web analytics
...
RH Negatief - Anunnaki - GeloofEgypteGeschiedenis

DNA bewijst SCOTA, moeder van Schotland, was de oudste dochter van Achnaton en Nefertiti.

Reacties…

Tomb of Nerfertiti is nog niet gevonden. Wiens DNA werd vergeleken met dat van Scota ??

Het veronderstelde graf van King Tuts is eigenlijk Nefertiti geweest.

Nefertiti werd gevonden ze werd gevonden met koningin T Ankenaten moeder die ze heeft rood haar en ook Ankenaten broer dan Nefertiti alle 3 bij elkaar gevonden …

Nauwkeuriger gezegd, Scota betekent een terugkeer naar het Noord-Europese gebied. Het DNA-bewijs van een relatie is veel sterker voor deze veronderstelling. Evenals het grote aantal roodharige Egyptische mummies.

Ook interessant dat het DNA van King Tut bij onderzoek terugkwam als West-Europees!

Het is ook belangrijk om te weten dat Adam 120 zonen had wiens nakomelingen stierven in de grote vloed, behalve de geslachtslijn van Seth als de familie van Noach en de gelijknamige moeder van hele Egyptenaren die tot de geslachtslijn arbaq zoon van Adam behoorde wiens nakomelingen zich vóór de grote vloed in Egypte vestigden nadat ze waren verslagen door de afstammelingen van Kaïn en aan hun wreedheid waren ontsnapt en naar Egypte waren gemigreerd, voorspelde hun koning Saurid de grote vloed en bouwde de Grote Piramide om de geheimen van deze grote beschaving te verbergen, maar de volgende generaties geloofden niet in Noachs boodschap en ze stierven allemaal behalve een getrouwe priester genaamd Filemon en zijn dochter Zoorah en hun kleine gezin en misschien een paar andere trouwe Egyptische volgelingen of priesters en ze sloten zich aan bij Noach ’s familie en Zoorah trouwden met Mizraim en keerden terug naar Egypte 😊😊 misschien droeg een van haar familieleden of zelfs hun Egyptische volgelingen deze recessieve genetische mutatie van hun voorouders van dit uitgestorven Egyptische ras door generaties naar de familie King Tut en vervolgens door verdiensten naar de Ieren en Schotten 😁😁 en dit verklaart waarom de Ieren in het verleden slecht werden behandeld en niet als wit werden beschouwd, ondanks dat ze bleker waren dan andere Europeanen vanwege hun vreemde haarkleuren als het roodblonde en niet onschuldig ogende roodharige haar en hun rare amandel ogende ogen in tegenstelling tot andere jafethische Europese landen die gewoon lichtharig waren met kleine ogen 🙄 omdat ik misschien deze recessieve genetische eigenschappen niets te maken heeft met Jafeth of Noach ‘familie en zelfs niet de lijn van Seth 😂😂😁😁 de Ieren en Schotten ontwikkelden een zeer oud en bijna uitgestorven Egyptisch recessief gen van de overlevenden van dit dode ras dat tot de lijn van de arbaq-zoon van Adam behoorde door hun overlevenden die zich bij Noah voegden familie ☺☺ de nakomelingen van Mizraim leerden de oude dode Egyptische beschaving door de mensen die overbleven en ze trouwden met elkaar 🙄🙄 het is het verborgen deel van de geschiedenis van Egypte dat nooit zal worden onthuld om bepaalde onbekende redenen 🤔🤔😬😬😬s familie ☺☺ de nakomelingen van Mizraim leerden de oude dode Egyptische beschaving door de mensen die overbleven en ze trouwden met elkaar 🙄🙄 het is het verborgen deel van de geschiedenis van Egypte dat nooit zal worden onthuld om bepaalde onbekende redenen 🤔🤔😬😬😬s familie ☺☺ de nakomelingen van Mizraim leerden de oude dode Egyptische beschaving door de mensen die overbleven en ze trouwden met elkaar 🙄🙄 het is het verborgen deel van de geschiedenis van Egypte dat nooit zal worden onthuld om bepaalde onbekende redenen 🤔🤔😬😬😬

Lees ook:   RH negatief bloed en de elite.

Naar mijn mening, als de jafetische eigenschap, waarom dan nog andere Europeanen lichtere tinten rood haar hebben en met minder percentages dan de Ieren en Schotten die veel vuriger en vreemd donkerrood haar hebben en met een groter percentage in vergelijking met andere Europeanen 🤔🤔 misschien de Ieren en Schotten ontwikkelden en bloeiden een genetische mutatie van een uitgestorven oud-Egyptisch ras dat zich vóór de grote vloed in Egypte vestigde en die van hen bleef uit de lijn van Arbaq, de zoon van Adam 😁😁😂😂 Ierse mensen zijn raar en hebben zelfs veel humor in hun genen 😂😂💃💃💃💃

Wist je dat rh-bloed dat de koninklijke bloedlijn is, en slechts ongeveer 15% van de wereld heeft bijna 40% onder de inheemse Schotse bevolking en cherokee-indianen hebben ook een hoog percentage

Gerelateerde artikelen

Back to top button