web analytics
...

Voormalig Apollo-Astronaut Beweerde Dat Oude Buitenaardse Astronauten Mensen Hebben Gemaakt, Bewijs In Soemerische Teksten

Al tientallen jaren zijn veel auteurs en onderzoekers geïnspireerd door het idee dat de mensheid is gemaakt door Ancient Aliens. En hoewel de reguliere wetenschap gelooft dat dit gewoon belachelijk is, zijn er over de hele wereld talloze bewijzen gevonden die de oude buitenaardse theorie ondersteunen. Misschien wel het belangrijkste verband tussen de opkomst van de beschaving en buitenaardse wezens is te vinden in de geschiedenis, geschreven in oude manuscripten en kleitabletten die duizenden jaren bewaard zijn gebleven.

 

De oude Sumerische koningslijst bijvoorbeeld , die koningen beschrijft, die in totaal 241.200 jaar sinds het oorspronkelijke koningschap over de aarde regeerden, waren “uit de hemel neergedaald”. Het kleitablet van deze unieke tekst is 4000 jaar oud en werd aan het begin van de 20e eeuw gevonden door de Duits-Amerikaanse geleerde Hermann Hilprecht. Hilprecht vond minstens 18 van dergelijke spijkerschrifttabletten (ca. 2017-1794 BCE). Ze waren niet identiek, maar deelden de informatie waarvan wordt aangenomen dat deze afkomstig is uit één enkele bron uit de Soemerische geschiedenis. Er zijn meer dan een dozijn exemplaren van de Sumerische koningslijst gevonden in Babylon, Susa en Assyrië, en de Koninklijke Bibliotheek van Nineve uit de 7e eeuw voor Christus.

Sumerische koningslijst.

74e9ec9e71b3bf6c52020ce3b7ee5596 via Angel-Wings
De oude Sumerische koningslijst.
Helaas weigerden reguliere geleerden te geloven dat alles wat op de Sumerische koningslijst staat echt is, en zeiden dat de lijst een mengeling is van prehistorische en mythologische verslagen die spreken over goden die over het land regeerden en die een ongeloofwaardig lange heerschappij genoten.

Lees ook:

Anunnaki-boodschap: een ongelooflijke tekst die voor het eerst werd onthuld in 1958 vóór het werk van Zecharia Sitchin
200.000 jaar oude oude stad gevonden in Afrika: zijn het Anunnaki-structuren vóór de overstroming?
Metal Library Of Ecuador: Tijdcapsule van oude astronauten met gedetailleerde instructies voor de mensheid?
Als we naar andere oude culturen kijken, zoals het Meso-Amerikaans, zullen we ontdekken hoe het heilige boek van de oude Maya’s, de Popol Vuh, de wezens beschrijft die de mensheid hebben geschapen.

Volgens Living Maya Time, “De Popol Vuh, wat ‘Boek van de Gemeenschap’ betekent, vertelt het scheppingsverslag van de Maya’s, de verhalen van de Heldentweeling en de genealogieën en landrechten van de K’iche’. In dit verhaal wilden de Scheppers, Heart of Sky en zes andere goden, waaronder de Gevederde Slang, mensen met harten en geesten creëren die “de dag konden houden”. Maar hun eerste pogingen mislukten. Toen deze goden eindelijk mensen creëerden uit gele en witte maïs die konden praten, waren ze tevreden. In een andere epische cyclus van het verhaal roepen de Death Lords of the Underworld de Hero Twins op om een ​​gedenkwaardig balspel te spelen waarin de Twins hun tegenstanders verslaan. De tweeling rees op naar de hemel en werd de zon en de maan. Door hun acties hebben de Hero Twins de weg vrijgemaakt voor het planten van maïs, voor mensen om op aarde te leven,

Lees ook:   Gouden bloed oftewel RHNull...

De Popol Vuh

367306af393ab49a9abf8cd3d7e68fe3 via Angel-Wings
En hoewel deze bovengenoemde oude teksten buitengewoon zijn, zijn dat misschien nog wel meer de talloze artefacten die over de hele wereld zijn gevonden en die wezens afbeelden die griezelig veel lijken op moderne astronauten.

En terwijl hij sprak over astronauten, had Al Worden, een voormalig astronaut en lid van de Apollo 15-missie, iets fascinerends te zeggen over buitenaards leven, tijdens een interview met Good Morning Britain.

Al Worden was een Amerikaanse astronaut en ingenieur die in 1971 de Command Module Pilot was voor de Apollo 15-maanmissie. Hij is een van de slechts 24 mensen die naar de maan zijn gevlogen. De voormalige astronaut werd ook vermeld in het Guinness Book of World Records als de “meest geïsoleerde mens” tijdens zijn tijd alleen in de Command Module Endeavour. Hij geloofde dat mensen de afstammelingen zijn van oude buitenaardse wezens.

In 2017 gaf hij in een Britse tv-show “Good Morning Britain” een schokkend antwoord toen een presentator vroeg waarom hij veel geld moest uitgeven aan ruimtemissies als er veel problemen op aarde zijn. Er werd hem gevraagd of hij geloofde dat buitenaardse wezens echt waren. Het antwoord verraste waarschijnlijk iedereen die naar het interview keek.

Het voormalige Apollo 15-lid zei dat niet alleen buitenaardse wezens echt waren, maar dat ze in de verte naar de aarde waren gekomen en onze beschaving hadden geschapen, en als we naar bewijs wilden zoeken, hoefden we alleen maar naar oude Sumerische literatuur te kijken.

“Wij zijn de aliens, maar we denken gewoon dat ze iemand anders zijn. Maar wij zijn degenen die ergens anders vandaan kwamen, omdat iemand anders moest overleven, en ze stapten in kleine ruimtevaartuigen, toen kwamen ze hier en landden, en ze begonnen de beschaving hier. En als je me niet gelooft, ga boeken halen over oude Sumeriërs en kijk wat ze te zeggen hadden. Ze zullen het je van tevoren vertellen,’ voegde Worden eraan toe. Hij stierf op 18 maart 2020.

Volgens zijn woorden was hij de vaste aanhanger van de oude Sumerische geschriften. Ze onthullen dat mensen en goden vroeger samenleefden, terwijl mensen dienaren van goden waren en elke Sumerische stad werd bewaakt door zijn eigen god. De vroegste vermelding van een Sumerische scheppingsmythe is te vinden op een tablet die in 1893 is opgegraven in Nippur, een oude Sumerische stad in Mesopotamië. ( Klik hier voor het volledige artikel )

Lees ook:   De Anunnaki/Elohim van Nibiru kwam om mensen op aarde te creëren

Volgens de spijkerschrifttabletten werd de aarde in het begin geregeerd door mensachtige goden. Toen ze op aarde aankwamen, maakten ze het bewoonbaar door de grond te zwoegen en de mineralen te delven. Bovendien vermeldde de tekst de opstand tussen de goden en hun arbeiders.

“Toen de goden als mensen
het werk droegen en de tol leden, was het
zwoegen van de goden groot,
het werk zwaar, de ellende was.”

Er wordt gezegd dat de mensen de Anunnaki (een groep godheden van de oude Sumeriërs, Akkadiërs, Assyriërs en Babyloniërs) de Igigi (soms ook gespeld als “Igigu”), de jonge generatie van oude astronautengoden als hun dienaren gebruikten om goud te delven op aarde, maar later werden ze vervangen door mensen toen ze in opstand kwamen tegen de Annunaki. Voor de oude Mesopotamiërs is de hemel verdeeld in drie koepels. De laagste koepel van de hemel was het huis van de sterren, en de middelste koepel was het huis van de Igigi, de jongere goden. De hoogste en buitenste koepel van de hemel werd gepersonifieerd als An, de god van de hemel.

Dr. Ellis Silver , een auteur van het boek “Mensen komen niet van de aarde: een wetenschappelijke evaluatie van het bewijs”, ondersteunt de verklaring van Al Worden en is er sterk van overtuigd dat het leven op aarde duizenden jaren geleden door buitenaardse wezens werd veroorzaakt.

Volgens hem had de mens het sterkste ras in het universum moeten worden, maar het sterfelijke lichaam gedijde niet in de omgeving van de aarde, het kan gemakkelijk worden beschadigd door zonlicht, natuurrampen en ziekten. Hij zei: “De mensheid is vermoedelijk de meest ontwikkelde soort op aarde, maar is verrassend ongeschikt en slecht toegerust voor het milieu op aarde: aangetast door zonlicht, een sterke afkeer van natuurlijk voorkomend voedsel, belachelijk hoge aantallen chronische ziekten en meer. ”

Dr. Ellis concludeerde dat de mensheid niet uit die specifieke levensvorm kwam, maar ergens anders is geëvolueerd en tussen 60.000 en 200.000 jaar geleden naar de aarde is getransporteerd (als volledig geëvolueerde Homo sapiens).

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button