27 januari 2021

 

Mishandeld meisje zoekt getuigen via Facebook

Mishandeld meisje zoekt getuigen via Facebook

Een meisje dat afgelopen weekend in elkaar is geslagen op straat in Breda, zoekt getuigen via Facebook. Haar oproep, met daarbij een foto van haar gezicht met een snee erin, is maandagavond ruim 7500 keer gedeeld.

Het meisje, genaamd Christina, fietste in de nacht van vrijdag op zaterdag over de Haagweg, toen ze werd mishandeld door twee blonde jongens van 18 tot 20 jaar. “Gisteravond ben ik door 2 onbekende personen aangevallen en in elkaar geslagen met als gevolg een gebroken neus, een snee in m’n kin, blauwe plekken, een snee in m’n zij, een hersenschudding, een opgezwollen gezicht en geheugenverlies”, schrijft ze.

Ze herinnert zich weinig van het incident. “Er zitten zwarte gaten in mijn geheugen. Als iemand iets heeft gezien of ergens vanaf weet, stuur dan alsjeblieft een privébericht of neem contact met mij op.”

https://www.facebook.com/victimas.deguerra

Dit keer een Gothic meisje die alleen snachts om 2 uur door de straten naar huis fietst.

Ouders waar zijn jullie nu?
Lagen jullie al op bed?
Hadden jullie soms iets beters te doen, dan een meisje alleen door de nacht naar huis te laten fietsen?
Dat is gewoonweg niet meer veilig.
Ze is gelukkig niet verkracht, of nog erger.
Maar als ouder zijnde ben je toch enorm zuinig op je kind?
Lijkt me…Eén keer kan te laat zijn.
Ik hoop dat de slappe klootzakjes snel gepakt zullen worden. Dat zij zelf een flink pak op hun slappe falie zullen krijgen van deze of gene, het liefst de eigen ouders.
Want dat hebben zij wel verdiend!

De oproep op fb:

“HELP a.u.b. om de “HELDEN” welke onze dochter vanmorgen tussen 2.00 u en 2.30 u bewusteloos hebben geslagen en alleen achter gelaten en deel deze informatie welke tot de aanhoudingen van de 2 “KERELS” die dit op hun geweten hebben.

Christina is vanmorgen zaterdag 8 juni om 2 uur op alleen op haar fiets vanuit het centrum naar huis vertrokken in Princenhage. Ze is via de Haagdijk, de Nieuwe Haagdijk op gefietst. Ze is bij de Tramsingel overgestoken de Haagweg op richting deEttensebaan. Ze kan zich herinneren dat ze de Haagpoort voorbij is gereden en dat er 2 jongens van ongeveer 17 a 20 jaar op donkere fietsen haar uit hebben gescholden met de woorden “Vieze Gothic” Nadat Christina gezegd te hebben haar met rust te willen laten, werd ze door een jongen links ingehaald en kwam de tweede rechts naast haar rijden. Voordat ze het wist lag ze op de grond en voelde een brandende pijn op haar linkerbil en knieen. Ze herinnert zich dat ze haar fiets wilde oppakken waarop ze een vuistslag in haar gezicht kreeg. Kort daarop volgde een tweede vuistslag….daarna kan ze zich weinig meer herinneren. Ze weet dat ze bijkwam en bloed moest overgeven. Ze is te voet naar huis gelopen en is in bed gaan liggen waar we haar vanmorgen vonden met een bebloed gezicht. Na een bezoek aan het ziekenhuis is de diagnose: aanvankelijk gebroken neus (na nader onderzoek bleek deze zwaar gekneusd te zijn), dikke lip, gezwollen gezicht, kapotte mond van binnen, snee in kin, kapotte knieen, snee van 10 cm in heup. Ze lijdt aan geheugenverlies en kan zich weinig herinneren van het voorval.

Misschien heeft iemand iets gezien en help a.u.b. deze kerels op te sporen…het kan ook U kind overkomen indien deze vrij uit rond blijven lopen.

Indien iemand iets gezien heeft vanmorgen vroeg tussen 2 en 2.30 u op de route tussen begin Haagweg (vanaf Tramsingel) en Zuilenstraat waarbij 2 jongens van rond de 18 jaar een meisje in elkaar hebben zien slaan, neem dan a.u.b. contact op met de Politie 0900-8844 of reageer via Facebook. Zoals aangegeven is ze buiten bewust zijn geweest en kan ze zich niets herinneren van de fietstocht vanaf begin Haagweg tot de Zuilenstraat. Op dit traject moet de mishandeling plaatsgevonden hebben. De twee mogelijke plaats delicten zijn de Haagweg ter hoogte van de Haagpoort en de Zuilenstraat ter hoogte van de Kids Factory. 

Signalement van de daders:

2 jongens op een donkere of zwarte fiets. Nederlands sprekend, beiden blond haar, beiden kort haar, een van de dader heeft kort opgeschoren haar aan de achterkant en zijkanten, gekleed in een zwart leder jack verder donker gekleed. De andere jongen ook blond kort haar gekleed met zwart jack met bondkraag of capuchon, verder ook donker gekleed.

Heeft U iets gezien of kent U de daders, wilt U dan a.u.b. aangifte doen bij de Politie zodat deze opgepakt kunnen worden, hun straf krijgen en voorkomen wordt dat er meer slachtoffers volgen! U kind, vrouw, vriendin kan het volgende slachtoffer zijn!”

Gisteravond ben ik door 2 onbekende personen aangevallen en in elkaar geslagen met als gevolg een gebroken neus, een snee in m’n kin die in m’n mond ook open is, blauwe plekken, een snee in m’n zij, een hersenschudding, een opgezwollen gezicht en geheugenverlies. Helaas weet ik hierdoor niet wat er precies gebeurd is, en waar het ongeval heeft plaatsgevonden. Er zitten zwarte gaten in m’n geheugen, ik kan me alleen herinneren dat ik van mijn fiets werd afgeduwd of geschopt, dat ik twee vuistslagen in m’n gezicht kreeg en dat ik wakker werd op straat omdat ik bijna stikte in mijn bloed. Ik weet dat ik daarna naar huis ben gelopen met de fiets, en dat het twee blonde jongens waren tussen de 18 en 20 jaar. Ik vermoed zelf dat het op de Haagweg (ter hoogte van de Haagpoort) of in de Zuilenstraat is gebeurd, maar dit kan ik niet met zekerheid zeggen. Als iemand iets heeft gezien of ergens vanaf weet, stuur dan alsjeblieft een privé bericht of neem contact met mij op. 

Met vriendelijke groet, Christina

Lees ook:   Vader is nu moeder

Gerelateerde berichten