web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wat doet Klausje Schwabber op Antartica?

Afbeelding

Reacties o.a

-Als het maar niet met de troonrede van 2020 te maken heeft; “Het is duidelijk dat de wereld zich moet voorbereiden op de mogelijkheid van een volgende pandemie of een andere EXTERNE SCHOK” Heb me altijd afgevraagd wat Willem Alex hiermee bedoelde.

-het geeft aan dat we al heel onze geschiedenis in de zeik worden genomen, Antarctica, bermuda driehoek, Gotthard tunnel (CERN) etc etc ,zijn allemaal dubieuze gebieden in het bezit van de kwade macht

-Waarom heeft google in google earth zoveel beelden van het westen van Antarctica gemanipuleerd?

-Op Antarctica staat een stargate, Die verbonden is met een netwerk van Pentagons over de hele wereld. De Pentagon in Washington staat er ook mee in verbinding.

-‘Sommigen geloven dat dit een geheime nucleaire bunker is voor de rijken en de wereldelite in geval van oorlog. Anderen geloven dat we een oude landingsplaats hebben, waar aliens vroeger naartoe gingen’..

https://nl.great-spacing.com/publication/64623/

-Hun vliegtuigen laten het ijs smelten, zodat ze de boeren de schuld kunnen geven.

Afbeelding

 

Lees ook:   Nog even over het vermoorden van oudere mensen!!!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button