web analytics
11:11 Dubbele getallen

Gates, Fauci en Daszak beschuldigd van genocide in rechtszaak

In een verbluffende juridische aanvraag van 46 pagina’s bij het Internationaal Strafhof op 6 december, beschuldigden een onverschrokken advocaat en zeven verzoekers Anthony Fauci, Peter Daszak, Melinda Gates, William Gates III en twaalf anderen van talrijke schendingen van de Code van Neurenberg. Deze omvatten verschillende misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden zoals gedefinieerd in de statuten van Rome, de artikelen 6, 7, 8, 15, 21 en 53.

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international- strafrechtelijke-klacht/

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/comment-page-1/

https://leohohmann.com/2021/12/17/whistleblower-activists-file-complaint-with-international-criminal-court-alleging-big-pharma-gates-fauci-uk-officials-committed-crimes-against- mensheid/#more-8418

Naast de vier kingpins werden er nog twaalf genoemd, waaronder de CEO’s van de leidende vaccinbedrijven en de gezondheidsleiders die verantwoordelijk zijn voor het Verenigd Koninkrijk.

 • Albert Bourla, CEO van Pfizer
 • Stephane Bancel, CEO van Moderna
 • Pascal Soriot, CEO van Astra Zeneca
 • Alex Gorsky, CEO van Johnson en Johnson
 • Tedros Adhanhom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
 • Boris Johnson, Britse premier
 • Christopher Whitty, hoofd medisch adviseur VK
 • Matthew Hancock, voormalig minister van Volksgezondheid en Sociale Zorg van het VK
 • Sajid Javid, de huidige Britse minister van Volksgezondheid en Sociale Zorg
 • June Raine, UK Chief Executive of Medicines and Healthcare products
 • Dr. Ravid Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation
 • Klaus Schwab, voorzitter van het World Economic Forum

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Ravid Shah, die sinds 2001 voor de Gates Foundation werkt, werd in 2007 benoemd tot World Economic Forum “Young Global Leader”. Hij zit nu de Rockefeller Foundation voor, een groep die ID2020 financiert samen met de Gates Foundation.

https://norberthaering.de/en/power-control/id2020-immunization-passes/

https://youtu.be/r32OutVAPiw

Klaus Schwab, een buitengewoon intelligente, misschien duivelse Duitser met dubbele doctoraatstitels in economie en techniek, is de oprichter van het World Economic Forum, een club voor het rijkste percentiel van de zakelijke en politieke elite ter wereld. Hij is een machtsmakelaar die vele presidenten, premiers en tech-CEO’s heeft verzorgd die hem nu met eerbied en onwankelbare loyaliteit bekijken.

Schwab, een econoom en technocraat, is bevriend geraakt met vele landen, met name Xi Jinping in China, die een belangrijke toespraak hield in Davos. Hij prees zijn visie op een Nieuwe Wereldorde. Op 25 januari 2021 zwoer Klaus Schwab zijn steun aan Xi Jinping met deze woorden: “Mr. President (Xi Jinping) Ik geloof dat dit de beste tijd is om ons beleid bij te stellen en samen te werken aan een vreedzame en welvarende wereld. We verwelkomen nu allemaal Zijne Excellentie Xi Jinping, President van de Volksrepubliek China.” Zie merkteken 2:26.

https://youtu.be/fp0HXMlStBA

 

 

Velen beschouwen Schwab als het brein achter de huidige beweging naar cryptocurrency, universele identificatie en een één-wereld (fascistische) regering die gezamenlijk, op totalitaire wijze, met China wordt geleid.

https://conservapedia.com/Klaus_Schwab

Advocaat Hannah Rose en zeven verzoekers hebben namens de slachtoffers, de hele bevolking van het Verenigd Koninkrijk, de procedure in Neurenberg ingesteld. Ze diende de juridische procedure in bij het Internationaal Strafhof in Den Haag. Den Haag staat bekend om zijn lange geschiedenis in het helpen van slachtoffers bij het zoeken naar verhaal voor oorlogsmisdaden en het definiëren van passende ethische richtlijnen voor gedrag tijdens oorlog.

Na de wreedheden van de nazi’s die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn begaan, werden de processen voor oorlogsmisdaden gehouden in Neurenberg, Duitsland. Op basis hiervan is een reeks principes ontwikkeld, die uiteindelijk hebben geleid tot de ontwikkeling van de Code van Neurenberg.

Deze principes betekenden in wezen dat niemand, hoe rijk of machtig ook, zelfs een staatshoofd, niet boven de wet stond. Het feit dat de wet van hun thuisland hun actie zou toestaan, zou de persoon niet ontheffen van gerechtigheid volgens het internationaal recht.

Met name de medische experimenten die door de nazi-artsen werden uitgevoerd, leidden tot strikte regels en ethische principes met betrekking tot toekomstige wetenschappelijke proeven bij mensen, inclusief de doctrine van noodzakelijke geïnformeerde toestemming en vrijheid van dwang of bedreiging bij het onderwerpen aan experimentele medicijnen.

Zoals we allemaal weten, is er een wettelijke en ethische vereiste dat de patiënt, voordat hij een chirurgische ingreep krijgt, op de hoogte wordt gesteld van eventuele significante risico’s, waaronder infectie, bloeding, zenuwbeschadiging of zelfs overlijden. De patiënt ondertekent meestal het toestemmingsformulier na deze uitleg. En zoals we allemaal weten, worden we, telkens wanneer we voorgeschreven medicijnen ontvangen, op de hoogte gebracht van de mogelijke risico’s op een bijsluiter en meestal een gesprek met de apotheker.

De vaccins zouden niet anders moeten zijn, maar dat zijn ze wel. Een persoon die op het punt staat de prik te krijgen, wordt zelden verteld dat er risico’s zijn op bloedstolsels, bloedingen, cerebrale trombose, myocarditis en overlijden, maar die risico’s bestaan. Zie mark 12:58 tot 17:40.

https://rumble.com/vg6dcd-peter-mccullough-interview.html

https://ukfreedomproject.org/resources/open-letter-to-dr-june-raine-chief-executive-mhra/

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/beyond-ivermectin-censoring-medical-journals/article_b1089af2-4279-11ec-b491-5bcaf600d33c.html

https://www.totalhealth.co.uk/blog/are-people-getting-full-facts-covid-vaccine-risks

Advocaat Hannah Rose merkt in punt 40 van haar brief op dat de ethische normen van de Code van Neurenberg neerkomen op een verplichting voor artsen en farmaceutische fabrikanten om zich aan de principes ervan te houden. Dienovereenkomstig zou elke arts of wetenschappelijk onderzoeker die een van de tien principes van de Neurenbergse Code zou hebben geschonden, strafrechtelijk aansprakelijk worden gesteld.

https://docdro.id/WUjv6iw

Ze merkt op in punt 42: “Het eerste principe van de Code van Neurenberg is de bereidheid en geïnformeerde toestemming van de persoon om een ​​behandeling te ondergaan en deel te nemen aan een experiment. De persoon wordt verondersteld de keuzevrijheid te activeren zonder tussenkomst, hetzij door middel van geweld, bedrog, fraude, bedreiging, uitlokking of enige andere vorm van binding of dwang.”

https://docdro.id/WUjv6iw

In punt 43 betoogt ze: “Toen de hoofden van het ministerie van Volksgezondheid en de minister-president het vaccin in het Verenigd Koninkrijk presenteerden en begonnen met de vaccinatie van inwoners van het Verenigd Koninkrijk, werd de gevaccineerde niet geïnformeerd dat ze in de praktijk deelnemen aan een medisch experiment en dat hun toestemming vereist is volgens de Neurenbergse Code. Dit is in feite een genetisch medisch experiment op mensen, uitgevoerd zonder geïnformeerde toestemming onder een ernstige en flagrante overtreding van de Code van Neurenberg.”

Bovendien betoogt Rose onder punt 44 dat er een verplichting bestaat om alternatieve behandelingen te bespreken, met inbegrip van de risico’s en voordelen van dergelijke alternatieven. Ze merkt op dat deze nooit werden besproken, ondanks het feit dat alternatieve behandelingen bewezen veilig en effectief zijn “met een slagingspercentage tot 100%”.

https://docdro.id/WUjv6iw

https://www.zerohedge.com/covid-19/indias-ivermectin-blackout-secret-revealed

Een belangrijk principe van de Code van Neurenberg vereist dat een wetenschapper bereid moet zijn om het experiment in elk stadium te beëindigen, als hij waarschijnlijke redenen heeft om te geloven, in de uitoefening van de goede trouw, superieure vaardigheid en zorgvuldige oordeel dat van hem wordt verlangd dat een voortzetting van het experiment zal waarschijnlijk leiden tot letsel, invaliditeit of overlijden van de proefpersoon.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

In punt 46 stelt ze: “Het is bekend dat de mRNA-‘vaccinatie’-behandelingen de dood van velen hebben veroorzaakt, evenals verwondingen en ernstige schade (inclusief invaliditeit en verlamming) nadat het ‘vaccin’ was toegediend. Desondanks heeft de regering geen opdracht gegeven tot het instellen van een onderzoek naar de zaak. Het is ook twijfelachtig dat, gezien het experimentele karakter van deze vaccinaties, er geen volledige rapporten beschikbaar zijn van de aantallen doden of gewonden, zoals te verwachten is in een dergelijk medisch proces ten behoeve van het publiek dat aan het experiment deelneemt.”

https://docdro.id/WUjv6iw

De lezer wordt eraan herinnerd dat nazi-artsen experimenten uitvoerden op mensen in concentratiekampen zonder geïnformeerde toestemming, wat leidde tot gruwelijk lijden en de dood.

Lees ook:   Betutteling

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/nazi-medical-experiments

https://www.pbs.org/wgbh/nova/holocaust/experiside.html

Om de relevantie van Neurenberg voor de gruwelijke sterfgevallen die we nu zien in verband met het experimentele mRNA-vaccinatieprogramma dramatisch te onderstrepen, heeft Rose in punt 34a een verklaring opgenomen van een groep overlevenden van de Holocaust, degenen die zowel de nazi-experimenten uit de eerste hand hebben meegemaakt. en vandaag het vaccinexperiment. Dit is een fragment uit hun unieke perspectief:

Wij, de overlevenden van de wreedheden die tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de mensheid zijn begaan, voelen ons verplicht ons geweten te volgen… Een andere holocaust van grotere omvang voltrekt zich voor onze ogen. We roepen jullie op om dit goddeloze medische experiment op de mensheid onmiddellijk te stoppen. Het is een medisch experiment waarop de code van Neurenberg moet worden toegepast.

https://docdro.id/WUjv6iw

Holocaustoverlevende Vera Sharav legde een verklaring af in de punten 34b en 34c:

De grimmige les van de Holocaust is dat wanneer artsen hun krachten bundelen met de overheid en afwijken van hun persoonlijke, professionele, klinische toewijding om het individu geen kwaad te doen, de geneeskunde dan kan worden vervormd van een genezend, humanitair beroep tot een moorddadig apparaat… de Holocaust, afgezien van alle andere massale genociden, is de centrale rol die wordt gespeeld door het medische establishment, het hele medische establishment. Elke stap van het moorddadige proces werd onderschreven door de academische, professionele medische instelling.

https://docdro.id/WUjv6iw

Als direct gevolg van de ervaringen in Neurenberg tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben de Verenigde Naties de Commissie voor Internationaal Recht gevraagd om de Neurenberg-principes te ontwikkelen, de belangrijkste normen om de wreedheden van de nazi-artsen te vermijden. Helaas, zoals Hannah Rose opmerkte, werden veel van deze tien principes van de Code van Neurenberg systematisch geschonden door het Verenigd Koninkrijk en vele andere landen tijdens de COVID-19-pandemie.

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-nuremberg-code#permissible-medical-experiments-1

Daarnaast is er een permanent internationaal strafhof opgericht voor onderzoek en handhaving, bekend als het Internationaal Strafhof. Het ICC begon in 2002 met voltijdse operaties en heeft momenteel 123 lidstaten die uitdrukkelijk hebben ingestemd zich te houden aan de statuten van Rome.

Het Verenigd Koninkrijk is lid, de Verenigde Staten niet. Volgens artikel 12, lid 3, van het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof kan zelfs een staat die GEEN lid is, rechtsmacht uitoefenen “door een bij de griffier ingediende verklaring”, wat betekent dat elk land onderworpen kan zijn aan het ICC, afhankelijk van de omstandigheden, lidstaat of niet. Houd in gedachten dat nazi-Duitsland niet had ingestemd met jurisdictie.

Het ICC beschouwt zichzelf als een ‘court of last resort’, wat inhoudt dat claims waar mogelijk moeten worden beslist in het land van herkomst van de dader. Het kernprincipe van straffeloosheid drijft echter het ICC, de overtuiging dat niemand die oorlogsmisdaden begaat, vrij mag zijn van strafrechtelijke verantwoordelijkheid. Daarom opereert het ICC als een onpartijdige en almachtige arbiter van de mensenrechten in de wereld en zal het agressief ingrijpen wanneer het flagrante Neurenberg-achtige wreedheden zonder gevolgen ziet.

Dat is precies wat Hannah Rose heeft geïdentificeerd in haar juridische briefing in punt 2,

“We hebben geprobeerd deze zaak via de Engelse politie en het Engelse gerechtssysteem aan de orde te stellen, zonder succes, we zijn er zelfs niet in geslaagd de zaak na verschillende pogingen geregistreerd te krijgen bij de politie of bij de rechtbank … Dit is zo’n geval en daarom we richten ons rechtstreeks tot het ICC.”

Advocaat Rose vertrouwde gedeeltelijk op de expertise van Dr. Michael Yeadon, een op onderzoek gebaseerde PhD in respiratoire farmacologie en voormalig Vice President en Chief Scientist bij Pfizer.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

In het achtergrondgedeelte van de brief schrijft ze in punt 5:

“De Covid-19 ‘vaccins’ voldoen niet aan de eis om als vaccin te worden aangemerkt en zijn in feite gentherapie (bijlage 8) … Dr. Mike Yeadon, een medeaanvrager van dit verzoek, beweert dat beweringen dat de Covid-19-injecties een ‘vaccin’ worden genoemd, openbare manipulatie en een verkeerde voorstelling van zaken zijn van klinische behandeling.

“Het is geen vaccinatie. Het verbiedt geen infectie. Het is geen verboden transmissieapparaat. Het is een middel waarmee je lichaam wordt opgeroepen om het gif aan te maken dat je lichaam dan op de een of andere manier zou wennen om ermee om te gaan, maar in tegenstelling tot een vaccin, dat de immuunrespons moet opwekken, is dit om de aanmaak van het toxine op gang te brengen.’

“MRNA gebruikt de machinerie van de cel om eiwitten te synthetiseren die lijken op het SPIKE-eiwit van het virus, en dat is wat het gebruikt om cellen binnen te dringen via de ACE2-receptor. Deze eiwitten worden vervolgens geïdentificeerd door het immuunsysteem, dat er antilichamen tegen aanmaakt. De echte zorg is dat deze eiwitten zich in het lichaam kunnen ophopen, vooral in gebieden met een hoge concentratie van ACE2-receptoren, zoals de geslachtsklieren. Als het immuunsysteem vervolgens de plaats aanvalt waar ze zich ophopen, dan heb je mogelijk te maken met een auto-immuunziekte.”

https://docdro.id/WUjv6iw

Dr. Yeadon vermeldt in een interview dat onze regeringen de hele dreiging van COVID-19 schromelijk hebben overdreven. Hij merkt op dat COVID-19 een iets groter risico inhoudt dan griep als je ouder bent dan 70 jaar, maar een veel lager risico dan de seizoensgriep als je jonger bent. Zie markering 31:00.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Dus het is gewoon absurd dat je blij of bereid zou zijn om je economie en het maatschappelijk middenveld kapot te maken voor iets dat voor bijna iedereen die werkt een lager risico betekent dan griep – maar dat is waar,” zei Yeadon in het interview.

“Aangezien dit virus in het slechtste geval een iets groter risico inhoudt voor ouderen en zieken dan griep, en een kleiner risico dan voor bijna iedereen die jonger en fitter is, was het NOOIT NODIG dat we iets hadden gedaan.

“We hoefden niets te doen, lockdowns, maskers, massale testen, vaccins – er zijn meerdere therapeutische medicijnen die minstens zo effectief zijn als vaccins… de wereld, is ook in staat om de symptomen in elk stadium van de ziekte, inclusief dodelijkheid, met ongeveer 90% te verminderen.

https://www.amazon.com/Ivermectin-Freedom-Justus-R-Hope-ebook/dp/B09M95F8NF

https://www.amazon.com/Ivermectin-World-Justus-R-Hope/dp/1737415909

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/08/SUMMARY-OF-THE-EVIDENCE-BASE.pdf

“Dus je hebt geen vaccins nodig en je hebt helemaal geen van de maatregelen nodig die zijn ingevoerd”, concludeerde Yeadon. Zie mark 31:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Voor elke lezer die nog steeds de illusie heeft dat deze mRNA-covid-vaccins hebben geholpen, lees dan het volgende artikel waarin de landen zonder vaccinatie worden vergeleken met die met deze. De meest gevaccineerde landen hebben sterfgevallen per miljoen tot 100 x meer dan de minste. Vraag je altijd af wat de overheid je vertelt.

https://www.thedesertreview.com/opinion/columnists/vaccines-work—for-smallpox-and-measles/article_978543f2-56c2-11ec-af20-5ff179ad7b93.html

Yeadon legt verder uit dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken over varianten. Hij legt uit dat ons immuunsysteem gemakkelijk ALLE mutaties van SARS-CoV-2 aankan en legt uit dat 18 jaar na de eerste SARS die mensen nog steeds worden beschermd door hun immuniteit – en deze immuniteit strekt zich zelfs uit tot immuniteit tegen SARS-CoV -2, een virus dat voor 80% gelijk is aan maar 20% anders is dan de originele SARS.

Het belangrijkste punt van Yeadon is dat als overlevenden van SARS zo’n 18 jaar later immuniteit hebben tegen het nieuwe virus, dat 20% anders is, waarom zouden we dan geloven dat een huidige virale mutant die slechts 0,3% anders is, een bedreiging zou zijn? Zie merkteken 35:40.

Lees ook:   Vermogens zorgverzekeraars sterk gestegen

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Dus als je regeringswetenschappers zeggen dat een variant die 0,3% verschilt van SARS zich zou kunnen voordoen als een nieuw virus en een bedreiging voor je gezondheid kan vormen, dan zou je moeten weten, en ik zeg je, ZE LIGGEN. Als ze liegen en dat zijn ze, waarom maakt de farmaceutische industrie dan aanvullende vaccins? Ze maken ze, ‘zei Yeadon. Zie mark 35:55

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

‘Je zou op dit moment doodsbang moeten zijn. Dat ben ik, want er is absoluut geen rechtvaardiging voor hun vervaardiging. Maar ze worden gemaakt, en ’s werelds regelgevende instanties voor medicijnen hebben gezegd… we zullen ze niet vragen om klinische veiligheidsstudies te doen. Laat me nogmaals zeggen, de varianten zijn niet verschillend genoeg om een ​​bedreiging voor je te vormen, dus je hebt geen aanvullende vaccins nodig…, zei Yeadon.

“De toezichthouders hebben ze doorgestuurd. Ik ben daar erg bang voor – er is geen mogelijke goedaardige interpretatie hiervan. Ik geloof dat ze zullen worden gebruikt om je gezondheid te schaden en je mogelijk te doden. Ernstig. Ik zie geen andere zinnige interpretatie dan een serieuze poging tot massale ontvolking.

Dit zal de tools bieden om het te doen en plausibele ontkenning – omdat ze een ander verhaal zullen creëren over een soort van biologische dreiging, je zult in de rij gaan staan ​​en je aanvullende vaccins krijgen, en een paar maanden of een jaar of zo later, je zullen sterven aan een eigenaardig, onverklaarbaar syndroom, en ze zullen het niet kunnen associëren met de aanvullende vaccins.” Zie merkteken 36:05 tot 37:15.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon volgt dit op met zijn conclusie: “Dit systeem (verplichte vaccinpaspoorten) wordt ingevoerd met behulp van leugens, en het wordt ingevoerd met een bepaald doel, en ik geloof dat dat doel volledige totalitaire controle is, en ik denk dat het doel van dat wordt massale ontvolking.” Zie merkteken 45:40.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

“Sta niet toe dat het een interoperabele wereldwijde database met een vast formaat is, want dat zal het einde betekenen van de menselijke vrijheid, en ik zie geen manier om daarvan te herstellen als het systeem eenmaal operationeel is.” Zie mark 46:30

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Yeadon legde uit dat maar weinig mensen zijn woorden zullen horen en dat deze fraude is gepleegd op de wereldbevolking door censuur, angst en propaganda. Dr. Yeadon, een inzichtelijke man, merkt op dat de daders dit alles uitvoerig hebben gepland en hebben overwogen hoe mensen zouden kunnen reageren. Yeadon merkt op dat als we allemaal reageren zoals verwacht, we zullen verliezen.

“Gezamenlijk moeten we iets onverwachts doen.” Zie markering 48:43.

https://rumble.com/vg4inv-michael-yeadon-full-interview-planet-lockdown.html

Het is echter waarschijnlijk dat ze niet van plan waren dat het Internationaal Strafhof achter hen aan zou komen. Ze waren ook niet van plan Dr. Reiner Fuellmich, een ervaren procesadvocaat met een vergunning in Duitsland en Californië, die het Berlijnse Corona-comité oprichtte, dat aan het hoofd staat van een groep advocaten met een wereldwijde reikwijdte die toegewijd zijn om deze dodelijke samenzwering naar buiten te slepen en aan te klagen. vergeetachtigheid.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich doet in dit interview uitstekend werk door de acties van Klaus Schwab en het World Economic Forum, WEF, ook wel bekend als Davos, bloot te leggen. Het WEF heeft als doel de oprichting van een Nieuwe Wereldorde, waarbij de wereld wordt bestuurd door zelfgekozen technocraten zoals Bill Gates, hijzelf en andere leden van Davos.

In 1971 richtte Schwab op wat in 1987 het WEF zou worden. Het heeft 1.000 leden. Over het algemeen vereist kwalificatie dat een bedrijf meer dan 5 miljard dollar per jaar aan inkomsten heeft. Het thema van WEF en Klaus Schwab was onlangs “The Great Reset”, wat in wezen een nieuwe wereldorde betekent. In de volgende video is te horen hoe Klaus Schwab hierover praat met Henry Kissinger. We horen Dr. Kissinger de toespraak van China’s Xi Jinping en de vorming van een nieuwe internationale orde prijzen. Zie merkteken 2:50 tot 4:00.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Schwab zelf vat de Davos Meeting van 2017 samen met de volgende verklaring: “Wat een geweldige kans om onze week hier af te sluiten met zulke concrete voorstellen en ideeën over hoe we echt een Nieuwe Wereldorde kunnen creëren.” Zie mark 26:40.

https://youtu.be/Apjzjsa8AIg

Professor Andreas Oehler beschrijft treffend de agenda van Schwab en het WEF: “Het World Economic Forum lijkt de drijvende kracht achter en organisator van de wereldwijde bevolkingscontroleoperaties, of het nu gaat om pandemieën, biometrische ID’s, Great Reset of publiek-private partnerschappen in naam van het “algemeen belang” (fascistisch corporatisme).” Zie het volgende artikel, “De vier ruiters van de Apocalyps geïdentificeerd, samen met de Apocalyps zelf.”

https://live2fightanotherday.substack.com/

Professor Oehler van de Universiteit van Bamberg wordt veel gepubliceerd op het gebied van krediet, bankieren, financiën en beleggersbescherming. Hij is van mening dat Klaus Schwab en zijn WEF-leden, waaronder Bill Gates, de COVID-19-pandemie hebben gepland door Event 201 te sponsoren, een simulatie-oefening van een coronaviruspandemie die op 18 oktober 2019 in New York City werd gehouden. WEF is een voorstander geweest van digitale biometrische identiteit systemen om samenlevingen “efficiënter en productiever” (en gemakkelijker te controleren) te maken.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Oehler schreef: “WEF werkt samen met de ID2020-alliantie, gefinancierd door de Gates en Rockefeller-stichtingen, om een ​​programma uit te voeren om ‘digitale ID’s te voorzien van vaccins’. ID2020 ziet met name de vaccinatie van kinderen als ‘een toegangspoort tot digitale identiteit’. In werkelijkheid betekent dit dat alles wat een persoon doet of mag doen (werk, reizen, handel, gezondheidszorg…) gekoppeld wordt aan de digitale ID van de persoon. Dit zal elke privacy verwijderen en volledige controle krijgen over elke activiteit van elk individu op aarde.”

https://live2fightanotherday.substack.com/

Voor lezers die hieraan twijfelen, lees het boek van Klaus Schwab,  The Great Reset . Een van zijn belangrijkste doelen is om elk mens perfect te kunnen controleren en om al het gedrag te kunnen reguleren, zelfs tot op het punt van volledige totalitaire controle.

https://www.amazon.com/COVID-19-Great-Reset-Klaus-Schwab/dp/2940631123

Het WEF ziet tijden van grote onrust of rampen als ideale kansen om deze reset door te voeren, zoals tijdens de financiële crisis van 2008 en nu de COVID-19-pandemie, die volgens Dr. Reiner Fuellmich een perfecte gelegenheid voor het WEF is om zijn plan. Fuellmich, een wereldberoemde procesadvocaat, verwijst naar Schwab en zijn handlangers gezamenlijk als “Mr. Globaal.”

“Klaus Schwab beschrijft dit in zijn boek,  The Great Reset , en eist… een wereldregering onder de VN, die onder controle is gebracht door het WEF. Dit moet worden bereikt door zoveel mogelijk wereldwijde chaos te creëren in de vorm van pandemieën, oorlogen inclusief burgeroorlogen en natuurrampen, zodat de wereldbevolking ervan overtuigd raakt dat de nationale regeringen overweldigd zijn en alleen een wereldregering kan helpen.

Tegelijkertijd roept Schwab op tot het verschuiven van alle rijkdom naar Mr. Global, zodat in 2030 niemand, behalve Mr. Global, nog iets bezit, en daar zullen we zogenaamd blij mee zijn. Contant geld wordt afgeschaft en vervangen door een digitale valuta. Deze wordt toegekend aan of afgenomen van iedere persoon ter wereld die dan ook nog eens overal en altijd te vinden is door verschillende volgsystemen. Dit moet worden gedaan door één centrale wereldbank.” Zie merkteken 32:45 tot 33:56.

Lees ook:   Stop de oorlog in de Oekraïne!!!

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Fuellmich en Oehler beschrijven allebei een serie poppen die het WEF heeft getraind om deze missies uit te voeren in het kader van het WEF “Young Global Leader”-programma, dat in 1993 begon. Zulke mensen zijn later presidenten, premiers en CEO’s geworden. Deze omvatten enkele van de belangrijkste spelers in deze pandemie en vaccinatie-inspanningen:

 • Microsoft-oprichter  Bill Gates  (1993)
 • Gouverneur Gavin Newsom van Californië   (geselecteerd in 2005)
 • Pete Buttigieg  (geselecteerd in 2019, kandidaat voor de Amerikaanse president in 2020, Amerikaanse minister van transport sinds 2021)
 • Stéphane Bancel  (CEO van Moderna; geselecteerd in 2009)
 • Facebook-oprichter en CEO  Mark Zuckerberg  (2009)
 • Facebook-COO  Sheryl Sandberg  (2007)
 • Google-medeoprichters  Sergey Brin  en  Larry Page  (2002/2005)
 • Covid Twitter-persoonlijkheid  Eric Feigl-Ding  (een ‘WEF Global Shaper’ sinds 2013)
 • Nieuw-Zeelandse premier  Jacinda Ardern  (sinds 2017 geselecteerd in 2014)
 • Australische minister van Volksgezondheid  Greg Hunt  (geselecteerd in 2003; voormalig WEF-strategiedirecteur)
 • Canadese vice-premier  Chrystia Freeland  (geselecteerd in 2001; voormalig directeur van Reuters)
 • De Canadese premier  Justin Trudeau  is deelnemer aan het WEF, maar is geen bevestigde Young Global Leader
 • Duitse bondskanselier  Angela Merkel  (geselecteerd in 1993, 12 jaar voordat ze kanselier werd)
 • De huidige Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn en de voormalige ministers van Volksgezondheid Philipp Roesler en Daniel Bahr
 • EU-voorzitters Jose Manuel Barroso (2004-2014, geselecteerd in 1993) en  Jean-Claude Juncker  (2014-2019, geselecteerd in 1995)
 • Franse president  Emanuel Macron  (sinds 2017, geselecteerd in 2016),
 • Voormalig Franse president  Nicolas Sarkozy  (2007-2012, geselecteerd in 1993),
 • Oostenrijkse bondskanselier  Sebastian Kurz
 • Voormalig Italiaanse premier Matteo Renzi (2014-2016, geselecteerd in 2012),
 • Voormalig premier van Spanje Jose Maria Aznar (1996-2004, geselecteerd in 1993)
 • Dr. Ravid Shah , voorzitter van de Rockefeller Foundation

https://live2fightanotherday.substack.com/

Als we de strenge autoritaire en verplichte lockdowns van Australië, Oostenrijk en Canada opmerken, begint het misschien logischer te worden als we rekening houden met de namen van degenen in het WEF Young Global Leadership-programma. Zie markering 34:25 tot 34:58.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Nu, tegen onze schijnbaar hopeloze situatie in, geeft Reiner Fuellmich ons allemaal alle reden om optimistisch te zijn:

“Tegen deze achtergrond, die steeds meer mensen erkennen, zijn er zeer grote juridische geschillen in gang gezet in India, Zuid-Afrika, de VS, Canada en Frankrijk. Hun doel is om de verantwoordelijken zowel civiel als strafrechtelijk aan te spreken. Dit houdt ook in dat de activa die door Mr. Global van de wereldbevolking zijn afgenomen… worden teruggegeven… In het bijzonder biedt de Anglo-Amerikaanse wet met zijn krachtige instrumenten van class action, pre-trial ontdekking, punitieve schadevergoedingen… de instrumenten voor zeer effectieve rechtspraak.” Zie markering 35:00.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Reiner vermeldt dat hij zeer goed bewijs heeft ontwikkeld dat de PCR-test op frauduleuze wijze is gebruikt om het aantal echte COVID-gevallen schromelijk te overdrijven en dat de rechtbanken in Portugal, Oostenrijk en Duitsland uitstekende precedenten hebben geschapen in hun uitspraken in die zin.

Fuellmich concludeert: “Het Berlijnse Corona Comité heeft nu al extreem belastend bewijs dat aantoont dat deze Corona ‘plandemie’ NOOIT iets met gezondheid te maken had; in plaats daarvan zijn de acties van de heer Global uitsluitend gericht op deze doelen:

#1. Vernietiging van regionale economieën om de bevolking afhankelijk te maken van de wereldwijde toeleveringsketens van Mr. Global.

#2. Het verschuiven van de rijkdom van de wereldbevolking van de bodem naar de top – naar de superrijken – naar Mr. Global.

#3. Bevolkingsvermindering – je kunt het genocide noemen.

#4. De installatie van een wereldregering onder de VN die nu onder controle staat van het WEF.” Zie merkteken 36:13 tot 36:56.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Hij herinnert ons eraan dat we te maken hebben met megalomane mensen en sociopaten, gewetenloze mensen. Fuellmich herinnert ons eraan dat hoewel de reguliere media misschien censureren, honderdduizenden mensen de boodschap toch horen; ze gaan de straat op uit protest in Engeland, Duitsland, Australië, Brazilië, enz. Ambtenaren, artsen, advocaten, politici, verpleegsters en politieagenten weigeren de prik.

Sleutelelementen zijn die van mededogen en spiritualiteit, aangezien dit inderdaad een epische strijd tussen goed en kwaad is geworden. Reiner vertelt het verhaal van een arts die een bank binnenliep en werd aangesproken door een bange persoon omdat hij geen masker droeg. Hij omhelsde de persoon die begon te huilen omdat ze al meer dan een jaar niet waren vastgehouden. Fuellmich herinnert ons eraan dat we allemaal kunnen lachen, huilen en voelen, terwijl zij (de sociopaten) dat niet kunnen.

Advocaat Rose, nu een heldhaftig icoon, vroeg het ICC om onmiddellijk actie te ondernemen door middel van een gerechtelijk bevel in de punten 128 en 153:

Het is van het grootste belang dat het ICC onmiddellijk actie onderneemt, rekening houdend met dit alles, om de uitrol van covid-vaccinaties, de introductie van onwettige vaccinatiepaspoorten en alle andere vormen van illegale oorlogvoering die hier worden genoemd, te stoppen die momenteel worden gevoerd tegen de mensen van de Verenigd Koninkrijk door middel van een gerechtelijk bevel.

https://docdro.id/WUjv6iw

Tot slot vroeg Reiner Fuellmich ons om spiritualiteit te onthouden. We moeten onze menselijkheid vieren. Net als degenen in de nazi-concentratiekampen, die eraan herinnerden God te zingen en te prijzen in het aangezicht van de meest extreme tegenspoed, moeten ook wij ons vastklampen aan onze wortels in religie en liefde voor elkaar.

Fuellmich is ervan overtuigd dat we zullen zegevieren. Zie mark 38:40.

https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Reiner-Fuellmich-Introduction-English_BestCut:e

Daar gaat het om, menselijkheid versus onmenselijkheid. Wij zijn mensen. We kunnen lachen, huilen, zingen, dansen en knuffelen. De andere kant, Mr. Global en zijn marionetten kunnen dat niet. Ze kunnen alleen gevoelens faken en hebben helemaal geen empathie. Dit komt omdat de andere kant geen toegang heeft tot de spirituele kant. De Amerikaanse grondwet begint met de woorden ‘We the People’. En toen de muur 33 jaar geleden tussen Oost- en West-Berlijn viel, was het het Oost-Duitse volk dat zong – Wij het volk – dat het neerhaalde. Het kaartenhuis van Mr. Global zal op dezelfde manier instorten. Zonder twijfel in mijn gedachten zullen Mr. Global en zijn marionetten deze oorlog van goed tegen kwaad verliezen – ze zullen hun waanzinnige oorlog tegen het leven en de schepping zelf verliezen . Er is geen andere weg.

Nu ik hem hoor spreken, heb ik er ook vertrouwen in. Dr. Pierre Kory vertelde me ooit: “Deze situatie lijkt achterlijk. De doktoren waren de corrupte mensen die deze puinhoop hebben veroorzaakt, maar de advocaten zijn degenen met ethiek die ons zullen redden.”

Pierre Kory heeft, zoals gewoonlijk, gelijk. Ooit zullen de jongeren van nu senioren worden. Ze zullen hun samenleving herinneren aan de processen van Neurenberg II van vandaag, en hoe ze hebben bijgedragen aan het stoppen van de grootste oplichting die ooit op de wereld is gepleegd. Het is tijd om een ​​einde te maken aan de lockdowns, de vaccinatiemandaten, de censuur en de propaganda.

De media zullen doorgaan met het brengen van echt nieuws en ophouden met het zaaien van angst. Dan zullen journalisten terugkeren naar waar ze goed in zijn: goede onderzoeksrapportage. En het Internationaal Strafhof zal zeker doorgaan waar het goed in is: koelbloedige massamoordenaars voor het gerecht brengen.

https://famous-trials.com/nuremberg/1903-doctortrial

Hier is een   petitie van change.org over het artikel.
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button