap wel waarom het addergebroed zo is geworden.
Zie ouders!

https://www.ad.nl/buitenland/tieners-die-gehandicapte-vrouw-met-eieren-en-bloem-bekogelden-krijgen-politiebescherming~af1b653c/

Zoow sneu!

De vijf tieners die afgelopen vrijdag een gehandicapte vrouw besmeurden met bloem, water en eieren krijgen politiebescherming, voor het geval ze zélf aangevallen worden. De daders – tussen de vijftien en zeventien jaar oud- poseerden na hun daad trots naast de vrouw voor een foto. De foto werd door hen zelf online gezet, waarna er via sociale media een heksenjacht op de jongens losbarstte.

Wat vervelend allemaal toch:
Het was de familie van één van de vijf verdachten die bij de politie aanklopte met de vraag of de jongeren politiebescherming konden krijgen. De families vinden dat de tieners wel erg hard worden aangepakt op het internet en vrezen voor wraakacties.

¿
Eén van de moeders van de tieners voegde toe dat de ophef rond het voorval de zestiende verjaardag van haar zoon volledig zou verpesten. ,,We ontvangen dreigberichten omdat de naam van mijn zoon gelekt is op het internet. Dat meldde ik aan de politie en daarom worden we nu beschermd. Deze commotie hebben we momenteel echt niet nodig. Mijn zoon wordt 16 en er is hier familie voor zijn verjaardagsfeest.”

Ja ze zijn nogal druk verjaardag van kudtkind en laat hen met rust joh…moet dat jong toch zelf weten wie hij bekladderd met meel etc etc etc… 16?
Ja we waren allen jong wij dede dah vroegah ook eh?
In onz familie is dah normaal jooh…

Lees ook:   Waarom gaan er steeds meer kinderen naar een speciale school

Of: De stiefmoeder van een andere tiener zei: ,,Zover ik weet, nam mijn zoon gewoon de foto. Hij gooide niet met eieren en bloem. Hij is geen tuig. Hij is gewoon stom geweest.”

Gewoon een beetje stom meer niet hoor!

Schandalig dat soort jongeren en nog erger die ouders… wat een waardeloze opvoeder ben je dan als je alleen maar bezig bent met jezelf de verjaardag en alles nog goedpraat ook van dat rotjong van je of van je nieuwe vriend!
Bah!

Gerelateerde berichten