web analytics
11:11 Dubbele getallen
RH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

Buitenaardse wezens hebben de mensheid echt genetisch gemanipuleerd

Dr. Joseph P. Ferrell, auteur van “The Cosmic War”, zegt: “Er was lang geleden een zeer hoge paleo-oude beschaving met wetenschap en technologie die de onze ver te boven ging.

“Die beschaving was interplanetair in omvang; het bestond in onze eigen hemelse buurten, het vocht een oorlog en blies zichzelf uit elkaar; en terwijl het dat deed, realiseerde hij zich dat het al zijn hoge wetenschap zou verliezen in geïnitieerde pogingen om het te behouden.

cbfefff9637c630f89ed3d454bdd6254 AnGel-WinGs.nl

“De opkomst van de ‘mysteriescholen’, oude religies, occulte samenlevingen en al dergelijke groepen sindsdien zijn een langdurig herstelproces geweest, en de betrokken mensen hebben dat in het geheim gedaan.”

Zorg ervoor dat de specifieke woorden die door Dr. Farrell zijn gekozen, u er niet toe brengen onmiddellijk af te wijzen wat hij suggereert. Zelfs de meest vrome christen kan een verwijzing vinden in de Heilige Bijbel van de gevallen engelen in Genesis hoofdstuk 6. Ook zij kwamen uit de hemel en brachten zeer geavanceerde technologie met zich mee.

De terminologie kan een beetje verschillen, maar de verhalen in alle oude culturen zijn altijd hetzelfde.

49b8943467fbe4115d17e49b2e14f2c2 AnGel-WinGs.nl

Moderne “wetenschap” zou je willen doen geloven dat mensen zijn geëvolueerd, maar niets in de oude overblijfselen heeft kunnen verklaren hoe de moderne mens zomaar uit het niets opdook van grotbewoners tot een zeer geavanceerde beschaving met scholen en hun eigen geschriften in de eerste gedocumenteerde beschaving in het oude Mesopotamië.

Lees ook eens:  1866 Heilige Bijbel voorspelt de huidige anti-God oorlog en onvermijdelijk GEWELDIG ONTWAKEN! DEEL van het Plan??

 

De moderne ‘wetenschap’ kan het niet verklaren, maar de geschriften van die beschaving wel. In de volgende video presenteert onderzoeker Jim Nichols nieuw bewijs over hoe onze moderne wereld in feite de duistere wederopstanding is van een super hightech beschaving die zichzelf vele duizenden jaren geleden vernietigde door ongebreidelde wapenwetenschap en occulte corruptie.

e036ac0c350b413d93093a905d985e5c AnGel-WinGs.nl

Die theorie komt goed overeen met het idee dat iets anders dan de mens veel van de oude megalithische structuren heeft gebouwd die zich over de hele wereld bevinden, en de geheimen achter die structuren worden dicht bij de borst gehouden door de wereldwijde elite en geheime genootschappen van de planeet. . Met welk doel? Weten ze iets?

De oude geschriften van die eerste beschaving spreken over de Ancient Anunnaki die verantwoordelijk waren voor het ‘kleine zetje’ van de mensheid dat de ontwikkeling van intelligente wezens op aarde versnelde.

Volgens de Ancient Astronaut-theorie hebben intelligente buitenaardse wezens in het verre verleden, vóór het aanbreken van beschavingen, met menselijk DNA op aarde geknoeid om de mensheid zoals wij die kennen te creëren.

Volgens talloze theorieën die de laatste jaren steeds meer mogelijk lijken, werd de oude mensheid in het verleden genetisch gemanipuleerd.

fe880e613a8e3f62a89b119510f58b93 AnGel-WinGs.nl

Zonder deze genetische manipulatie, die de abrupte stijging van de menselijke intelligentie en snelle ontwikkeling verklaart, zou de beschaving zoals we die nu kennen waarschijnlijk nog steeds niet bestaan. Dit is de ontbrekende schakel in de geschiedenis van de mensheid.

Lees ook eens:  Henoch: Het verboden boek uit de Bijbel waar we niets van mogen weten

Een van de beste bewijzen die de theorie ondersteunen dat de mensheid in het verleden genetisch werd gemanipuleerd door een soort intelligente buitenaardse wezens, is de bloedgroep Rh Negatief.

Mensen hebben vier mogelijke algemene bloedgroepen: A, B, AB en O; deze classificatie is volgens wetenschappers afgeleid van eiwitten die worden aangetroffen op het oppervlak van cellen die zijn ontworpen om bacteriën en virussen in het menselijk lichaam te bestrijden.

d0c1029296b2d1e891a3d963a6d4c7c5 AnGel-WinGs.nl

De overgrote meerderheid van de mensen op deze planeet heeft deze eiwitten, wat betekent dat ze Rh-positief zijn.

Maar een kleine groep, de Rh Negative, mist deze eiwitten. Dus hoe wordt dit cruciale verschil wetenschappelijk verklaard? En waarom bestaat het eigenlijk?

Door de jaren heen hebben verschillende wetenschappelijke studies naar dit antwoord gezocht.

Volgens onderzoekers zou dit verklaren waarom Rh-negatieve moeders geen foetussen met RH-positief bloed tolereren; dus deze radicale, moeilijk uit te leggen, volgens de meeste natuurwetten onverdraagzaamheid zou kunnen voortvloeien uit een oude genetische modificatie waarom Rh-positieve en Rh-negatieve groepen de neiging hebben elkaar “af te stoten” in plaats van samen te smelten.

de048e76b1cd14b99ffb8cb7d6e36854 AnGel-WinGs.nl

Volgens deze wetenschappelijke theorie hebben buitenaardse wezens in het verre verleden de aarde bezocht en door “genetische manipulatie” de Rh Negative gecreëerd met de bedoeling een ras van “slaven” te creëren.

Lees ook eens:  UFO-technologie duikt op in Antarctica?

Interessant is dat de negatieve RH-stam kenmerkend is voor bijvoorbeeld de Britse koninklijke familie, die tot controversiële theorieën heeft geleid over een mogelijke buitenaardse afstamming.

Hoewel deze hypothese niet is bevestigd, zweven de verontrustende vragen die het oproept in de lucht: hoe zouden we reageren op het feit dat een klein deel van de wereldbevolking een genetische code heeft die in het verre verleden is gewijzigd door zeer geavanceerde buitenaardse wezens? ?

13e5b7d366691e2ab45a55aa67b0a9a3 AnGel-WinGs.nl

Genesis 6:4 “God kwam in de dochters van mensen, en zij baarden kinderen voor hen, en dezelfde werd vanouds machtig.”

Uit de King James Bijbel: “vrouwelijke kinderen – mannen van Israël, mannelijke kinderen van God, geen mensenkinderen – Ex. 34:23.”

Ex. 34:7 stelt: “De ongerechtigheid van de vader zal zijn voor de kinderen tot het vierde geslacht.”

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥