web analytics

19e-eeuwse schoonheden van Russische keizerlijke hoven tot leven gebracht

Er wordt algemeen aangenomen dat de Russische aristocratie van de 19e eeuw zich onderscheidde door een buitengewone schoonheid van de vrouwen die zich verzamelden voor literaire bijeenkomsten en liefdadigheidsbals. Ze wekten bewondering en mannen daagden elkaar zelfs uit tot duels, terwijl schilders hun charmes niet konden weerstaan ​​en hun uiterste best deden om hun buitenaardse schoonheid op doek te portretteren. Laten we de AI-technologie van vandaag gebruiken om te proberen deze high-society keizerlijke Russische schoonheden uit het verleden nieuw leven in te blazen. De echte gezichten van de schoonheden van het Russische rijk werden weergegeven met behulp van neurale netwerkmachines en realistische gezichtsbewegingen bereikt met behulp van andere AI-tools.

In deze video  gaan we de 19e-eeuwse schoonheden weer tot leven brengen die door de Russische keizerlijke hoven in St. Petersburg, Moskou en zelfs Europese koninklijke hoven zwierven. Deze video wordt u aangeboden in samenwerking met het kanaal Equator, waar geweldige inhoud op u wacht. Het is de moeite waard om het te bekijken.

 

Ik vind dit soort video’s geweldig interessant om naar te kijken.
Hoe zou zo iemand eruit hebben gezien in die tijd… of in vorige levens…misschien kende je elkaar wel 😉
Stel je denkt goh die komt me bekend voor,… het kan?…

 

Lees ook:   Medicijnproeven op weeskinderen en kinderen in instellingen

Gerelateerde artikelen

Back to top button