web analytics

RH negatief bloed: heilige graal bloedlijn, dit is blauw bloed 

RH negatief bloed: heilige graal bloedlijn, dit is blauw bloed

 Holy Grail

O Rh d negatief bloed is blauw bloed.

(vertaald door google translate)

Heb je O Rh D Negatief Bloed? (Yepp)

O Rh D negatief bloed – of blauw bloed – sangre azul in het Spaans, is een zeer oude bloedlijn. Ik ben er zeker van dat je de verhalen over de Heilige Graal hebt gehoord en Maria Magdalena, dat zij is  verhuist naar het zuiden van Frankrijk met de kinderen van Jezus. Achter alle verhalen schuilt er wel wat waarheid, en als je begint de  stukjes informatie die we hebben, samen te voegen dan ontvouwt zich een verhaal.

De Geestelijke Koninklijke Bloedlijn.

Er was vroeger een stam van zeer geavanceerde wezens op de aarde. U kunt verhalen over hen vinden en lezen. Zij waren de roodharige Goden en Godinnen uit legenden. Zij leefden in vrede en harmonie op aarde. Mannen en vrouwen werkten samen en ze creëren een prachtig groot Koninkrijk – Eden? Atlantis? Hyperborea? Kies maar. Zij hadden geen oorlogen of conflict nodig, omdat ze in een hemel op Aarde leefden. Sommigen zeggen dat ze vreemd waren op deze planeet, maar ze waren net losgekomen van andere humanoïden. En hoewel ze sneller evolueren dan anderen, is dit niet omdat ze alien zijn, het duurde voor hen duizenden jaren om op dit punt uit te komen.

[Afbeelding: Illuminatifreedom3.jpg]

Er waren andere wezens op de Aarde die zich afzonderlijk ontwikkelden van deze Goden en Godinnen, ze waren een Simisch ras en niet erg intelligent. Sommige van de Goden hebben hierbij besloten om een ​​nieuw ras te creëren, met hun eigen genen, gemengd met de genen van de simiën. De goden wisten van DNA en wat ze hiermee moesten doen om genetische veranderingen aan te brengen.

Uiteindelijk creëerden ze een aantal nieuwe wezens die halfbloed Goden waren en halfbloed simische wezens, de moderne mensen werden geboren. Ze hielden veel van hun nieuwe creatie zo veel, dat ze besloten de vrouwen als eigen partners te nemen. De modern ontworpen mensen waren  veel kleiner dan de Goden, met smallere heupen, maar zo hebben ze de kinderen van de Goden verder gekweekt. Een nieuwe lijn werd geboren met nog meer van de genen van de Goden, maar het mengen had wat agressie en mentale problemen in de modernere mensheid veroorzaakt.

Lees ook:   De verbinding tussen het oude Egypte en Ierland

De Goden hielden van hun nieuwe creaties en leerde hen veel dingen. Sommige van de Goden waren het echter niet eens met wat er gebeurd was, want dit verstoorde de natuur en zij wilden dat alle nieuwe mensen gedood werden, zodat ze zich niet konden verspreiden.

Een overstroming wiste de meeste gemengde mensen uit, maar sommige overleefden dit.

De Goden keken toe hoe de mensen evolueerden, en de mensen aanbaden de Goden als spirituele leiders – Koningen en Koninginnen. Er was lange tijd vrede, omdat de goden de mensen geleerd hebben hoe dingen te laten groeien en steden te bouwen. Ze leerden hen hoe het vrouwelijke lichaam in overeenstemming was met de maan, en hoe het alles op aarde heeft bewerkstelligd. Hun agenda’s waren allemaal gericht op Luna(de maan), en zij vereerden de vrouwen als scheppers en leiders. Omdat de kalenders van de maan – Luna waren, hadden ze 13 maanden in een jaar.

Sommige mannen van de zuivere gemengde lijn moderne mensen begonnen jaloers te worden op de vrouwen en hun macht binnen de stam, ze besloten te rebelleren  en om de macht over te nemen. Zij wilden niet meer de spirituele leringen van de Goden accepteren  en begonnen hen te verwerpen, hun stammen over te nemen en oorlogen te beginnen met andere stammen. Ze hebben samengewerkt om de ware geschiedenis over de goden / godinnen en de matriarchy te verbergen. Ze hebben gewerkt aan het onderdrukken van vrouwen en waren tegen elke vorm van spiritualiteit, die ze niet konden gebruiken om mensen te beheersen en te manipuleren. Ze wilden zoveel mogelijk land en controle.

Lees ook:   1500 jaar oude bijbel beweert dat Jezus Christus niet werd gekruisigd – Vaticaan was geschokt

Zij creëerden een religie die zich richt op één God, de Zon en de mannelijke energie. Ze veranderden de agenda’s naar Solar en 12 maanden, en zeiden dat 13 was een kwaad en  negatief ongelukkig nummer.

Lees meer …..
https://www.templeoftheola.org/holy-grail.html

Royal RH Factor

Bijna alle Europese koninklijke families hebben het RH negatief (Rhesus Monkey Factor Negative, RH-) bloed met een hoge mate van “O” type bloed. Prins Charles, bijvoorbeeld, is RH-type O ( http: //www.time.com/time/magazin …). Zo kunnen we vaststellen dat er een uniek bloedtype is voor de Royal Adel. De verdeling van RH-bloed is minder dan 5% in de totale wereldbevolking.

Sinds Karl Landsteiner in 1901 de verschillende bloedgroepen heeft ontdekt, zijn er sindsdien meer dan 30 groepen toegevoegd met meer dan 600 bloedgroepantigenen. Het lijkt erop dat het antigeen in Europese koninklijke families een verdeling van minder dan .1% heeft. RH-bloed kan verhoogde Koper niveaus bevatten in vergelijking met alle andere bloedtypes. Deze verhoogde inhoud van de Koper kan een grotere blik op de verschijning van het bloed in de ader toelaten.(?)  “The Royal Disease”, de hoge incidentie van hemofilie in koninklijke families, kan ook worden toegeschreven aan selectieve in-fokken-inteelt- en de hoge concentraties RH-bloed.

https://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/75/23/ed/7523ed6aba65aa685ed5f649c4792d3c.jpg

De Baskische mensen van Spanje en Frankrijk hebben op dit moment de hoogste concentratie RH-bloed.

https://www.quora.com/How-did-the-term-B…ut?share=1

Genetische mapping helpt om te laten zien dat een mutatie van RH positief naar RH negatief ergens in het Baskische gebied van Europa ongeveer 40.000 jaar geleden plaatsvond. Dus wat is er dan gebeurd? IJstijdspolariteit Terugkeer was een wereldwijd evenement: extreem korte terugkeer van geomagnetisch gebied, klimaatvariabiliteit
en een super vulkaan.

Zo’n wereldwijde gebeurtenis verhoogt de mogelijkheden van mutaties en afzetten van genen – genconversie en gendeletie, normale genetische processen – een verandering in de moleculaire structuur. Een onderdrukte gen is uitgeschakeld. Dit proces wordt niet extern “geïntroduceerd”; het is een natuurlijk molecuul proces. Pseudo-wetenschappelijke confabulatie over Rh- produceert geen geloofwaardige bronnen, maar herhaal gewoon internet memes of Belief Systems (BS).

Lees ook:   Oorsprong van de mens: oude Sumerische teksten onthullen alles

De meeste zoogdieren hebben slechts één RH-gen, waarvan de positie overeenkomt met het menselijke RHCE-gen. Het RHD-gen ontstond van de duplicatie van een voorouderlijk RH-gen tijdens zoogdierenontwikkeling. Een RHD-deletie vond plaats tijdens de evolutie van hominiden, zodat veel moderne mensen het RHD-gen volledig missen. Dit haplotype (glossarium) is de belangrijkste oorzaak van het D-negatieve fenotype wereldwijd.

Het menselijk genoom – onze complete set genetische informatie – bevat duizenden genen. Enkele van de allereerste menselijke genen die geïdentificeerd werden, waren die, die het bloedtype controleerden.
ABO bloedgroepen en de Rh bloedgroepen.
De Rh-bloedgroep wordt bepaald door een enkel gen met twee allelen positief en negatief.
De positieve (Rh +) allele is dominant, dus een persoon met Rh + / Rh + of Rh + / Rh- zijn Rh-positief.
Personen met twee Rh-allelen zijn Rh-negatief.
De ABO bloedgroep heeft drie allelen IA, IB en I. Allelen IA en IB zijn codominant.
Deze allelen produceren moleculen die bekend staan ​​als antigenen op het oppervlak van rode bloedcellen.

https://herebedragons.weebly.com/rh-negative.html

Marilyn Monroe was ook rh negatief, AB-.
Ze had verschillende miskramen,…. in die tijd wist men dit nog niet dat dit kwam door onverenigbare bloedgroepen bij beide ouders, maar helaas…
Rhesus-negatieve vrouwen ontwikkelen Rh-incompatibiliteit na één zwangerschap met een Rhesus positief kind. Wanneer twee  zoogdieren niet vanzelfsprekend kunnen rassen, worden ze geclassificeerd als verschillende soorten.
Ieren waren vaak roodharigen.
In de Ierse geschiedenis is gebleken dat ze van het Midden-Oosten komen, om Ierland te vestigen! Ook toont de bijbel dat de roodharige zoon van Noach, vestigde waar Palestina / Israël vandaag zijn!
In die dagen was het gevaarlijk om een ​​roodharige te zijn, omdat ze vaak ontvoerd werden en verkocht werden in seksuele slavernij

Gerelateerde artikelen

Back to top button