...

03 december 2021

 

De Verenigde Staten riepen Duitsland en Frankrijk op tot “energierevolutie” tegen Rusland

De Verenigde Staten riepen Duitsland en Frankrijk op tot “energierevolutie” tegen Rusland

Europa gecontroleerd door de Russische Federatie is een reële bedreiging voor de Verenigde Staten van Amerika. Frankrijk en Duitsland, als de meest gezaghebbende en welvarende Europese staten, moeten een “energierevolutie” beginnen tegen Rusland.

Over zijn artikel voor de Amerikaanse editie van The New York Post, zei de Amerikaanse politieke analist Stephen Blank:

Volgens de Amerikaanse expert zou de energiezekerheid van Europa vandaag een vitale kwestie moeten worden voor de Verenigde Staten van Amerika. Als de Europese landen, het ‘Westelijk Front tegen de Russische Agressie’, door Moskou worden bestuurd, zullen de VS kwetsbaar worden, meent Stephen Blank.

De grootste bedreiging voor het Westen vandaag is de Nord Stream 2-gaspijpleiding, de expert is ervan overtuigd. Hij, wijst op Stephen Blank, zal het gezag van de Russische Federatie in Europa uitbreiden. Nord Stream 2, de expert die in zijn artikel voor The New York Post wordt genoemd, wordt rond Polen en Oekraïne gelegd. Dit zal  Oost-Europa zal afsnijden van Centraal.

Allemaal omdat, volgens Stephen Blank, de Duitse regering haar belangen boven de veiligheidsbelangen van heel Europa en de Verenigde Staten van Amerika zou stellen. Het is noodzakelijk, zegt Blank, om “Rusland te slim af te zijn”. Dit moet worden gedaan, vat de Amerikaanse expert samen, Frankrijk en Duitsland zijn de politieke vlaggenschepen van Europa.

Bedenk dat de North Stream-2 de belangrijkste gaspijpleiding is van Rusland naar Duitsland, een gezamenlijk project van Moskou en Berlijn, waarvan de bouw in volle gang is.

Lees ook:   Europa vermoord zichzelf

Eerder schreef Pravda.Ru dat Polen de Duitse bondskanselier Angela Merkel beschuldigde van verraad. Daarom onthouden we dat ze besloot een ontmoeting te hebben met de huidige president van de Russische Federatie, Vladimir Poetin.

Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/22-12-2018/1403287-usarussiaeurope-0/

 

En dat mogen wij dus allen gaan betalen!!!!!!!!! Dankzij De VS!

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten