web analytics
...
Reincarnatie

Verwevenheid van het lot – Karmische relaties

Perepletenie sudeb karmicheskie otnosheniya 700x352 02 via Angel-Wings

Verwevenheid van het lot – Karmische relaties

Heb je dit ooit meegemaakt toen je voor het eerst een persoon zag, plotseling een onverklaarbaar gevoel van aantrekkingskracht ervoer ? Het lijkt erop dat je deze man of vrouw voor altijd al kende. En je hebt geen verklaring voor zo’n toestand of relatie. Denk eraan dat je beseft dat er niets gemeen is tussen jullie. Je hebt misschien tegengestelde belangen, verschillende percepties van de wereld, maar dit alles vervaagt voor de ongebreidelde kracht, die je als een magneet aantrekt om samen te zijn. Vaak ontwikkelt deze kennis zich tot een passie of een serieuze relatie. Het komt voor dat het integendeel heel gemakkelijk en eenvoudig is om bij elkaar te zijn, en wanneer je elkaar ontmoet, lijkt het alsof je heel wordt. Er is ook een sterke aantrekkingskracht tussen jullie, en in relaties voel je onaards geluk en vreugde. Als zoiets jou is overkomen of nu gebeurt, heb je elkaar met een reden ontmoet. In het verleden was er een karmische band tussen jullie, en deze persoon is de karmische partner.

Karmische verbinding – waar gaat het over?

Een karmische relatie heeft altijd een reden die verder gaat dan het huidige leven. Twee zielen ontmoetten elkaar ooit in een of meer incarnaties uit het verleden. De basis van een karmische ontmoeting is een oorzaak-gevolg relatie, waarbij een handeling werd uitgevoerd die een bepaald gevolg met zich meebracht. De belangrijkste reden voor het leggen van een karmische binding zijn niet volledig uitgewerkte relaties. Om de binding los te maken, zullen de zielen elkaar in volgende levens opnieuw ontmoeten, waarbij ze ernaar streven een andere keuze te maken, niet degene die in het verleden is gemaakt. Partners ontmoeten begint in feite met intense passie en eindigt met onuitsprekelijke pijn. Vaak geven deze relaties ons de grootste les in liefde.

Lees ook:   Paranormale Verhalen

Zo’n relatie tussen partners is zelden gemakkelijk, omdat het bedoeld is om ons en ons leven te veranderen. Hoewel karmische vakbonden gepaard gaan met het veroorzaken van pijn bij een partner, zijn er ook relaties die integendeel genezen. Je kunt de echte reden achterhalen om een ​​partner in je leven te ontmoeten door naar gezamenlijke incarnaties te kijken en je huidige leven te plannen. Vanuit het perspectief van de Ziel zijn relaties nooit problematisch – alleen Zielen bestaan ​​tussen Zielen. De negatieve connotatie gaat aan op fysiek niveau, hier op aarde. Het is belangrijk om te beseffen dat elk van onze acties consequenties heeft, en de ontmoeting van een karmische partner geeft ons de kans om spiritueel te groeien. Hoe bepaal je dat je een karmische verbinding hebt?

De volgende hoofdcriteria zullen helpen bepalen of uw verbintenis met een andere persoon karmisch kan zijn :

de onverwachte ontmoeting en de plotselinge snelle ontwikkeling van de relaties van twee schijnbaar volledig tegenovergestelde mensen;

opdringerige continue gedachten over een partner;

je voelt dat deze persoon niet van jou is, maar je kunt niet van hem scheiden;

kardinale veranderingen, tot verhuizing naar een ander land en het verbreken van de eerdere banden en relaties met mensen;

plotseling begin van ziekte of aandoening;

de relatie doet je pijn, gaat gepaard met ruzies en schandalen, maar zonder partner voel je dat het erger wordt;

bijna elke dag komt deze persoon in je dromen en deze situatie kan heel gevaarlijk voor je zijn;

het leeftijdsverschil tussen u is 5 jaar of meer;

als je getrouwd bent, heb je geen gezamenlijke kinderen. Over het algemeen zijn dergelijke relaties gebaseerd op een zeer sterke emotionele gehechtheid, die meestal negatieve gevoelens veroorzaakt. Het is moeilijk voor jullie om samen te zijn, maar er is geen kracht om deze verbinding te verbreken.

Energetisch lijkt het alsof je verbonden bent door dunne onzichtbare draden, die je kunt elimineren door de oorzaak-gevolg relaties van je bijeenkomst te onthullen. Met andere woorden, om te beseffen wat er in het verleden tussen jullie is gebeurd, welke les je hebt geleerd, wat je hebt geleerd. Accepteer daarna je ervaringen uit het verleden met dankbaarheid en laat ze gaan.

Lees ook:   Reïncarnatie misbruik!

Hoe lang duren relaties tussen karmische partners

Het hangt allemaal af van wat voor soort verbinding er tussen de partners is. Als de zielen hebben afgesproken elkaar opnieuw te ontmoeten en samen een deel van de aardse reis te maken, en ze hebben in het verleden geen onafgemaakte problemen, dan is zo’n relatie genezing. Een helende unie is gevuld met de helderste en meest positieve gevoelens en ze kunnen een leven lang meegaan. Zulke partners nemen zelden deel, vrijheid, respect en liefde stijgen in hun relatie. Maar als er in het verleden incarnaties met een persoon een aantal onopgeloste problemen zijn, zullen ze zeker weer in het huidige leven verschijnen.

Zelfs als alles in de beginfase van de relatie gemakkelijk en vreugdevol leek. Een ontmoeting met karmische partners is vaak door ons gepland om ervaringen uit het verleden en de mogelijkheid om een ​​andere keuze te maken, een andere daad, te helen . We ontmoeten elke persoon in het leven met een reden. En de ziel van de karmische partner probeert ook de eerder gebonden knopen los te maken. Natuurlijk kun je voor zo’n relatie vluchten, kracht vinden in jezelf en gedeeltelijk. Maar in een unie die gekleurd is met negatieve emoties, zal de karmische knoop blijven bestaan ​​en zal hij je opnieuw magnetisch naar elkaar toe trekken. Daarom is het belangrijk om de oorzaak van karmische verbinding te beseffen, een belangrijke les te leren en vrij en gelukkig door het leven te blijven reizen.

Источник – Институт Реинкарнационики: Bron

Gerelateerde artikelen

Back to top button