web analytics

De reïncarnatiezaak van Julius Caesar | Vladimir Poetin

Een verklaring uit een vorig leven voor de affiniteit van Donald Trump met Vladimir Poetin

d6518de975a583ce21b1177a62789358 via Angel-Wings

Na de Donald Trump | Vladimir Poetin-top in Helsinki, Finland, die plaatsvond op 16 juli 2018, mensen in de Verenigde Staten hebben zich afgevraagd waarom Donald Trump zo vriendelijk en respectvol is jegens Vladimir Poetin, terwijl Trump alom kritisch was over leiders van traditionele bondgenoten van de Verenigde Staten .

Ik vond dit zelf verbijsterend, dus in een sessie met Kevin Ryerson, die een spirituele gids channelt genaamd Ahtun Re die heeft aangetoond dat hij in staat is om met een hoge mate van nauwkeurigheid matchen uit vorige levens te maken, vroeg ik of er een relatie is tussen een vorig leven tussen Trump en Poetin, dat zou hun wederzijdse bewondering verklaren.

Vladimir Poetin als de reïncarnatie van Julius Caesar

Tot mijn verbazing vertelde Ahtun Re me dat zowel Trump als Poetin Romeinse keizers waren. Eerder had Ahtun Re bevestigd dat Donald Trump de reïncarnatie is van de Romeinse keizer Nero. Dit was logisch voor mij, aangezien zowel Nero als Trump zijn gekarakteriseerd als narcistische individuen, die hun vermogen om grote bouwprojecten te beheren gebruikten om hun impact op de samenleving te vergroten. Er is ook een fysieke gelijkenis tussen Nero en Trump. Klik op afbeeldingen om ze te vergroten.

Ik was geschokt toen Ahtun Re me vertelde dat de reden dat Trump en Poetin affiniteit hebben, is dat ze allebei Romeinse keizers waren. Ik vroeg Ahtun Re wat hij bedoelde. Ahtun Re vertelde me dat Poetin Julius Caesar was, wat ik ongelooflijk vond. Ik heb die associatie nooit alleen gemaakt. Ahtun Re vertelde me ook dat ik zou zien dat de gelaatstrekken van Julius Caesar en Poetin levendig overeen zouden komen.

Lees ook:   Zielscontract afspraken die de ziel maakt voor we naar de aarde komen.

Na die sessie vond ik een buste van Julius Caesar die wel op Poetin leek. Om beeldvergelijkingen te maken, zocht ik op internet naar afbeeldingen van Poetin die ik kon gebruiken om deze gelijkenis aan te tonen. Tot mijn verbazing ontdekte ik dat iemand anders al een afbeeldingsvergelijking had gemaakt waarvan ik dacht dat ik deze niet kon verbeteren, die hieronder wordt weergegeven. Ik weet niet wie deze afbeeldingsvergelijking heeft gemaakt, maar ik vraag hun toestemming om deze afbeelding te gebruiken.

Julius Caesar werd geboren in 100 voor Christus en stierf in 44 voor Christus, toen hij werd vermoord. Caesar was zeer succesvol als een Romeinse militaire generaal. Later vormde hij politieke allianties die een generatie lang de Romeinse politiek domineerden, net zoals Poetin in Rusland heeft gedaan. Caesar was de beroemdste Romeinse keizer tijdens het tijdperk van Jezus van Nazareth. Als Jezus werd geboren in wat we nu beschouwen in 0 n.Chr. en gekruisigd in 33 n.Chr., betekent dat dat Caesar 44 jaar voordat Jezus werd geboren stierf. Julius Caesar was de meest invloedrijke Romeinse keizer van het tijdperk waarin Jezus leefde. Daarom zei Jezus, toen hij voor het gerecht werd gebracht: “Geef aan Caesar de dingen die van Caesar zijn; en aan God de dingen die van God zijn.” Mattheüs 22:21

deaa83b2eb72e55ec6d3b7d3e333ef3e via Angel-Wings

Nero, wiens volledige naam was Nero Claudius Caesar Augustus Germanicu s , werd geboren in 37 na Christus, slechts een paar jaar nadat Jezus in 33 na Christus gestorven en 81 jaar na de dood van Julius Caesar. Ahtun Re vertelde me dat Nero Julius Caesar vereerde en hij hoopte zijn held te evenaren door Rome naar nieuwe hoogten te bouwen, net zoals Donald Trump een onroerendgoedimperium heeft opgebouwd. Deze emotionele band tussen Julius Caesar en Nero is de basis van Trumps affiniteit met Vladimir Poetin.

Lees ook:   Verhalen verteld door kinderen over vorige levens

De aangehaalde reïncarnatiezaak waarbij Donald Trump betrokken was, kan worden bekeken op de onderstaande pagina:

Reïncarnatiezaak van Nero | Donald Trump

Fysieke gelijkenis in gevallen van reïncarnatie : Er zijn sterke fysieke overeenkomsten tussen Nero | Donald Trump en Julius Caesar | Vladimir Poetin.

Past Life Talent : Zowel Poetin als Trump zijn wereldleiders geworden, net als Julius Caesar en Nero.

Relaties vernieuwd door reïncarnatie : Nero verafgoodde Julius Caesar en in de huidige tijd heeft Donald Trump de macht van Vladimir Poetin vereerd, in overeenstemming met hoe het tijdschrift Time onlangs Poetin tot de machtigste man op onze planeet verklaarde. In de huidige tijd hebben Nero en Julius Caesar de kans gehad om elkaar te ontmoeten.

Verandering in nationaliteit en religie : Zowel Julius Caesar als Nero, die leefden in wat nu het huidige Italië is, zouden moeten belijden te geloven in de oude Romeinse heidense goden, zoals Zeus. Beide Donald Trump en Vladimir Poetin belijden in de huidige tijd trouw aan het christendom. Trump is een trotse burger van de Verenigde Staten en Vladimir Poetin is de trotse leider van de Russische Federatie.

Als mensen zouden begrijpen dat zielen de nationale, etnische en religieuze overtuiging van het ene leven op het andere kunnen veranderen, zouden oorlogen en conflicten tussen mensen worden verzacht. Dit is het primaire doel van dit artikel.

Bron

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button