web analytics
11:11 Dubbele getallen
Astrologie en Nummerologie

Nieuwe maan In Stier: Shaking Things Up

Nieuwe maan In Stier: Shaking Things Up

We hebben een Nieuwe Maan in Stier op 22 of 23 april, afhankelijk van waar je je in de wereld bevindt. Dit is het begin van een 29,5-daagse maancyclus en een nieuwe energiegolf voor de komende maand, maar de thema’s zullen de komende 2 weken het sterkst zijn. Deze cyclus zal zijn hoogtepunt bereiken bij de Volle Maan in Schorpioen op 7 mei.

Het Stier-seizoen begon op 19/20 april, maar deze nieuwe maan helpt het nog meer op gang te brengen. Dit teken wordt geregeerd door Venus en wordt geassocieerd met waarden, sensualiteit, schoonheid, waarde, geld, bezittingen en genoegens van het leven. Als aardeteken is het praktisch, realistisch en zeer geïnvesteerd in de fysieke wereld. Omdat het een ‘vast’ aardeteken is, is het als een rots; langzaam, stabiel, geaard en grondig.

Stier wordt ook geassocieerd met de natuur en het is zeer passend en reflecterend voor de dag van de aarde tijdens het seizoen. Het is het tweede teken van de dierenriem en is daarom meer op zichzelf gericht, zoals alle eerdere tekens. Negatief is dat Stier te star, lui, gewoon, overdreven zelfgenoegzaam, hebzuchtig, bezitterig, koppig, materialistisch en erg traag kan zijn.

Nieuwe maan Conjunct Uranus en vierkant Saturnus
Deze Nieuwe Maan past een conjunctie toe op Uranus terwijl ze zich afscheidt van een vierkant met Saturnus in Waterman. Deze configuratie zal de energieën en thema’s van deze maancyclus sterk weerspiegelen, meer nog dan sommige van de bovengenoemde Stier-kwaliteiten.

Het Nieuwe Maan-vierkant met Saturnus weerspiegelt een tijd van beperkingen, grenzen, ernst, voorzichtigheid, obstakels, negativiteit en consolidatie. Dit kan vooral van toepassing zijn in Waterman-gebieden zoals vrienden, groepen, collectieven en sociale media, maar kan ook op andere manieren spelen. We kunnen ook worden geconfronteerd met de behoefte om gedisciplineerd, ordelijk of realistisch te worden.

Uranus zit echter ook sterker in de mix, aangezien de zon en de maan er naartoe komen. Dit kan een periode zijn van opschudding, rusteloosheid, plotselinge veranderingen, scheidingen, ontwaken of rebellie. Dit kan ook een tijd voor ons zijn om meer van onze authenticiteit aan te boren, nieuwe benaderingen te volgen of onszelf te bevrijden van het remmen van gewoontes of routines. Ontwikkelingen op het gebied van technologie, metafysica of wetenschap kunnen ook spelen. Deze Uranus-invloed zal duidelijker zijn van 25 tot 26 april.

Deze configuratie van deze planeten met de Nieuwe Maan deze maand kan ons een voorproefje geven van wat er komt in 2021 wanneer Saturnus en Uranus exacte vierkanten met elkaar gaan maken. Dit kan zich voordoen als beperkingen, tradities, ontkenning of de status-quo in strijd met vrijheid, originaliteit, progressiviteit en rebellie. Constructief kan het innovatie of implementatie van nieuwe technologische structuren weerspiegelen.

Lees ook eens:   Synastrie: seksuele aantrekkingskracht

Taurus heer van Venus Retrograde  vierkant Neptunus
Venus, de heerser van Stier, vertraagt ​​momenteel voordat het op 13 mei in Tweelingen retrograde gaat. Het bevindt zich al in de post-retrograde schaduwperiode sinds 9-10 april. Sommige dingen die in deze huidige periode gebeuren, zullen bijdragen aan hoe de retrograde voor ons uitpakt.

Venus-ontwikkelingen rond liefde, relaties, vrienden, waarden, aantrekkingskracht, esthetiek, kunst, creativiteit, geld, genoegens, het sociale leven en algemene sociale verbindingen kunnen nu en in de komende maanden door een aantal verschuivingen en een sorteerproces gaan. De manier waarop we momenteel bepaalde door Venus geregeerde gebieden zien of ervaren, kan veranderen naarmate dit retrograde en post retrograde proces zich afspeelt. Op dit moment kan het ook een goede periode zijn om weer contact te maken met oude vrienden en geliefden. Ik zal deze toekomstige retrograde meer behandelen in toekomstige inhoud, je kunt je hier aanmelden voor mijn mailinglijst om ervoor te zorgen dat je deze ontvangt.

Venus solliciteert naar een vierkant met Neptunus in Vissen, dat zal duren tot eind mei nadat de retrograde is begonnen en vanaf 1 mei sterk zal worden. Dit kan hoogstens creatief stimuleren of een spirituele / mystieke dimensie aan ons sociale leven geven. Dit kan echter ook verwarring, misverstanden, teleurstellingen, waanideeën en problemen rond grenzen in onze relaties, financieel of misschien rond andere hierboven genoemde Venus-gebieden weerspiegelen. Escapisme met genoegens is ook een andere manier waarop dit voor veel mensen kan spelen.

Pluto stationaire retrograde
Ten tijde van deze Nieuwe Maan is Pluto in Steenbok bijna volledig gestopt vanuit ons perspectief op aarde. Dit komt omdat het overgaat op retrograde beweging op 25 april, die zal duren tot begin oktober. Net als andere ‘buitenste’ planeten is Pluto 40% van de tijd retrograde en heeft het niet dezelfde betekenis als de retrogrades van Venus, Mars of Mercurius.

Echter, in de weken dat Pluto stationair is, (voor en na retrograde begint) worden zijn algehele energieën duidelijker en ervaren we soms ook een verschuiving in gebieden die door die planeet worden geregeerd. Dit is vooral zo op 24 en 25 april omdat Mercurius een vierkant vormt met Pluto terwijl het van beweging verandert. Communicatie of informatie kan tijdens die dagen intens of onthullend zijn.

Lees ook eens:   Maak gratis je horoscoop of synastrie

Dit zal ook de uitbreiding van de reeds sterke Pluto thema’s die wij hebben ervaren in de afgelopen 6 weken, en in januari, als gevolg van andere planeetconjuncties (Saturnus, Jupiter) en de laatste Maansverduistering aangesloten.

Pluto is diep, transformerend, evolutionair, seksueel, intens en regenererend. Het wordt geassocieerd met psychoanalyse en onder de oppervlakte kijken. Macht, manipulatie, geheimen, ondermijning, misbruik, jaloezie, de onderwereld, samenzweringen, schaduwen en duisternis vallen allemaal onder het domein van dit teken. Pluto regeert ook virussen en het is waarschijnlijk dat deze retrograde (in combinatie met andere factoren) kan weerspiegelen dat we teruggaan en iets opnieuw bekijken dat betrekking heeft op de covid-19-situatie, of onze perceptie van wat er gebeurt.

In een vorig artikel uit 2017 schreef ik over Pluto’s passage in Steenbok van 2008-2024. Dit is een periode van grote veranderingen rond de overheids-, bank- en bedrijfsstructuren in de wereld, die nu duidelijker wordt naarmate Pluto is veroorzaakt door andere planeten. Hierover leest u hier meer .

Mercurius Superior Conjunctie, Maansknopen veranderen van teken
Op 4 en 5 mei bevindt Mercurius zich in zijn ‘Superior Conjunctie’. Dit is een belangrijk onderdeel van Mercurius ‘cyclus met de zon. Op dit punt zullen enkele van de problemen, thema’s, inzichten, perspectieven of ideeën die sinds eind februari of maart naar voren zijn gekomen (tijdens en na de laatste Mercurius retrograde), een punt bereiken waarop we meer duidelijkheid zullen krijgen.

Er kan een verandering of een soort vooruitgang zijn met betrekking tot wat er de afgelopen maanden is gespeeld. Het kan zelfs leiden tot een begin of einde vanwege de toegenomen zekerheid over bepaalde omstandigheden. Op dit moment kunnen onze gedachten meer worden afgestemd op onze ware behoeften en zelfexpressie van deze periode tot eind juni. We kunnen alles waar we aan hebben gedacht beter implementeren met meer vertrouwen en richting.

Deze Mercurius-cyclus past perfect in de ontvouwing van de wereldwijde pandemie en sluiting. Ik zou verwachten dat er belangrijk nieuws of realisaties over zullen komen. op dat moment dat al dan niet wordt gepubliceerd. Misschien kunnen er ook verschillende versies zijn voor verschillende mensen met verschillende niveaus van begrip van wat er gaande is.

Rond dezelfde tijd, op 5 mei, zullen de Maansknopen van teken veranderen die een verschuiving in energie zullen weerspiegelen die samenvalt met Mercurius ‘Superior Conjunctie. Na 18 maanden in de Kreeft-Steenbok-polariteit te hebben gezeten, zullen ze nu tot januari 2022 in Tweelingen-Boogschutter zijn. We zullen ook overgaan op het hebben van verduisteringen in die tekens vanwege deze positionering van de knooppunten. Het volgende verduisteringsseizoen in juni-juli zal de laatste verduistering van Kreeft-Steenbok en de eerste Boogschutter-verduistering hebben.

Lees ook eens:   Lillith en verborgen verleidingen

De komende jaren is er een duw in de richting van nieuwe uitdrukkingen of positieve eigenschappen van Tweelingen, terwijl er veranderingen zullen plaatsvinden rond negatieve of verouderde uitingen van Boogschutter. Hiervan zullen zowel collectieve als individuele manifestaties zijn.

Gemini wordt geassocieerd met communicatie, feiten, informatie, intellect, taalkunde, de directe / lokale omgeving en is een sociaal teken. Boogschutter gaat over overtuigingen, filosofieën, media, hoger onderwijs, internationale factoren en kan een te ruimdenkend en predikend teken zijn. Dit zijn voorbeelden van enkele gebieden die tot begin 2021 zullen worden getroffen en ik zal hier in mijn toekomstige eclipsinhoud meer over vertellen. Word hier lid van mijn mailinglijst om ervoor te zorgen dat u een melding krijgt wanneer ik nieuw werk publiceer.

Intenties maken en dingen om te overwegen
Welke realisaties of ontwikkelingen komen er met betrekking tot uw relaties en sociale netwerk? Heb je behoefte om je authenticiteit meer uit te drukken? Welke beperkingen of restricties staan ​​u in de weg en welke innovatieve benaderingen kunt u als oplossing doen? Hoe kun je technologie, innovaties, wetenschap of metafysica gebruiken om uitdagende omstandigheden te verzachten of te overwinnen?

Moet u wijzigingen aanbrengen in kwesties met betrekking tot geld, middelen en bezittingen? Heb je de behoefte om de boel op te schudden of ergens van te scheiden? Wat zijn je echte waarden? Wat kun je doen om angsten, verborgen zaken, schaduwen, duisternis, manipulatie of machtsmisbruik aan te pakken? Wat heb je nodig om te zuiveren of te transformeren?

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waar u op dit moment rekening mee moet houden of waar u uw intenties op moet richten. Het is echter goed om na te denken over al het andere dat voor je opkomt. Het is over het algemeen het beste om voornemens te maken binnen de eerste 24 uur na een Nieuwe Maan. Het exacte moment waarop het zal plaatsvinden is 2:26 uur Universele Tijd op 23 april, de nacht van de 22e in Amerika. U kunt hier klikken om te zien wat dat in uw tijdzone is.

https://www.collective-evolution.com/2020/04/22/new-moon-in-taurus-shaking-things-up/

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥