web analytics

Signs of the Gods: Graancirkels, enorme rotstekeningen – Wat proberen ze ons te vertellen?

Klik op deze link 👉 http://bit.ly/WatchMore_ErichVonDanikenen stream meer series over de ware oorsprong van de mensheid. Van graancirkels tot enorme rotstekeningen, Erich von Däniken onthult de tekenen die suggereren dat geavanceerde wezens een langdurige aanwezigheid op aarde hebben gehad. In de oudheid, toen de goden onder ons liepen, lieten ze hun sporen achter op de aarde. Terwijl deze buitenaardse wezens de dorre landschappen afzochten op zoek naar hun benodigde bronnen, deden primitieve menselijke beschavingen hun best om de markeringen na te bootsen die waren achtergelaten door geavanceerde technologie. Dit is mogelijk de oorspronkelijke oorzaak voor fenomenale locaties zoals de Nazca-lijnen in Peru. Kunnen deze goden, terwijl we door de moderne tijd reizen, nog steeds tekenen van hun bestaan ​​achterlaten door de wijdverspreide verschijning van graancirkels? Erich von Däniken neemt ons mee voorbij de mythen en legendes die onze kijk op de geschiedenis hebben gevormd, om een ​​alternatieve kijk te geven op historische gebeurtenissen, megalithische structuren en archeologische ontdekkingen. Tijdens elke aflevering leidt hij ons persoonlijk door zijn bevindingen die onze kijk op de wereld en de geschiedenis waarop we de monumenten van onze moderne samenleving hebben gebouwd, hebben hervormd. Sluit je aan bij Gaia in deze historische serie, terwijl Von Däniken de uitgebreide canon van zijn zeer invloedrijke werken verkent.http://bit.ly/WatchMore_ErichVonDaniken

Lees ook:   Hoe was kerst in de middeleeuwen

Gerelateerde artikelen

Back to top button