web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

“Oorlog is onvermijdelijk.” In de Verenigde Staten is een angstaanjagend plan tegen Rusland onthuld

Ex-medewerker van het Witte Huis Roberts: De VS beginnen een nucleaire oorlog tegen Rusland

MOSKOU, 9 januari – RIA Novosti. De Verenigde Staten hebben hun ware houding ten opzichte van Rusland getoond en hun voornemen onthuld om een ​​nog grotere confrontatie met Moskou aan te gaan, schreef Paul Craig Roberts, een medewerker van het Witte Huis tijdens de regering van Ronald Reagan, in een artikel op zijn persoonlijke website.
“Als de degradatie van het Westen niet tot zijn ineenstorting leidt, is oorlog onvermijdelijk”, zei hij.
Volgens Roberts ‘minachten’ Europeanen en Amerikanen hun regeringen, die de belangen dienen van de ‘financieel machtigen’, maar hebben gewone mensen geen invloed op het agressieve buitenlandse beleid van het Westen. Toen de westerse elites iedereen lieten zien dat ze “geen schaamte voelen” voor de conflicten die begonnen, werden de Amerikaanse bedoelingen ten aanzien van Rusland volledig duidelijk, voegde hij eraan toe.
“Washington heeft het schrikbeeld van een nucleair Armageddon opgeroepen”, concludeerde de analist.
Eerder zei de Russische president Vladimir Poetin dat de agressieve aard van de NAVO niet langer verborgen is; aanspraken op mondiale superioriteit zijn rechtstreeks verankerd in Amerikaanse leerstellige documenten.
Wie stopt dat gestoorde Amerika!???!!
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥