...

23 oktober 2021

 

Karmische astrologie

Astrologische PATRONEN uit het verleden

Karmic Astrology Report (Past Life Influence Report)

Hoe astrologie u kan helpen uw voormalige levens te begrijpen woont.Van Judy Hall het boek ”Karmische astrologie” toont de credits en tekorten die u hebt meegebracht van uw voormalige leven naar het heden. Karmische astrologie is een weinig bekende tak van een oude en geheimzinnige kunst. Het is verrassend hoeveel  u kunt leren over uw vorige levens in uw geboortehoroscoop. Dertig jaar ervaring vertelt me ​​dat de opstelling van de planeten op het moment van je geboorte – in kaart is gebracht in je geboortekaart – het markeert je karmische uitdagingen en lokaliseert de ingewortelde patronen die je hebt overgenomen van andere levens. Het kan ook raadselachtige hints geven over waar of hoe je eerder hebt geleefd. Er zijn een aantal boeken over karmische astrologie die voorzien in een wet: Als u blah in daar u moet blah di blah zijn geweest. Sommigen geven zelfs datums. Ik ben honderden keren teruggegaan naar mensen  hun vorige leven en het is nog nooit zo zwart en wit geweest als dat! Maar wij zijn in staat  geweest patronen te bevestigen die verschillende levens doorlopen en doorgaan in het heden en dit is waar karmische astrologie het meest nuttig kan zijn .

Toen ik voor het eerst astrologie begon te leren, bleef ik op de echte Sagittariaanse manier vragen:”Waarom? Waar komt dat vandaan?” Voor mij is het idee van een baby als een volledig schone lei’toevallig’ op een bepaald moment geboren wordt, onzin, en zo was ook het idee dat het temperament van een baby puur een kwestie van opvoeding was. Van  het moment dat ik naar het gezicht van mijn eigen dochter keek, was het me duidelijk dat een baby een miniatuur persoon is vanaf de eerste dag. Ik geloofde ook dat mijn geboortekaart een zorgvuldig gekozen blauwdruk was als gevolg van ‘Ik’. De zeer precieze patronen en energieën van de psyche die de weergegeven planeten en de bijbehorende karaktereigenschappen en psychologisch bepalingen die deze aangaven, zouden naar mijn mening alleen een kwestie van opzet kunnen zijn.Maar waar was die intentie op gebaseerd? Pas toen ik naar het idee van reïncarnatie keek vond ik een antwoord.

Zoals ik het zie, kiezen we dat specifieke geboortemoment zodat we bepaalde lessen bepalen die het beste voor ons zijn in ons leven, de credits en tekorten, de tendensen en de mogelijkheden waarmee we zullen werken tijdens een incarnatie. Een geboortehoroscoop is een kaart van ons karma – en misschien moet ik zeggen dat ik karma zie als iets neutraals, niet als ‘goed’ of ‘slecht’. Ons karma is eenvoudig de som van onze acties ergens in het verleden die effect hebben op ons heden.Karmische astrologie helpt ons onze karmische erfenis en de manier waarop onze ziel leeft te begrijpen. Onze kaart brengt dus ook ons ​​karmisch potentieel en doel in kaart.

Zonneteken betekenis

Om de werking van karma en de implicaties ervan volledig te begrijpen, moet je details leren kennen van uw geboortehoroscoop. Maar u kunt overwegend informatie eenvoudig van het teken krijgen waarin de zon werd geplaatst bij je geboorte. De zon vertegenwoordigt je Zelf en in Karmische Astrologie vertegenwoordigt het ook wat je probeert te ontwikkelen, de kwaliteiten die je probeert te bereiken op te nemen in je eeuwige wezen. Wat je ziel – het voertuig voor je eeuwige Zelf -moet ervaren.

Als je je geboortehoroscoop kent, kun je kijken waar de Noordknoop van de Maan is, zoals dit je doel aangeeft volgens het teken waarin het geplaatst is . Je  kan ook kijken naar het teken waar de maan in stond  toen je werd geboren, zoals dit je vertelt over je verleden en de diepgewortelde emotionele reactie die je over vele levens hebt opgebouwd,  net als de Zuidknoop. De plaatsing van  de maan laat ook zien wat jij bent wat je moet voeden en troosten. Van incarnatie tot evolutie.

De reis rond de dierenriem is de reis van incarnatie naar materie en naar het wiel van karma: Dus de Zon in Ram werkt aan bewering en wordt gecentreerd rond het Zelf- dat eeuwige deel van je wezen dat steeds opnieuw incarneert in zijn zoektocht naar spirituele groei. In het proces wordt iemand met de zon in Ram vaak beschuldigd van egocentrisch zijn, zelf gecentreerd en geabsorbeerd. In plaats van egocentrisch te zijn, probeert Aries juist om een ‘ik’ te worden. Dit is het proces van het herkennen en laten gelden van het Zelf – een proces dat moet beginnen met het ontwikkelen van een sterk ego en het gevoel van ‘ik’ dat Ram dat uitdrukt en goed is. \

Wanneer je de maan in Ram hebt, heb je al geleerd hoe je een individu kunt zijn die zichzelf kan doen gelden en manieren vinden om aan emotionele behoeften te voldoen. Karmische problemen in verband met de baanbrekende Ram hebben te maken met agressie versus bewering, en met leren hoe te initiëren en spontaan te zijn zonder teveel mensen te vertrappen tijdens het proces. Dit teken draagt ​​de ‘ridderlijke’ of ridderlijke energie voort uit het verleden. Het wordt vaak geassocieerd met de krijger of de pionier.

De zon in Taurus werkt aan het gronden van het Zelf in de materiële wereld, aan het gebruiken van iemands middelen en vaardigheden om zijn stempel te drukken. Pragmatische Stier gaat over het zijn in een fysiek lichaam en het gebruiken van de vijf zintuigen om te communiceren met de wereld – terwijl dat wordt herkend, er is een spirituele dimensie. Iemand met de zon in de op veiligheid gerichte Taurus-behoeften om de zekerheid van het eeuwige Zelf te vinden in plaats van te zwaar op materiële zaken te vertrouwen zoals geld of positie. Wanneer je de maan in Stier hebt, heb je dat al, vestigde je in het rustige centrum van het eeuwige zelf en vond je veiligheid daar. Karmische problemen met Stier zijn beveiliging en waarden. Lessen draaien rond materialisme, zintuiglijke waarneming en het vinden van je plaats in de wereld. Taurus brengt dingen in manifestatie, dit is de bouwer en houwer van steen, de helmstok van het land en de partner van dieren. Maar de geldgerichte Taurus is ook de bankier en de fabrikant uit het verleden.

mercury_karmic_astrology

Gemini is het teken van communicatie. De uitdaging is om je Zelf te hebben gevonden, communiceer dat Zelf met de wachtende wereld. Gemini is erg goed in het nemen van kleine, ongelijksoortige stukjes informatie en een grote sprong van intuïtie om een ​​nieuwe waarheid te bereiken. Veelzijdige Gemini is in alles geïnteresseerd en onderzoekt vele wegen als de ziel probeert de wereld te begrijpen. Met de maan in Gemini weet je hoe je moet communiceren je emotionele behoeften, maar wil je jezelf niet onderdompelen in die emoties. Karmische kwesties die van invloed zijn op Gemini hebben te maken met waarheid versus misleiding. De kwikzilverachtige tong van de Gemini’s kan overal met iemand over praten en kan hierdoor veel karma oogsten. Tweelingen is geassocieerd met lesgeven en publiceren, met ‘het verspreiden van het woord’ – en met allerlei inquisities. De Gemini is ook de nar, de humorist en de speler van onderdelen.

In Kreeft onderzoekt de incarnerende ziel emoties en opvoeding. Dit is het teken van moederschap en het huis en gezin. Kreeft is een zeer gevoelig teken dat mogelijk aanvoelt, verzwakt of verergerd zonder reden. Dit teken houdt vast aan het verleden en dat verleden het heden misschien onbewust kleurt, vooral als het humeurig is en het een bezitterige maan is die hier is geplaatst. De karmische uitdaging voor dit teken is koesteren en laat dan los; om anderen, inclusief iemands familie, te ondersteunen zonder overdreven bezitterig te worden; en om de emotionele dimensies van het leven te ervaren en te begrijpen. De zon in kreeft kan heel goed een ziele familie uit het verleden beginnen te herkennen. Kreeft  wordt ook in verband gebracht met eten en drinken, met het welzijn en de gezondheid van mensen-wezens. Dit is de universele ‘maatschappelijk werker’ in elk tijdperk, de huiselijke kok of de meester bakker.

Met de zon in Leeuw is de ziel klaar om zijn stempel op de wereld te drukken. Dit is een creatief hart en gecentreerd teken en de karmische lessen houden zich bezig met kracht en creatieve uitdrukking van de spirituele energie. Met de maan in Leo heb je je macht opgeëist en weet je hoe te leven vanuit het hart, maar misschien moet je de emotionele spelletjes die je speelt vermijden die je in het verleden hebben ingehaald. De uitdaging voor Leo is om niet bombastisch te zijn, arrogant – en bazig. Leo is misschien wel verbonden geweest met de ‘dictator-energie’ in de verleden, dit is een teken dat over vele onderwerpen heeft geregeerd en velen aan zijn regels heeft onderworpen. Aan de lichtere kant, het is de geboren acteur en de natuurlijke entertainer.

Met de Zon in Maagd leert de ziel over dienstbaarheid en discriminatie. Dit is het teken dat door speurt om de kern van de zaak te vinden. Met de maan in Maagd ben je misschien verstrikt geraakt in de kwestie van celibaat versus seksualiteit. Deze maan is de eeuwige perfectionist. De uitdaging is om niet te kritisch te zijn en normen te stellen, voor hen die dat wel is het een onmogelijkheid om in de zoektocht van de ziel naar perfectie te vinden. Het karmische doel van Maagd is ongeïnteresseerde service bieden die uit het hart komt. Dit is goed en een trouw dienaar, de bekwame beheerder en rentmeester, de schoonmaker en organisator van het leven. Maar Maagd is ook de ambachtsman. Veel van onze mooiste objecten zijn in het verleden door een Maagd gemaakt. Met zijn sterke band met graan en de oogst is Maagd misschien wel het veld-hand, de molen-eigenaar, de hooimaker – of de bierbrouwer.

Met de Zon in Weegschaal is de ziel klaar om een ​​relatie aan te gaan met een ander, met de Maan in Weegschaal heeft de ziel levenslang gewerkt aan relatieproblemen en sublimerende eigen behoeften ten gunste van de partner. De uitdaging is om te voorkomen dat je jezelf  verliest in die ander. Het karmische doel is om de innerlijke balans en harmonie te vinden, die iemand in staat stelt om het hele zelf in relatie te brengen. Maar Weegschaal moet ook harmonie creëren en schoonheid rondom ervaren. Dit is een teken dat sterke banden heeft met besluitvorming maar ziet altijd het bredere beeld (dat is waarom Libra nooit een beslissing kan nemen). Vorig leven associaties met Weegschaal zijn diplomatie en onderhandeling, de huwelijksmakelaar, het interieur decorateur en de courtisane.

Tegen de tijd dat de zon in Schorpioen is, is de ziel klaar om een ​​aantal zeer donkere plekken te verkennen inderdaad. Wanneer de maan in intense Schorpioen is, heeft hij veel trauma ondergaan en drama maar heeft geleerd hoe te overleven. Dit is het teken van geboorte, dood en wedergeboorte -en de schaduwkant van de mensheid. Dit onbevreesde teken gaat naar alle taboe-gebieden van het leven. Het karmische doel is om daar de inzichten te vinden die zullen leiden tot de genezing van zichzelf en van anderen.De karmische test is beheersing van macht en de uitdaging is om te voorkomen dat je erin verwikkeld raakt ‘power-over’ worstelt met anderen. De connecties in het vorige leven hebben te maken met alchemie, medicijnen en genezing; met moord en politie, alles clandestien en met het occulte in al zijn uitingen.

Boogschutter is het teken van de dierenriem dat de diepere betekenis van het leven zoekt. Met de zon in het vrijgevochten Boogschutter zal een ziel op zoek zijn naar begrip. De uitdaging voor Boogschutter is hij moet zich op deze zoektocht gericht en gegrond houden. Zo vaak streeft Boogschutters pijlen het weet niet waar. De karmische sleutel voor dit avontuurlijke teken is de herkenning dat men de vragen moet leven voordat men antwoorden kan vinden. De maan in Boogschutter is de maan van de courtisane en geniet van emotionele ontmoetingen zonder verplichting. Veel van de vorige levens geassocieerd met Boogschutter komen van zijn heerser, Jupiter. Dus de priester, de
filosoof, de leraar en de gokker zijn allemaal manifestaties van de Jupiteriaanse drang om uitbreiden. Dat geldt ook voor de ontdekkingsreiziger. Boogschutter is altijd in verband gebracht met paarden dus deze dieren hebben de neiging een grote rol te spelen in voormalige Sagittariaanse levens.

Voor Steenbok is de uitdaging om de stabiliteit van het uiterlijke leven en het innerlijke spirituele te vinden, de autoriteit die de ziel in staat stelt deel te nemen aan de samenleving zonder al te ingehouden te zijn en wordt gehouden binnen de grenzen van die samenleving. In Steenbok is de maan koel en beperkt, vaak bang voor de emoties en niet wetend hoe gevoelens te delen. Steenbok is een teken dat opnieuw verbinding moet maken met de wijsheid van de ziel en dat moet gebruiken om wijs te worden als de mentor voor de mensheid. Een ontwikkelde ziel van Steenbok is net zo thuis in het spirituele rijk zoals in het fysieke. De zee-geit (symbool van Steenbok) is geworteld in het instinctieve, vloeiende rijk van het onbewuste (bewaarplaats van de karmische erfenis van de mensheid) en kan bewegen tussen dit en rationeel bewustzijn met gemak. Steenbok levens hebben de neiging om rond te centreren in autoriteit en de vestiging. Dus de kapitein van industrie of handel, de advocaat,rechter, kerkman, bestuurder, leraar, wetgever en bewaarder, en degenen in het hogere echelons van kracht zullen een sterk Steenbok-gevoel in hun leven hebben.

Wanneer een ziel ervoor kiest om met de Zon in Waterman te worden geboren , zoekt deze revolutie en evolutie. Dit humanitaire teken kan verder zien dan de meeste en herkent die verandering is essentieel als de ziel en de maatschappij moeten groeien. De maan geplaatst in Waterman is verkouden en op een eenzame plek, afgesneden van emoties en gevoelens en fungeert als de toeschouwer of de outcast. De karmische uitdaging voor Waterman om vrij te denken en innovatief te zijn zonder daarbij de samenleving vernietigen. Het karmische doel is om uit de grenzen van te breken het verleden op een manier die de mensheid ten goede komt. Aan de andere kant kan Waterman vast komen te zitten in een aantal buitengewone sporen. Een van nature geboren hippie, Waterman is net zo goed thuis met buitenaardse wezens zoals het is met de mensheid massaal, maar kan één op één ontmoetingen intimiderend vinden.Scenario’s uit vorige levens omvatten de revolutionair, de wetenschapper, de humanist, de astroloog en renaissanceman.

Er wordt gezegd dat wanneer de ziel Vissen binnengaat, dit een gelegenheid is om het eeuwige te verlaten als de laatste ronde van het karmische wiel. Het karmische doel van Vissen is om verlichting te bereiken en één te zijn. De neiging is echter tot verzoening. De maan is Vissen is intuïtief, enorm sentimenteel en fungeert als de grote escaper. De enorme uitdaging van Vissen is in niet alleen het vinden van een middel om te ontsnappen uit de wereld (zij het een fles, een illusie, een ideaal of een fantasie). Vissen is vatbaar voor uitglijden in redder-slachtoffer-martelaarscenario’s. De waan is dat het de wereld (of zelfs een andere persoon) kan redden. De realiteit wordt dan slachtofferschap of martelaarschap. Dus de ziel met de zon of maan  in Vissen moeten loskomen van de emotionele onderstromen die het zo gemakkelijk kunnen vangen en erboven gaan staan om één te worden met de overheersende geest waaruit het voortkwam. Vorig levenscenario’s kunnen alle soorten verzorgers omvatten, degenen die het religieuze leven hebben overgenomen, kunstenaars en dichters, en natuurlijk redders en martelaren. Vissen is het psychische teken van bv  heksen en tovenaars, vooral degenen die hebben geleden vanwege hun kunst, zijn sterk aanwezig in Vissen in vorige levens.Het karmische licht van de maan. Iedereen heeft de maan in een van de twaalf tekens van de dierenriem geplaatst. Weten waar je maan (of de zuider maansknoop) zijn je sleutels uit je verleden – een heel vertrouwd grondgebied. Dit is je ingebouwde emotionele patroon. Je bent hier al vaker geweest in je andere levens. Dus jouw maanteken is vooral de instinctieve benadering die je zult volgen op een emotioneel niveau Dit kan natuurlijk heel anders zijn dan jouw meer rationele, zon-teken benadering van het leven. Hoewel je nooit uit je maanteken zult groeien, je probeert te evolueren uit de automatische emotionele reactie van de maan (of de zuider maansknoop). Om u meer bewust te worden van de keuzes en antwoorden die voor u beschikbaar zijn dan blindelings reageren op de manier die je al levenslang hebt gedaan. Dus bijvoorbeeld iemand met de maan in Ram zal in het verleden zeer onafhankelijk zijn geweest, terwijl iemand
met de maan in het tegenovergestelde teken Weegschaal, zal extreem afhankelijk zijn geweest van een partner. Nu, volgens de energieën van het zonneteken, zullen ze proberen weg te gaan  van dat oude patroon en iets nieuws te ervaren.

Karmische patronen

De geometrische relatie (‘aspecten’) van de persoonlijke planeten (zon, maan, Mercurius,Venus en Mars) en de buitenplaneten (Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto) in uw horoscoop laat je het soort karma zien waarmee je te maken hebt:

Zon: kwesties van eigenwaarde en waarde en vaderschap

Maan: emotioneel en moederschap

Mercurius: mentaal en communicatie

Venus: liefde en relatie

Mars: wil en bewering

Elk zal worden gezien vanuit een ander perspectief volgens de energie van de zwaargewicht planeten die ermee verband houden. Het type aspect laat zien hoe lang je al bezig bent met werken aan deze problemen. Planeten loodrecht op elkaar of tegenover elkaar, conjunct en opposiet, beschrijven sterk en ingebakken karma.

Saturnus vierkant Venus geeft bijvoorbeeld een lang gevecht met een inherent geloof dat “ik niet liefhebbend ben”, “ik verdien geen liefde”.

Lees ook:   Maak gratis je horoscoop of synastrie

Hiertoe kan ook ‘prostitutie’ behoren, in de zin dat je je ziel in een liefdeloos huwelijk verkoopt omwille van veiligheid of soortgelijke situaties, of zelfs daadwerkelijke prostitutie.

Dit aspect kan ook een oude gelofte van celibaat beschrijven die in het heden binnendringt in de relatie en die mogelijk moet worden ingetrokken. Hoe dan ook, dit aspect is een uitdaging om jezelf lief te hebben. Wanneer Saturnus in driehoek (120 o ) komt, is je ervaring subtiel verschoven.Tegen het einde van je laatste leven, of in de staat tussen het leven, heb je dat erkend je verdient niet alleen liefde, maar ook dat je van jezelf kunt houden. Nu de uitdaging is om dat in praktijk te brengen.

Als het Neptunus is dat Venus aspecteert, heb je gewerkt aan wat bekend staat als het Madonna-hoer-dilemma. U zult ongetwijfeld verschillende levens van religieuze afzondering hebben gehad waar je je libido en anderen hebt onderdrukt, waar je je seksualiteit in al haar aspecten hebt verkend in al haar facetten. In je huidige leven merk je misschien een uitgesproken neiging om je geliefde op een voetstuk  te zetten en verwacht je dat hij of zij bovenmenselijk is: ‘perfectie’.  Desillusie treedt snel in werking wanneer de al te menselijke zwakheden worden blootgesteld. Dit is een oud patroon. De uitdaging is om spiritualiteit te integreren met seksualiteit en het object van je genegenheden lief te hebben met onvoorwaardelijke liefde.

Aspecten naar je maan vanuit die karmische zwaarheden naar de buitenplaneten specifiek tonen emotionele patronen die je leven na leven hebt overgedragen. Dit geldt met name voor de zogenaamde ‘buitenplaneten’ (Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto). Het waren deze aspecten die ertoe me terugbrachten naar  het begin toen ik astrologie leerde, om te vragen: “Wel, waar deed dat patroon en komen ze uit? ”

Dus, bijvoorbeeld, de maan in aspect naar Pluto geeft een aantal mooie krachtige karmische dingen over moederschap, daarom schreef ik mijn langste en meest gedetailleerde boek, The Hades Moon over deze complexe combinatie. Er is een eigenaardige intensiteit over Pluto die je niet lichtvaardig laat gaan. In je andere levens wel hebben verlatenheid, afwijzing, vervolging en de bekende archetypische figuur ervaren als ‘de verslindende moeder’ – met andere woorden, zware moederzaken. U zult waarschijnlijk  moeilijkheden hebben ondervonden om geboren te worden en om te bevallen. De dood kan verbonden zijn aan de geboorte -of je eigen dood of het emotionele trauma van de dood van een kind.

Mijn eigen sterke Pluto-Maan-contact daar staat Pluto net achter de Ascendant (het gezicht dat we de wereld tonen en het punt waar we beginnen met incarnatie) naar de Maan in het vierde huis van de moeder (een van de  ouderlijke huizen, de andere is het tiende huis). Ik was het product van een zeer lange, moeilijke arbeid, toen ik ben bevallen van mijn dochter waarbij we allebei bijna stierven. Tijdens die bijna-dood-ervaring, ik
herleefde het sterven in het kraambed in een vorig leven en kreeg te horen dat ik me voor sommige had afgemeld als belangrijke lessen toen en was dit opnieuw aan het doen en ik zou terug moeten komen en moest weer gaan door alles heen als ik stierf. Ik bleef! (Interessant genoeg kwam er een paar jaar later een man naar me toe en zei: “Je was mijn moeder en je stierf en verliet me!” Hij beschreef precies de scène die ik tijdens mijn BDE zag. Hij was een van mijn kinderen geweest) Als je nu een vrouw bent en je hebt een Maan-Pluto-aspect in je huidige leven, deze moeilijkheden kunnen zijn overgedragen als een ‘lichaamsgeheugen’ (afhankelijk van de plaatsing in de grafiek) resulterend in PMS of moeilijke zwangerschap of problemen om zwanger te worden. Als je momenteel een man bent, zult u waarschijnlijk de moederproblemen ervaren die ermee gepaard gaan met dit aspect via je moeder of je partner, maar zoals we allemaal van tijd tot tijd veranderen tijdens onze incarnaties, zal een deel van je ziel ook de vrouwelijke kant hebben gekend van deze ervaring.

Karmische huizen

Uw geboortehoroscoop is opgedeeld in verschillende gebieden die ‘huizen’ worden genoemd.

Deze staan ​​gelijk aan levenssferen. Terwijl alle huizen een karmische tint hebben, zijn bepaalde huizen  sterk karmisch. Het tweede huis in de horoscoop wordt bijvoorbeeld weer gegeven met de karmische bronnen die je hebt meegenomen (geld om aan je karmische te besteden creditcard zogezegd). Planeten hier geplaatst tonen de vaardigheden, talenten en middelen die u heeft hebben zich hier gedurende andere levens opgehoopt. Als je iemand bent die dingen kan visualiseren en ze doen ontstaan, of die altijd geld of vondsten hebben die precies aan het juiste moment komen, dan heb je waarschijnlijk Jupiter hier geplaatst en heb je eraan gewerkt aan deze overvloed in het verleden – veel spirituele disciplines leerden hun studenten hoe ze zich moesten manifesteren voor hun behoeften – het christendom is misschien de enige religie die armoede gelijk stelde aan het ‘goede’leven.

Als je armoedebewustzijn hebt en je niet waardig voelt voor overvloed, dan is het een redelijk veilige gok dat je ergens in het verleden een gelofte van armoede hebt afgelegd en je geweldig expansieve hoorn des overvloeds, dat is Jupiter, wordt behoorlijk zwaar aangezet door de wijzende vingers van de Heer van het Karma Saturnus die zegt: “Onthoud die gelofte!”

Een beetje creatief reframing en opnieuw onderhandelen over die gelofte zou hier gevraagd kunnen worden!

Het zesde huis in de grafiek toont ons ‘lichaamskarma’, de ziekte van onze ziel.

Dus als we bijvoorbeeld teruggaan naar dat voorbeeld van Pluto-Maan, kan dit heel goed waar Pluto of de maan wordt geplaatst, wat aangeeft dat ons lichaam ‘gynaecologisch karma’ draagt ​​of een herinnering aan vroegere sterfgevallen bij de bevalling enz.

Saturnus geplaatst in het Zesde Huis geeft vaak een chronische ziekte aan. Als Pluto of Neptunus hier worden geplaatst, heeft de ziekte vrijwel zeker sterke karmische oorzaken en zullen in het huidige leven moeilijk op te sporen zijn. Wanneer Jupiter in het Zesde Huis staat, vooral in contact met Saturnus, was er vrijwel zeker en vorig levens misbruik van het lichaam in een of andere vorm (overeten bijvoorbeeld).

Het zevende is het relatiehuis (relaties in de breedste zin van het woord). Hiermee wordt uw staat van dienst in het verleden uiteengezet en worden problemen aangegeven die u moet oplossen, dus werk er nu aan verder. Als Neptunus hier wordt geplaatst, kun je heel goed zoekende zijn, terwijl je op zoek bent naar de perfecte liefde die liefde waardoor je in het verleden aan illusies en wanen geleden hebt. Neptunus geeft meestal een paar aan ondoorzichtige sluiers, die zich terug moeten trekken. Als Pluto hier staat, zul je de gevolgen  plukken met een oude macht waarmee je worstelt.

Judy Hall

Vertaald door Angel-Wings

Het meest karmische huis van allemaal is het Twaalfde huis .

Toen we begonnen aan onze reis van incarnatie, we staan ​​op de Ascendant en kijken rond op onze kaart. Het 12e huis ligt direct achter ons. Daar komen wij dus vandaan. Dit verborgen huis is het tekort aan onze karmische kredietkaart. Welke planeten hier ook op de loer liggen, ze hebben een karmische les voor ons. We hebben kwesties die verband houden met de kwaliteiten van de planeet. Mars is dus agressie en bewering,Venus liefde en erotiek, Mercurius de geest en communicatie.

Dit is een van de huizen die je een indicatie kunnen geven van waar je bent geweest in het verleden.

Als je Uranus hier hebt, ben je aanwezig geweest bij vele omwentelingen en revoluties (sociaal en op aarde gebaseerd). Je bent misschien bij de Fall of Atlantis geweest of de Franse Revolutie. Ik heb een sterke correlatie opgemerkt tussen mensen met ‘priesterlijke’herinneringen – vooral aan Egypte – en Jupiter geplaatst in het Twaalfde huis.

Als Pluto of de zon op de loer liggen in het Twaalfde Huis, kunnen we herinneringen hebben aan het  zijn en verwachten van een ‘belangrijk’ iemand te zijn geweest. Koning, keizer, bisschop, paus, generaal of een van de kleinere manifestaties van deze rollen zullen voorkomen. Pluto die hier is geplaatst, is in het verleden vaak de arts of genezer geweest en dat misschien wel een roeping of verborgen talent in het huidige leven heeft gebracht, maar Pluto is  ook geassocieerd met oorlog. Plutonische kracht gebeurt achter de schermen. Mensen met de zon in het twaalfde huis heeft in het verleden belangrijke posities gehad, maar lijkt op de een of andere manier voorbestemd om deze keer niet de erkenning te krijgen die ze verdienen. Het is alsof ze om het vorige leven dit keer de anonimiteit moeten gaan  ervaren als een balans tegen roem en bewondering.

Een operazangeres met de zon in het twaalde huis was bijvoorbeeld enorm getalenteerd.

Maar op de een of andere manier was ze altijd een ondersteunende speler of de understudy, nooit de ster.Toen ze naar Rusland ging, herkende ze zichzelf in een oud boek. Ze was zangeres geweest rond de eeuwwisseling die grote bekendheid en bewondering in Parijs vond. Ze had al geproefd van dat enorme succes.

Karmische dilemma’s

Er zijn planetaire aanwijzingen in de horoscoop over vorige levens, met name  aan de tegenovergestelde uitersten van ervaringen. We hebben al naar Neptunus – Venus gekeken. Neptunus-Saturnus is wat is bekend als het ‘Mystic-Pragmatist dilemma’. Er zullen Neptuniaanse levens zijn geweest in spiritualiteit, mystiek en escapisme, en er zullen Saturnijnse levens van zijn geweest vol bruikbaarheid, limiet en beperking. Saturnus volgt de regels en het dogma van een religie.Neptunus ervaart spirituele eenheid met het universum. Saturnus, de Heer van Karma houdt ervan onze neus voor de slijpsteen te houden. Wanneer Saturnus botst met Jupiter krijgen we gierige levens, en we krijgen overdreven slordige levens waar we niet bang voor zijn met gokken. Contractie verzet zich tegen expansie. Zet Saturnus en Uranus samen en het is alsof we  proberen te rijden met één voet op de rem en één op het gaspedaal. Dit is een veranderings onderhoudsdilemma. Onconventionele, veranderlijke Uranus is een onvoorspelbare katalysator die wil proberen een revolutie van bewustzijn teweeg te brengen. Saturnus probeert de status quo te handhaven op alle kosten. Dus we kunnen ons levens voorstellen als een leraar, beheerder, wetshandhavers versus levens als een wetenschapper, revolutionair of uitvinder.De helderziende generaal.

De eerste geboortekaart die ik ooit zag, werd als voorbeeld gegeven in mijn astrologieles. Typisch voor mij heb ik voor de beginners een tussenklasse bijgewoond. Ik wist nauwelijks wat deglyphs (tekens) betekende, maar ik kon een grafiek lezen. Op de vraag wat mij hierover opviel in de grafiek zei ik:”Hij is een generaal met de ziel van een dichter.””Heel goed” zei mijn leraar.Tweede Wereldoorlog Generaal George S. Patton voelde zich bijna vanaf zijn geboorte een vechter en een leider van mannen. Als kleine jongen marcheerde hij met zijn speelgoedzwaard aan die hij had versierd: Lt. Gen. GS Patton. Hij geloofde dat hij met zijn opleiding was begonnen voor deze grote bestemming op de vlakten van het oude Troje en ging verder met Caesars Tiende Romaanse Legioen en daarna door naar de recente geschiedenis. Hij was ook een dichter. In 1944 schreef hij:

Als door een glas en donker.
De eeuwenlange strijd die ik zie
Waar ik in vele gedaanten vocht.
Veel namen – maar altijd ik.
En ik zie niet in mijn blindheid.
Wat de objecten waren heb ik gemaakt.
Maar zoals God regeert over onze onenigheden.
Het was door Zijn wil dat ik vocht.
Dus voor altijd in de toekomst.
Zal ik vechten vanaf vroeger.
Stervend om als vechter te worden geboren.
Maar om opnieuw te sterven.

Zijn maan is in autoritaire Steenbok, de krachtige Pluto zit in zijn karmische Twaalfde huis.

Als commandant werd hij gevreesd en gerespecteerd. Bijna voor de krijgsraad om zijn wreedheid jegens zijn mannen, maar ze zouden alles voor hem doen. Hij heeft ‘agressief’ karma via zijn Pluto en Mars aspect dat het gebruik, misbruik en misbruik van macht in al zijn manifestaties heeft gezien.Hij heeft in het verleden vele malen gezag gehad. Zijn zon staat in de meesterlijke Schorpioen, mede geregeerd door de krijgerplaneet Mars en door Pluto Lord of Fate. Zijn Noordknoop staat in Maagd en daarom was hij hier om de mensheid van dienst te zijn.

Zijn Zuidknoop in Vissen gaf hem de psychische vermogens om zich bewust te zijn van zijn vorige levens. Het kan ook gedeeltelijk zijn poëtische ziel verklaren.Wat me opviel was zijn twaalfde huis Neptunus, dat de neiging heeft menselijk lijden te ontwijken als totale mogelijkheid. De vorige levens waar hij niet zo heel lang over zou doen, zou ongetwijfeld veel artistieker en spiritueler van aard zijn geweest en hij is misschien ontsnapt van de wereld naar een religieuze orde. Hij heeft het dilemma, uit het verleden, dat hij de zijnen had gegeven, zal overgaan naar God (Saturnus-Mars en Neptunus-Mars) en het nodig hebben om het terug te nemen. Zeker die regels in zijn gedicht: “Maar zoals God heerst over onze onenigheden, was het door Zijn wil ik gevochten “neem weinig verantwoordelijkheid voor de resultaten van zijn acties en is typerend voor beide Neptunus en Vissen evenals een gelofte van gehoorzaamheid aan God hebben afgelegd in een vorig leven dat nog steeds is wordt geleefd in het huidige leven. Dus, astrologie kan ons veel nuttige aanwijzingen geven voor ons vorige leven en voor wat we hebben overgedragen naar het heden. Om de details van ons leven te vinden, hebben we spontane terugroepactie nodig,verre herinnering, of regressie. Ik combineer astrologie en verre herinnering in de karmische metingen te doen en de meest voorkomende reactie die ik van klanten heb is: “Ja, dat klinkt juist. Het raakt iets diep in mij en verlicht mijn verleden en mijn huidige doel. “Persoonlijk denk ik niet dat we om meer kunnen vragen.

Judy Hall

 

Symbolische betekenissen van de tekens

1. Jij, Ram, werd het eerst geboren en je krijgt de mogelijkheid om te leiden.

Je zult de eerste zijn die een idee voortbrengt en naar de menselijke geest brengt. Maar je hoeft het niet zelf te doen, je leven is actie en je juiste doel is om iets te vinden dat je ideeën beter kan vertalen dan jij.

2. Jij, Stier, hebt de kracht om een ​​boom uit zaden te laten groeien. Je werk is geweldig en vereist geduld.

Je keert niet terug van je bestemming, anders zullen de zaden in de wind worden verspreid. Je zult nooit je wil verliezen, je zult niet van gedachten veranderen te midden van de weg, en je zult niet afhankelijk zijn van anderen. Ik geef je kracht, gebruik het verstandig!

3. Jij, Tweeling laat geen enkele vraag onbeantwoord en je kunt iedereen laten zien wat een persoon van binnen ziet en voelt.

Je zult nooit weten hoe je het doet, maar op zoek naar de diepe betekenis van het leven zul je mijn gave ontdekken: kennis.

4. Jij, Kreeft, kunt mensen leren wat emotie is. Je zult gevuld worden met gelach of tranen; en dit alles zal bij mensen de compassie, dankbaarheid en vreugde van de ziel wekken.

Hiervoor krijg je een gezin dat je kunt vermenigvuldigen.

5. Jij, Leeuw, moet de wereld laten zien wat succes is. Maar wees niet trots, want dit is mijn werk en de Schepper is uniek.

Als je het vergeet, zullen mensen je verachten. Daarom heb je de adel nodig die ik je schenk.

6. Aan u, strikte Maagd, wordt het gegeven om alles te structureren wat de mens heeft gemaakt.

Je zult je werk doen en ik kan perfectie bereiken met de hulp van jou. Hiervoor ontvang je de zuiverheid van het denken.

7. U, Weegschaal, heeft een missie om mensen te helpen zich bewust te zijn van hun verantwoordelijkheden tegenover anderen.

Op deze manier leer je ze leven met een gevoel van broederschap en leer je de vaardigheden om de gevolgen van je acties te begrijpen. Voor je eindeloze verlangen om orde en vrede bij anderen te herstellen, geef ik je liefde.

8. Jij, Schorpioen, hebt een heel moeilijke taak. Je krijgt de vaardigheid om door te dringen in de geest van mensen, maar je kunt er niet over praten.

Je zult vaak bitterheid ervaren over de onvolkomenheden van anderen. Dit zal je dichter bij Mij brengen en je zult nooit vergeten wat ik voel als ik naar je kijk. Je zult vechten met je instinct, maar in ruil daarvoor ontvang je het hoogste geschenk om te beoordelen.

9. Jij, Boogschutter, kan mensen aan het lachen maken. Je humor geeft ze hoop.

Je zult vele beproevingen doorstaan ​​en je zult de gave van oneindige overvloed ontvangen, die je overal zult verspreiden, nml licht uitzenden.

10. Steenbok. Je missie is niet eenvoudig, omdat je alle arbeid van mensen op je schouders zult dragen.

Maar vanwege uw last leg ik de volledige verantwoordelijkheid van een persoon op u en geef ik u een beloning voor uw werk.

11. Jij, Waterman, bent de ziener van de mensheid, jouw visie opent alle grote kansen.

Maar je zult alle pijn van eenzaamheid ervaren, omdat je door dit visioen niet op aarde kunt leven. Maar dan zul je de gave van vrijheid en inspiratie ontvangen, en je zult de mensheid dienen en hiervoor erkenning ontvangen.

12. Jij, Vissen, de moeilijkste missie van allemaal. Ik vraag je om al het lijden van een man op je schouders te dragen.

Jouw tranen moeten Mijn tranen zijn. Deze pijn is de vrucht van een misverstand van Mijn Ode, maar je bestaat om compassie te brengen aan een persoon. Daarom bied ik je het meest waardevolle geschenk aan: jij zult de enige persoon zijn die mij zal begrijpen.

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten