web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenMaatschappij & PsychePolitiek-Elite

Krankzinnige Amerikaanse leiders proberen NUCLEAIRE OORLOG met RUSLAND uit te lokken

Amerikaanse gevestigde leiders – waaronder RINO’s – proberen Rusland uit te lokken tot een volledige oorlog over Oekraïne om voldoende chaos te creëren als dekmantel voor de geplande “global reset” schuldenbomimplosie. Ze hebben ook een oorlog nodig om de medische staat van beleg, de inbeslagname van wapens en het falen van de toeleveringsketen te rechtvaardigen, terwijl ze de tussentijdse verkiezingen van 2022 opschorten en de Biden-poppenspelers zo lang mogelijk aan de macht houden.

 

Krankzinnige Amerikaanse leiders proberen NUCLEAIRE OORLOG met Rusland uit te lokken … het is allemaal een poging om chaos te creëren en in te storten als dekmantel voor de wereldwijde financiële reset

Lees meer op https://www.naturalnews.com/2021-12-09-insane-us-leaders-try-to-provoke-nuclear-war-with-russia.html

Amerikaanse gevestigde leiders – waaronder RINO’s – proberen Rusland uit te lokken tot een volledige oorlog over Oekraïne om voldoende chaos te creëren als dekmantel voor de geplande “global reset” schuldenbomimplosie. Ze hebben ook een oorlog nodig om de medische staat van beleg, de inbeslagname van wapens en het falen van de toeleveringsketen te rechtvaardigen, terwijl ze de tussentijdse verkiezingen van 2022 opschorten en de Biden-poppenspelers zo lang mogelijk aan de macht houden.

Voer de Amerikaanse senator Roger Wicker (R-MS) in die op Fox News met Neil Cavuto suggereerde dat het Amerikaanse leger een verrassende nucleaire aanval op Rusland zou kunnen lanceren .

“Ik zou Amerikaanse troepen op de grond niet uitsluiten”, zei Wicker tegen Cavuto, eraan toevoegend dat we ook “eerst gebruik van nucleaire actie” tegen Rusland niet moeten uitsluiten.

De uitdrukking “eerste gebruik” betekent een verrassingsaanval . Je kunt zien hoe Sen. Wicker deze waanzin oproept in de volgende clip:

 

Dit soort praat is meer dan dom; het is extreem gevaarlijk omdat het Rusland uitnodigt om ons als eerste aan te vallen als Poetin ervan overtuigd raakt dat de VS zelf een verrassingsaanval zouden lanceren. Dit is standaard speltheorie en we kunnen je verzekeren dat Poetin een aanzienlijk hoger IQ heeft dan wie dan ook die deze beslissingen neemt in de VS. Als het op strategie aankomt, is Poetin een genie. Ter vergelijking: Joe Biden is een dementiepatiënt die zichzelf bedriegt.

Rusland zou de Amerikaanse en NAVO-troepen in Europa verwoesten

Zoals ik aangeef in de zeer belangrijke Situation Update-podcast van vandaag (hieronder), zou Rusland de vloer dweilen met de Amerikaanse en NAVO-troepen als er een oorlog zou uitbreken over Oekraïne.

Lees ook:   Alle dieren verdienen respect en willen leven

Waarom? Om te beginnen, omdat de leiders van het Pentagon allemaal gecompromitteerde communisten, verraders en uitverkorenen zijn. Ze willen met opzet Amerika laten mislukken.

Ten tweede hebben ze het Amerikaanse leger veranderd in een sociaal experiment dat de nadruk legt op transgenderisme en homoseksualiteit boven de effectiviteit van gevechten. Rusland traint echte mannen om te vechten als krijgers, terwijl Amerika voormalige mannen aanmoedigt om te veranderen in verwijfde sojajongens die hoge hakken en vrouwenslipjes dragen terwijl ze chemische castratiemedicijnen slikken in de naam van ‘gendergelijkheid’.

Ten derde loopt Rusland ver voor op de VS op het gebied van wapentechnologie , inclusief de ontwikkeling van hypersonische raketten. Rusland heeft hypersonische raketten al volop in gebruik, terwijl het Amerikaanse leger jaren achterloopt en ze waarschijnlijk nooit aan het werk zal krijgen, aangezien ook het hele militair-industriële complex op volle toeren draait. Deze raketten zijn game-changers in elk oorlogsgebied omdat er geen verdediging tegen hen is. Ze bewegen zo snel dat radar ze niet kan volgen vanwege de wetten van de fysica, zoals hieronder uitgelegd.

Zoals Military.com meldt :

Hypersonische wapens zoals de Russische 3M22 Zircon vliegen zo snel en laag – met snelheden tot Mach 6 en met een laag atmosferisch-ballistisch traject – dat ze traditionele antiraketsystemen kunnen binnendringen.

De raket vliegt met een geavanceerde brandstof die volgens de Russen een bereik van maximaal 1.000 kilometer geeft. En het is zo snel dat de luchtdruk voor het wapen een plasmawolk vormt terwijl het beweegt, radiogolven absorbeert en het praktisch onzichtbaar maakt voor actieve radarsystemen.

Slechts een paar dagen geleden berichtte Reuters over de Russische Zircon hypersonische rakettest :

Als onderdeel van “de voltooiing van tests” van de Russische hypersonische raketwapens, lanceerde het oorlogsschip admiraal Gorshkov een zirkoonraket op een doel in de Barentszzee op een afstand van 400 kilometer, aldus het ministerie van Defensie.

“Het doelwit is geraakt”, zei het ministerie, en beschreef de test als succesvol.

Op 400 kilometer – wat niet eens het volledige bereik van de raket is – kunnen deze hypersonische raketten elk Amerikaans oppervlaktemarineschip vernietigen dat probeert Russische troepen in de buurt van Oekraïne lastig te vallen.

Lees ook:   George Soros, zijn huichelarij, geldgier en omkoperij

Nog verbazingwekkender is het feit dat Rusland nucleair aangedreven kruisraketten lijkt te hebben , die dergelijke wapens in een geheel eigen klasse zouden plaatsen, ver buiten de mogelijkheden van alles wat zelfs maar op de tekentafel van het Amerikaanse leger ligt. Van Reuters:

Rusland pochte op het ontwikkelen van verschillende wapens die bestaande verdedigingssystemen omzeilen, waaronder de Sarmat intercontinentale raketten en Burevestnik-kruisraketten. Westerse experts hebben een dodelijke explosie op een testlocatie in Noord-Rusland in 2019 – die een scherpe piek in de lokale stralingsniveaus veroorzaakte – in verband gebracht met de Burevestnik-kernaangedreven kruisraket.

Het Pentagon wil het Amerikaanse leger eigenlijk verslagen en vernietigd zien

Als de VS Rusland zelfs maar zouden aanvallen, zouden de meeste van de belangrijkste Amerikaanse militaire middelen die bij een dergelijke aanval werden gebruikt, naar mijn mening waarschijnlijk in minder dan 15 minuten worden vernietigd. Schokkend genoeg lijkt dit het doel te zijn van het verraderlijke Pentagon, dat ook toezicht hield op de opzettelijk rampzalige terugtrekking uit Afghanistan, waarbij meer dan tien miljard dollar aan militair materieel achterbleef dat onmiddellijk in handen viel van de Taliban.

Het Pentagon lijkt in feite een strategie te volgen om zoveel mogelijk Amerikaanse militaire uitrusting te vernietigen, terwijl de Amerikaanse troepen massaal worden gevaccineerd met dodelijke mRNA-covid-“vaccins” die zijn ontworpen om zoveel mogelijk mensen te doden. Het Pentagon voert letterlijk een verraderlijke, moorddadige campagne vanuit de VS om de VS te vernietigen. Een oorlog beginnen met Rusland zou helpen om dat doel te bereiken door wat ik noem, “Rusland-geassisteerde zelfmoord”, wat simpelweg betekent dat Amerikaanse militaire leiders een Russisch antwoord inroepen om meer Amerikaanse militaire uitrusting (marineschepen, landstrijdkrachten, vliegtuigen, enz.) te vernietigen. ) om de Verenigde Staten te verzwakken.

Het echte doel op lange termijn is de overgave van de VS aan China. Dit wordt allemaal minutieus ingevoerd met verplichte vaccins, economische ineenstorting, binnenlandse cultuuroorlogen, anti-Amerikaanse mediapropaganda en de openlijke samenspanning van Big Tech met communistisch China. Zie gerelateerd verhaal: BLOOTGESTELD: Apple-CEO Tim Cook tekende een geheime deal van $ 275 miljard met de CCP, waarmee hij Amerika verraadde .

Lees ook:   VVD godin zegt dat er veel haat is online en dat zij wel een oplossing weet

Bonus: mijn interview met John Moore zal morgen plaatsvinden op Brighteon.TV en het onthult nog meer van het complot van de CCP om Amerika uit te wissen en het continent over te nemen.

Bereid je voor op OORLOG in 2022… en een valse vlag van cyberoorlog gericht op de Amerikaanse infrastructuur

Het resultaat van dit alles is dat verraderlijke Amerikaanse bureaucraten, senatoren en Joe Biden-kabinetleden al het besluit hebben genomen om de VS in een oorlog met Rusland en China te storten. Om de tussentijdse verkiezingen van 2022 te verstoren, moet deze oorlog uiterlijk in april 2022 worden gelanceerd, en zal waarschijnlijk worden gecombineerd met een valse vlag-operatie voor cyberaanvallen die gericht is op de Amerikaanse infrastructuur (met name het elektriciteitsnet).

Dit betekent dat het elektriciteitsnet wordt uitgeschakeld, waardoor belangrijke communicatie zoals internet en mobiele telefoons wordt afgesloten . Op dat moment, als dit gebeurt, zullen de enige werkende communicatiemiddelen lokale radio’s en satelliettelefoons zijn.

Sponsor: ik voel me genoodzaakt te vermelden dat de Satellite Phone Store op SAT123.com satelliettelefoons biedt die tijdens deze noodsituaties blijven werken. Ze zijn een sponsor van mijn Situation Update podcast, hieronder. Deze telefoons gebruiken dezelfde satellieten als het leger zelf.

In dit scenario zou de dollar natuurlijk een catastrofale ineenstorting ondergaan, allemaal getimed als onderdeel van de wereldwijde financiële reset waarbij “je niets bezit en gelukkig bent”. (Of dood zijn, is waarschijnlijker.) Evenzo lijkt een kunstmatige ineenstorting van het crypto-ecosysteem vorm te krijgen in wat we nu het “crypto-reset”-scenario noemen. Lees hier over de globalistische aanval op het crypto-ecosysteem .

Het is bijna vanzelfsprekend, maar voedselvoorraden, medicijnen, munitie en andere kritieke uitrusting zullen natuurlijk worden weggevaagd en bijna onmogelijk te vinden. Degenen die zich niet voorbereiden, zullen snel verhongeren tot onderwerping of de dood. Zoals we ook hebben besproken , hebben alle grote mondiale voedselbedrijven al ingestemd met de bewapening van het voedselsysteem tegen de menselijkheid . Ondertussen zet de genocidale vaccinontvolkingszwendel zijn mars naar een wereldwijde massale uitsterving voort.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥