web analytics
11:11 Dubbele getallen
Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Duitsland geeft bevel om 85-jarige in Rusland geboren componist en overlevende van de Holocaust te arresteren en onder dwang te vaccineren voor Covid

Duitsland beveelt de 85-jarige in Rusland geboren componist en overlevende van de Holocaust om te worden gearresteerd en gedwongen te worden ingeënt voor Covid 

-componist Inna Zhvanetskaya is naar verluidt ondergedoken om te voorkomen dat krankzinnige Duitse autoriteiten gedwongen worden opgesloten en haar vaccineren

 

De in de Sovjet-Unie geboren componiste Inna Zhvanetskaya is naar verluidt ondergedoken voor de Duitse autoriteiten nadat ze hadden geprobeerd de 85-jarige overlevende van de Holocaust in een psychiatrische inrichting te laten opnemen en tegen haar wil te laten inenten met een Covid-19-injectie, zei de Duitse outlet Report24 donderdag.
Politici en juridische experts, waaronder Martin Sich van de partij ‘Alternatief voor Duitsland’ (AfD), hebben het gerechtelijk bevel tegen de componist bestempeld als een schending van de Duitse grondwet.

Terwijl een gerechtelijk bevel toestemming had gegeven voor de gedwongen verwijdering van Zhvanetskaya uit haar huis in Stuttgart op woensdag om haar te institutionaliseren ” voor haar eigen bestwil “, werd ze naar verluidt vóór hun bezoek gered door ” bevriende activisten “.

In een video die is opgenomen vanuit haar schuilplaats, vertelde de componist aan Report24 dat ” muziek mijn leven is, en als ze muziek van mij wegnemen, nemen ze mijn leven.”

De advocaat van Zhvanetskaya heeft donderdag beroep aangetekend om de rechtbank van Stuttgart-Bad Cannstatt te overtuigen het verplichte vaccinatiegedeelte van het bevel op te schorten totdat het is opgelost. Hij waarschuwde echter dat ze op elk moment nog in een instelling kon worden opgenomen.

De CDC moest vrijdag aankondigen dat rapporten een verband aantoonden tussen de bivalente booster-injecties van Pfizer en een stijging van het aantal beroertes en sterfgevallen onder volwassenen ouder dan 65 jaar die ze hadden gekregen. Het bureau beweerde dat het deze rapporten zou onderzoeken.
De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft deze week toestemming gegeven voor het gebruik van deze bivalente booster-injecties bij baby’s ouder dan zes maanden, ondanks het feit dat Pfizer nooit menselijke proeven heeft uitgevoerd voordat de inentingen op de markt werden gebracht en mRNA-vaccins in het verleden nooit hebben gewerkt. .
Deze week moest de CDC toegeven dat het de veiligheidssignalen voor de experimentele vaccins voor een breed scala aan dodelijke medische aandoeningen negeerde, aangezien bewijzen van honderdduizenden sterfgevallen door vaccins viraal zijn gegaan op internet.
Vorige maand uitgevaardigd, machtigt het rechtsbevel tegen Inna Zhvanetskaya haar voogd en medisch ondersteunend personeel om haar huis binnen te dringen, indien nodig de politie in te schakelen, en haar vervolgens tot uiterlijk december 2024 op te sluiten in een psychiatrische instelling , zodat ze kan worden behandeld. twee injecties van het Covid-19-vaccin toegediend waarvan ze herhaaldelijk heeft gezegd dat ze het niet wil.

De niet-consensuele behandeling zou worden gerechtvaardigd door de vermeende mentale en fysieke ziekten van de componist, die volgens de orde narcisme, egomanie, logorroe, dementie, zwaarlijvigheid, hartaandoeningen en een obsessie met muziek omvatten.
” Ze gaat helemaal op in haar composities en is zo druk met muziek dat het onmogelijk is om een ​​zinvol gesprek met haar te voeren “, staat in het document.
Zhvanetskaya’s kennissen hebben tegengesproken dat de video die ze deze week heeft gemaakt bewijst dat ze gezond van geest en lichaam is.
Hoewel hij toegaf dat de componist ‘ introvert en autistisch ‘ was, vertelde Mascha Orel, mede-oprichter van een belangenbehartigingsorganisatie voor overlevenden van de holocaust, aan de Duitse outlet TKP na een gesprek met Zhvanetskaya dat dit ‘normaal voor een zeer getalenteerde artiest ” maar dat de voogd van de componist desondanks jarenlang had geprobeerd zijn aanklacht te institutionaliseren omdat ze ooit had geweigerd haar medicijnen in te nemen.De Oostenrijkse professor Martin Haditsch heeft betoogd dat het gedwongen vaccineren van Zhvanetskaya in strijd zou zijn met de Code van Neurenberg, een reeks wetten die medische experimenten zonder wederzijds goedvinden verbiedt die werden aangenomen tijdens de nazi-processen voor oorlogsmisdaden die volgden op de Tweede Wereldoorlog.
Wat een waanzin!!!!!!!!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥