24 april 2021

 

6-Jarig meisje belt 112 terwijl haar moeder ernstig wordt mishandeld door haar stiefvader.

Schokkend!!!

6-Jarig meisje belt 112 terwijl haar moeder ernstig wordt mishandeld door haar stiefvader.

Dit verhaal gaat over een 6-jarig meisje die eigenlijk al te veel heeft meegemaakt voor haar leeftijd. Het is het verhaal van Lisa, een meisje dat zowel slachtoffer als heldin is. Wat er is gebeurd zal je doen shockeren. Ze is slachtoffer geweest van lichamelijk en geestelijk geweld..

In het volgende fragment hoor je Lisa schreeuwen, het enige wat ze wilt is dat haar stiefvader haar moeder met rust laat. Het hele gezin kampt al langere tijd met problemen, zowel Lisa als haar moeder zijn slachtoffer geweest van huiselijk geweld. Het moet verschrikkelijk zijn geweest voor dit meisje.. Al op zo’n jonge leeftijd.

meisje-belt-112
Er is ook een positieve kant aan dit verhaal. Op een avond loopt de situatie volledig uit de hand. Lisa besluit 112 te bellen, door de enorme kalmte en rust waarin dit meisje blijft, groeit ze uit tot een ware heldin. De stiefvader word opgepakt, en de rust in de familie is eindelijk weer teruggekeerd. We waarschuwen je voor het volgende fragment, het kan als shockerend worden ervaren. Wij vinden dat dit soort berichten met de wereld gedeeld moeten worden, om mensen bewust te maken over de gevaren van huiselijk geweld, voor alle slachtoffers! Samen kunnen we het verschil maken, vergeet dit bericht dus niet te DELEN!
Best heftig om te horen vind je niet? Zeker met de gedachte dat dit maar een enkel voorbeeld is van huiselijk geweld. Wij vragen iedereen om zo bewust mogelijk te zijn, wees alert en let goed op! Het kan zomaar zijn dat dit soort dingen dicht om je heen gebeuren. Dat kunnen we met z’n alle voorkomen.

Lees ook:   Wat als de grote lock down een fout was...?

https://trendnieuws.nl/meisje-belt-112/

Ik huil…. vreselijk dit… zo intens triest!
🙁
OMG 🙁
Ga weg bij zo’n loser voor het te laat is!
En probeer met kinderen, dan afstand te houden en wijs te handelen!
Ook al kost dit enorm veel geduld en opoffering… En met wijsheid en geduld bedoel ik omgang met je ex!
Kijk altijd uit met dit soort slappe kerels… zijn niet te vertrouwen nml.

Gerelateerde berichten